View Full Version : autonumber
powerboy2988
سه شنبه 06 آذر 1386, 18:38 عصر
سلام
تو vb چی جوری میشه یه عدد تعریف کرد که autonumber باشه.
فکر کنم که باید از رجیستری استفاده کرد
perfeshnal
سه شنبه 06 آذر 1386, 20:29 عصر
جناب powerboy2988 در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدید !! autonumber رو برای کجا می خوای
mahdi_farhani
سه شنبه 06 آذر 1386, 21:11 عصر
دو تا کار میتونی بکنی
1- متغییر Public و یا Private بگیری (بستگی داره کجا بخواهی ازش استفاده کنی)
2- متغییر Static تعریف کنی.
------------------------------
آخرین عدد تولید شده رو میتونی داخل یه فایل متنی نگه داری کنی ، میتونی داخل رجیستری نگه داری کنی ، میتونی داخل Database نگه داری کنی .
تمام این روشها بستگی به خودت و نحوه کد نویسی و راحتی و امنیت و ........ بستگی داره .
powerboy2988
سه شنبه 06 آذر 1386, 22:27 عصر
دو تا کار میتونی بکنی
1- متغییر Public و یا Private بگیری (بستگی داره کجا بخواهی ازش استفاده کنی)
2- متغییر Static تعریف کنی.
------------------------------
آخرین عدد تولید شده رو میتونی داخل یه فایل متنی نگه داری کنی ، میتونی داخل رجیستری نگه داری کنی ، میتونی داخل Database نگه داری کنی .
تمام این روشها بستگی به خودت و نحوه کد نویسی و راحتی و امنیت و ........ بستگی داره .
ممنون ، با رجیستر ها کار کردم ولی به نظر خودم داخل database نگهداری کنم بهتره.
در مورد رجیسترها تو vb و آدرساشون مطلب خاصی داری؟
جناب powerboy2988 در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدید !! autonumber رو برای کجا می خوای
من تو database می خوام این کارو انجام بدم ، می خوام یه autonumber واسه یه فیلد کلید تعریف کنم
mahdi_farhani
سه شنبه 06 آذر 1386, 23:06 عصر
خوب پسر خوب از چه دیتابیسی استفاده میکنی .
اگر Access هست که خودش فیلد Autonumber داره
و اگر از Sql استفاده میکنه Incerement seed را برابر 1 بزار .
اینو اگر از همون اول گفتی بودی بهتر بود
majid325
سه شنبه 06 آذر 1386, 23:47 عصر
البته خودت هم میتونی با کد نویسی یه فیلد Autonumber شبیه سازی کنی.
این برا زمانی که به این کار بنا به دلایلی احتیاج داری وگر نه راه بهتر و بی دردسر رو آقای فرهانی پیشنهاد دادن.
powerboy2988
چهارشنبه 07 آذر 1386, 05:44 صبح
خوب پسر خوب از چه دیتابیسی استفاده میکنی .
اگر Access هست که خودش فیلد Autonumber داره
و اگر از Sql استفاده میکنه Incerement seed را برابر 1 بزار .
اینو اگر از همون اول گفتی بودی بهتر بود
ممنون یه سوال .
من اون فیلدی که تو access از نوع autonumber تعریف می کنم تو vb چی جوری باید call کنم؟
البته خودت هم میتونی با کد نویسی یه فیلد Autonumber شبیه سازی کنی.
این برا زمانی که به این کار بنا به دلایلی احتیاج داری وگر نه راه بهتر و بی دردسر رو آقای فرهانی پیشنهاد دادن.
شما کدشو دارین؟
Runtime_Error_999
چهارشنبه 07 آذر 1386, 10:29 صبح
شما که جواب سوالو بلدی س چرا اصلا سوال مطرح کردی؟؟؟؟
Mbt925
چهارشنبه 07 آذر 1386, 11:07 صبح
ممنون یه سوال .
من اون فیلدی که تو access از نوع autonumber تعریف می کنم تو vb چی جوری باید call کنم؟
توی نحوه کار هیچ تفاوتی با بقیه فیلد ها نداره.
powerboy2988
چهارشنبه 07 آذر 1386, 21:59 عصر
شما که جواب سوالو بلدی س چرا اصلا سوال مطرح کردی؟؟؟؟
منظورتونو نمی فهمم
توی نحوه کار هیچ تفاوتی با بقیه فیلد ها نداره.
من وقتی تو vb از این فیلد استفاده می کنم خاصیت autonumber نداره
j.farazani
چهارشنبه 07 آذر 1386, 23:03 عصر
سلام خدمت همه دوستان
فقط کافی با استفاده از یهdatagrid به یک adodc وصلش کنی بعد هر موقع که insert اتفاق ییافته مقدار auto number خودش ذکر میشه
موفق باشی
Mbt925
پنج شنبه 08 آذر 1386, 07:00 صبح
خاصیت AutoNumber جزء Property هاش نیست که توی ویبی ظاهر بشه،
AutoNumber یعنی مقدار اون فیلد بصورت اتوماتیک Set میشه و نیازی نیست شما بهش مقدار بدین.
powerboy2988
پنج شنبه 08 آذر 1386, 09:07 صبح
سلام خدمت همه دوستان
فقط کافی با استفاده از یهdatagrid به یک adodc وصلش کنی بعد هر موقع که insert اتفاق ییافته مقدار auto number خودش ذکر میشه
موفق باشی
تو vb نمی تونی اون فیلدی رو که تو access یا sql به صورت autonumber استفاده می کنی به همون صورت استفاده کنی
خاصیت AutoNumber جزء Property هاش نیست که توی ویبی ظاهر بشه،
AutoNumber یعنی مقدار اون فیلد بصورت اتوماتیک Set میشه و نیازی نیست شما بهش مقدار بدین.
به نظر خودم بهترین و به صرفه ترین روش این باشه که یه فیلد تو خود table ایجاد کنم و از تو vb هر دفه مقدارشو زیاد کنم
نظر شما چیه؟
بعد یه سوال
من دارم برنامه اتوماسیون می سازم که برنامه های ERP هستش ، یکی از مشکلات بزرگم اینه که نمی تونم یه interface حرفه ای درست کنم
نمی دونم این مشکلم رو چی جوری حل کنم
Mbt925
پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:31 صبح
به نظر خودم بهترین و به صرفه ترین روش این باشه که یه فیلد تو خود table ایجاد کنم و از تو vb هر دفه مقدارشو زیاد کنم
نظر شما چیه؟
این کار اصلا بهینه نیست ، فیلد AutoNumber ساخته شده برای همین.
درضمن فقط افزایش نیست که کار خیلی ساده باشه، با پاک کردن فیلد ها و سایر تغییرات یه سری اعمال لازمه.
بعد یه سوال
من دارم برنامه اتوماسیون می سازم که برنامه های ERP هستش ، یکی از مشکلات بزرگم اینه که نمی تونم یه interface حرفه ای درست کنم
نمی دونم این مشکلم رو چی جوری حل کنم
معمولا برنامه نویسا توی طراحی InterFace خوب عمل نمی کنن (یعنی طبع هنری و گرافیکی ندارن)
powerboy2988
پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:48 صبح
این کار اصلا بهینه نیست ، فیلد AutoNumber ساخته شده برای همین.
درضمن فقط افزایش نیست که کار خیلی ساده باشه، با پاک کردن فیلد ها و سایر تغییرات یه سری اعمال لازمه.
یه فیلد دیگه درست می کنم تو همون table و تو برنامه مقدارشو تغییر می دم و هر دفه به اون فیلدی که می خوام autonumber باشه assigne می دم
معمولا برنامه نویسا توی طراحی InterFace خوب عمل نمی کنن (یعنی طبع هنری و گرافیکی ندارن)
به نظرتون چه کاری می شه کرد وقتی کسی تنها داره برنامه نویسی می کنه؟
Mbt925
پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:53 صبح
کاری نمیشه کرد ، باید ساخت (InterFace رو) و از کار خود سوخت. :چشمک:
powerboy2988
پنج شنبه 08 آذر 1386, 12:23 عصر
یه راحی باید باشه
j.farazani
شنبه 10 آذر 1386, 02:17 صبح
سلام
همون که mbt925 گفتن درسته . اما به نظر من interface خود ویندوز خیلی قشنگه میشه ازش الهام گرفت
حالا واقعا میخوای ERP بنویسی . میدونی که ERP باید بتونه تمام فرایتدهای داخلی و خارجی بک سازمان رو support کنه . یعنی یه تیم برنامه نویسی می خواهد
اعم از حسابداری ، قروش ، حقوق ؛بازرگانی ، تولید ، کنترل کیفیت و....
