ورود

View Full Version : نمایش رکوردها و مجموع آن

internet2
شنبه 03 آذر 1386, 14:13 عصر
سلام

من یک پرسش و پاسخ می خوام درست کنم و تاپیک خودم اضافه کنم و افراد با وارد شدن به اون

تاپیک نظراتشون رو بدن

میخوام این تاپیک ها به صورت سطر نمایش بدم و جلوی هر سطر مجموع تعداد رکورده ایی که واسه اون تاپیک نوشته شده رو نشون بده

دوستان می تونن راهنمایی کنن؟

mosyhey
یک شنبه 04 آذر 1386, 01:05 صبح
منظور شما این است که می خواهید یک فروم مانند همینجا درست کنید، البته ساده تر؟

internet2
یک شنبه 04 آذر 1386, 15:42 عصر
100 برابر ساده تر!

mosyhey
یک شنبه 04 آذر 1386, 19:14 عصر
با سلام. فکر کنم منظورتان کامنت گذاری برای مطالب توسط بینندگان باشد که من بد متوجه شده بودم. اگر منظورتان این است من روند یک راه حل ساده برای این کار را توضیح می دهم.

در این روش بایستی هر مقاله یا مطلب یک Id منحصر به فرد داشته باشد. سپس در انتهای اسکریپتی که مقالات را نمایش می دهد یک فرم هم باید ساخت که آخر مقالات فرمی هم اضافه شود. کاربر با پر کردن نظرات و نام خود آن را به صفحه ای می فرستد که برنامه اش را بایستی جوری بنویسید که یک رکورد حاوی نام و نظر کاربر و زمان ارسال نظر و همچنین Id مقاله به جدول نظرات اضافه کند.

پایین فرم نظرسنجی نیز در صفحه اسکریپت نمایش مقاله با دستورات Sql بایستی کل نظراتی که Id مقاله اشان برابر Id همین مقاله است را به ترتیب تاریخ ارسالشان از جدول نظرات استخراج و نشان دهیم.

افزودن این امکانات نیز به سیستم نظرسنجی می تواند باشد:
1 - برای هر مقاله سیستم نظردهی روشن شود یا نه؟
2 - نظر ها پس از تایید مدیر نشان داده شود.
3 - ایجاد تصاویر امنیتی برای فرم نظرسنجی.
4 - ...

این روند کار بود؛ درباره جزییات هم می توانیم بحث کنیم.

در مورد نمایش تعداد کامنت ها نیز جلوی عناوین مثلاً می توانیم تعداد نظر های داده شده در مقاله با ID=1 را این گونه بشماریم (دستور در هر زبان ارتباط با دیتابیس و هر دیتا بیس متفاوت است):

<%
Set ors=oconn.Execute("SELECT COUNT(*) FROM article_tbl WHERE ID=1")
Response.Write(ors(0))
%>

samispeed
چهارشنبه 05 دی 1386, 16:10 عصر
خوب فقط کافیه تعداد مربوط به آن سطر مورد نظر به دست بیاری
که باید جدولی که ساختی یک کلید اولیه داشته باشه که معمولا id است
وقتی داری اون سطر ها را چاپ می کنی یک Sql دیگه می نویسی که تعداد کامنت مربوط به این id رو چاپ کند با دستور count