ورود

View Full Version : مشکل در Link

protester
سه شنبه 06 آذر 1386, 18:18 عصر
در برنامه ی ++C چنان چه تعریف کلاس در یک فایل سرآمد و تعریف توابع عضو آن کلاس در فایل کد منبع قرار داده شود چگونه می توان فایل کد منبع را کامپایل و با کد برنامه ی اصلی link کرد؟

sasan_vm
سه شنبه 06 آذر 1386, 18:32 عصر
با Visual C++/BCB که مشکلی نیست ، مجبور به ایجاد Project جدید هستید. اما در TC/BC
انتخاب منوی: File/Project/Open project و یک پروژه جدید ایجاد میکنید و از منوی:
Project/Add item سورس کدهای برنامه را به پروژه اضافه میکنید و در انتها Link

موفق باشید.

protester
چهارشنبه 07 آذر 1386, 06:42 صبح
با تشکر از پیامتون من پس از طی مسیر زیر
file>new>project
موارد پیش فرض را انتخاب می کنم یعنی
project path and name
d:\program files\c++\bc5\bin\proj0001.ide
tarjet type
Application(.exe
platform
Win32
Target Model
GUI
سپس به وسیله Add Node یه فایل first.h و دو فایل first.cpp و main.cpp را به پروزه اضافه می کنم
البته 3 فایل دیگر با نام پروزه و پسوند های .cpp. and .rs and .def نیز به طور اتوماتیک در پروژه وجود دارند
وقتی روی نام پروژه کلیک راست و link را انتخاب می کنم error میده مبنی بر این که نمی تونه دو فایل هم نام پروژه با پسوند های def و cpp را باز کند.
این را هم اضافه کنم هر سه فایلی که به پروژه اضافه کرده ام داخل My Document قرار دارند که احتمالا یک جایه دیگه می بایست ذخیره کنم که نمی دونم کجاست؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم.

sasan_vm
چهارشنبه 07 آذر 1386, 08:20 صبح
اگر اشتباه نکنم برنامه شما برنامه console است در این صورت Target Model را به جای GUI
به dos یا console تغییر دهید. اگر برنامه تان برای dos باید اجرا شود platform را نیز به dos تغییر دهید.
در ضمن اگر هدف شما برنامه نویسی windows است bc5 بسیار قدیمی و برای این کار مناسب نیست به جای آن می توانید از BCB 2007 استفاده کنید، برای برنامه نویسی dos هم با TC/TC++ 3.x/BC++ 3.x راحت تر خواهید بود.

موفق باشید.