View Full Version : تبدیل بانک پاسکال به فاکس پرو چگونه انجام می شود
behrooz277
چهارشنبه 30 آبان 1386, 15:26 عصر
لطفا مرا کمک کنید
abdorreza
پنج شنبه 01 آذر 1386, 01:24 صبح
به نظر من شما باید یا تو پاسکال یک برنامه بنویسید که رکوردهای بانک پاسکال را بخونه و بریزه تو بانک فاکس و یا اینکه بالعکس از توی فاکس بانک پاسکال را بخونید و بریزید توی بانک پاسکال.
ولی به نظر من بهتره که توی پاسکال یک برنامه بنویسید تا رکوردها را بخونه و توی یک فایل متنی ذخیره کنه ، بعد برید تو پاسکال و یک برنامه بنویسید که فایل متن رو خط به خط بخونه و بزاره توی فیلدهای هر رکورد.
sassan
پنج شنبه 01 آذر 1386, 08:18 صبح
آقا بهروز عزیز ... تا اونجایی که من می دونم پاسکال بانک بخصوصی برای خودش نداردو معمولا از دیتا انجین های دیگر و یا برنامه نویسان با متدهایی خاص دیتاهاشون رو ذخیره می کردند . حال ابتدا شما باید تشخیص بدهید این برنامه از چه انجینی برای ذخیره اطلاعاتش استفاده می کند .
rezaTavak
پنج شنبه 01 آذر 1386, 09:11 صبح
پاسکال بانک اطلاعاتی نیست زبان برنامه نویسی است که هرکسی هر جور دلش خواست می تواند با آن کار کند.
اما باید قاعدتا نوع btrieve است یا ممکن است از نوع پاراداکس .
abdorreza
پنج شنبه 01 آذر 1386, 10:35 صبح
بهروز خان
همونطور که میدونیم در پاسکال برای ذخیره اطلاعات در فایل شما میتوانید رکورد و فیلد تعریف کنید یعنی یه چیزایی تو مایه های فاکس.
ولی برای تبدیل باید ساختار رکوردی که در فایل استفاده شده را بدانید تا همانطور که گفتم رکوردها را بخوانید و فیلدهای آنرا در یک فایل متنی ذخیره کنید سپس در فاکس با استفاده از توابع
سطح پایین فایل متنی را بخوانید و آنها را در رکوردهای فایل فاکس خود بگذارید.
ولی اگر ساختار رکورد فایل اطلاعاتی پاسکال را ندارید خیلی مشکله که بشه پیداش کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.