ورود

View Full Version : تصویر اعضای تیم #Visual C

Behrouz_Rad
دوشنبه 05 آذر 1386, 11:08 صبح
نفر سوم از سمت چپ در ردیف سوم ایرانی هست. "سیروس نجم آبادی"

http://blogs.msdn.com/blogfiles/charlie/WindowsLiveWriter/VisualCTeamPicture_8EEE/CSharpTeam_thumb.jpg

تصویر با ابعاد 3441 در 2282 (http://blogs.msdn.com/blogfiles/charlie/WindowsLiveWriter/VisualCTeamPicture_8EEE/CSharpTeam.jpg)

ردیف بالا:

Zhe Fu, Luca Bolognese, Theo Yaung, Rusty Miller, Eric Lippert, Wes Dyer, Prakash Balasubramanian, Genevieve Orchard, Esen Tuna, Keith Farmer, Tom Meschter, Don Espen, Steve Kruy, Yuval Mazor, Daigo Hamura, Vijay Upadya

ردیف سوم:

Matt Cavallari, Scott Nonnenberg, Cyrus Najmabadi, Jeremy Meng, Luke Hoban, Eric Maino, Seshadri Pillailokam Vijayaraghavan, Alexandru Ghiondea, Mary Deyo, Mathew Charles, Sreekar Choudhary, Matteo Taveggia, Gabriel Esparza-Romero, Frances Lam, David Sterling, Xun Sun, Tiki Wan, HeeJae Chang

ردیف دوم:

Jason Cooke, Terry Adams, Charlie Calvert, Mads Torgersen, Jerry Higgins, Sam Ng, DJ Park, Matt Warren, Daniel Rathbone, Chris Burrows, Jomo Fisher, Alex Turner, Renaud Paquay, Marcelo Guerra Hahn, Damon Tivel, Mike Hopcroft.

ردیف اول:

Ying Peng, Karen Liu, Anson Horton, Douglas Yung, Suma Sushilendra, Faisal Baqai, Dinesh Kulkarni, Deepti, Kathy Lu, Baoping Zhang, Raj Pai, Stephanie Dishneau, Drew Fletcher

اون آقایی هم که در پایین نشسته، "Anders Hejlsberg (http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Hejlsberg)" معروف، پدر #Visual C هست که البته "دلفی دوستان" نیز ایشون رو به خوبی میشناسن.

Cave_Man
دوشنبه 05 آذر 1386, 11:56 صبح
تا حالا تصویری به این زیبایی ندیده بودم
ولی از دست اون آقای خوشتیپی که اون پایین روی زمین نشسته یه کم شاکیم(البته فکر میکنم بقیه دلفی کارها هم همین احساس رو دارن)

Microsoft.net
سه شنبه 06 آذر 1386, 19:06 عصر
انصافا یکی از بهترین عکسهایی که در سایت برنامه نویس آپلود شده . ایول

Javad_Mail
سه شنبه 06 آذر 1386, 19:30 عصر
WAO ; I Love Them .

مهدی کرامتی
چهارشنبه 07 آذر 1386, 00:33 صبح
اوه! خدای من. زمان چقدر زود میگذره!

هلزبرگ چقدر پیر شده! آخرین باری که دیدمش نه صورتش چین و چروک داشت، نه موهاش سفید بود! :متعجب: یعنی این سرنوشت در انتظار من هم هست؟! :گریه:

powerboy2988
چهارشنبه 07 آذر 1386, 05:50 صبح
سلام
ممنون از شما بابت عکس
ممکنه توضیح بیشتری در مورد این تیم و هلز برگ بدین؟
خیلی کنجکاو شدم دربارشون بدونم
در مورد هر یک از این گروه اطلاعاتی در دسترس هست؟
راستی من عاشق ++visual c هستم
تیم های از ++visual c می شناسین؟

vcldeveloper
چهارشنبه 07 آذر 1386, 11:23 صبح
ممکنه توضیح بیشتری در مورد این تیم و هلز برگ بدین؟
درباره هلزبرگ در همون پست اول لینکی به Wikipedia هست.

Mahdi.Kiani
چهارشنبه 07 آذر 1386, 15:53 عصر
یعنی این سرنوشت در انتظار من هم هست؟!
نه !!!
شما نگران این موضوع نباشید:بامزه:

Mohammad_Mnt
چهارشنبه 07 آذر 1386, 18:21 عصر
اوه! خدای من. زمان چقدر زود میگذره!

هلزبرگ چقدر پیر شده! آخرین باری که دیدمش نه صورتش چین و چروک داشت، نه موهاش سفید بود! :متعجب: یعنی این سرنوشت در انتظار من هم هست؟! :گریه:
حاجی، خودتو با هلزبرگ مقایسه کردی؟ با ما سه تا چی کار داری؟ حالا اگه من خودمو مقایسه کنم یه چیزی :شیطان::قهقهه:

scorpion_man
دوشنبه 08 بهمن 1386, 00:14 صبح
تصویر واقعا زیبایی بود
ولی تو این عکس 2 نفر خیلی مشکوک میزنند نکنه ایرانی هستند
ولی فکر میکنم یه آرزوی تقریبا بزرگی باشه قرار گرفتن در میان همچین تیمی حتی به عنوان comment نویس
موفق باشید

jk
دوشنبه 08 بهمن 1386, 09:41 صبح
آقای Anders Hejlsberg معروف که به عنوان پدر #Visual C معرفی میکنید یک زمانی پدر دلفی بود! بورلند را رها کرد و اومد به میکروسافت! دلفی رو کنار گذاشت و چسبید به #C !

و به راستی که به راه راست هدایت شد.

m.hamidreza
دوشنبه 08 بهمن 1386, 23:06 عصر
مهندس بهروز ایشالله یه روز عکس خودتو تو این تیم ببینیم ! :چشمک: