ورود

View Full Version : به روز آوری در بانک راه دور

jahani1148
شنبه 03 آذر 1386, 13:19 عصر
با سلام
فرض کنید بانک اطلاعاتی a بعنوان سرور و چندین بانک طلاعاتی در شهرستانهای دیگر به نام ها b, c, d, ... با جدول ها و فیلد های یکسان داریم
حال می خواهیم هر چند روز یک بار کلاینت ها اطلاعات جدید را در سرور a به روز آوری کنند . این کار به وسیله دستورات اس کیو ال چگونه صورت می گیرد ؟

توضیحات :
نمی خواهیم از replication استفاده کنیم .
من این را با دلفی نوشتم ولی سرعت خیلی پایین است .
شبکه ما شبکه اینتر نت از طریق ارتباط dailup می باشد (سرعت اینرنت پایین است )

با تشکر فراوان

jahani1148
شنبه 03 آذر 1386, 16:11 عصر
توضیح مهم :

از روش زیر هم استفاده می کنم در لوکال جواب می ده در بانک راه دور جواب نمی ده . از طریق qa به بانک راه دور متصل می شم و هیچ مشکلی نداره ولی با این کد ایراد می گیرد /

USE pubs
GO
SELECT a.*
FROM OPENROWSET('SQLOLEDB','seattle1';'sa';'MyPass',
'SELECT * FROM pubs.dbo.authors ORDER BY au_lname, au_fname') AS a
GO

AminSobati
شنبه 03 آذر 1386, 23:33 عصر
پیغام خطا؟

jahani1148
یک شنبه 04 آذر 1386, 11:16 صبح
سلام جناب اسنتئ ثابتی عزیز
من در qa با یک یوزر نام و پسورد به بانک راه دور متصل می شم . ولی با دستور OPENROWSET و با همان اکانت پیام خطای زیر را صادر می کند .

Server: Msg 7399, Level 16, State 1, Line 1
OLE DB provider 'MSDASQL' reported an error.
[OLE/DB provider returned message: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]ConnectionOpen (Connect()).]
[OLE/DB provider returned message: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server does not exist or access denied.]

AminSobati
دوشنبه 05 آذر 1386, 22:09 عصر
بانک اگر دور باشه یا نزدیک مهم نیست! شما روی کامپیوتر خودتون ممکنه دو Instance داشته باشید و از یکی به دیگری OpenRowSet انجام بدین. از بابت درست بودن نام SQL Server مقصد مطمئن هستین؟

jahani1148
سه شنبه 06 آذر 1386, 16:05 عصر
سلام
عرض کردم با qa ارتباط می ده و پر و جو انجام می شه ولی با این دستور خطای فوق رو می ده