در هر صورت موفق باشی
mahdi_farhani
شنبه 10 آذر 1386, 02:23 صبح
دوست عزیز شمایی که می خواهی ERP بنویسی ، مطمئنی که تحلیل اشتباهی انجام ندادی ( آخه Access ،،،،،،....،،،،) قبل از اینکه شروع به کد نویسی کنی بهتره که تحلیل کاملی انجام بدی شما 7-8 ماه فقط رو تحلیلت وقت بزاری خیلی بهتره .
پروژه خیلی خوبی برای خودت انتخاب کردی ، انشاءالله موفق باشی .
در ضمن به پیشنهاد من اگر میخواهی اتوماسیون اداری پیداه کنی بهتره بری با .net برنامه نویسی کنی خیلی بهتره .
powerboy2988
شنبه 10 آذر 1386, 11:30 صبح
سلام
همون که mbt925 گفتن درسته . اما به نظر من interface خود ویندوز خیلی قشنگه میشه ازش الهام گرفت
حالا واقعا میخوای ERP بنویسی . میدونی که ERP باید بتونه تمام فرایتدهای داخلی و خارجی بک سازمان رو support کنه . یعنی یه تیم برنامه نویسی می خواهد
اعم از حسابداری ، قروش ، حقوق ؛بازرگانی ، تولید ، کنترل کیفیت و....
در هر صورت موفق باشی
من یه مدتی تو یه شرکت که برنامه نویسی می کردم همش برنامه های ERP بود. این کاریم که می خوام انجام بدم دارم برنامه نویسی خودمو با تحلیل سیستمو قوی کنم.
دوست عزیز شمایی که می خواهی ERP بنویسی ، مطمئنی که تحلیل اشتباهی انجام ندادی ( آخه Access ،،،،،،....،،،،) قبل از اینکه شروع به کد نویسی کنی بهتره که تحلیل کاملی انجام بدی شما 7-8 ماه فقط رو تحلیلت وقت بزاری خیلی بهتره .
پروژه خیلی خوبی برای خودت انتخاب کردی ، انشاءالله موفق باشی .
در ضمن به پیشنهاد من اگر میخواهی اتوماسیون اداری پیداه کنی بهتره بری با .net برنامه نویسی کنی خیلی بهتره .
این پروژه یه sample فقط واسه ی قوی شدنم. کاری خاصی نمی خوام باهاش انجام بدم
راستی تو Vb چی جوری می شه یه برنامه نوشت که توش یه فرم باشه و این برنامه تو Startup ویندوز باشه و وقتی load می شه بره کنار ساعت یا همون مکان notification بشینه.
می خواستم برنامه رو با ++vc بنویسم اما هنوز به طور کامل نشناختمش.
مبین رنجبر
شنبه 10 آذر 1386, 18:18 عصر
جناب j.farazani طراحی ERP به این سختیایی هم نیست که میگین ... من 1 سال پیش واسه یه کارخونه برنامه اتوماسیون ( ERP ) نوشتم به صورت تک نفری و با استفاده از VB6 و بانک Access .. چون اون موقع تیم نداشتم
roozbeh_black
شنبه 10 آذر 1386, 21:44 عصر
راستی تو Vb چی جوری می شه یه برنامه نوشت که توش یه فرم باشه و این برنامه تو Startup ویندوز باشه و وقتی load می شه بره کنار ساعت یا همون مکان notification بشینه.
می خواستم برنامه رو با ++vc بنویسم اما هنوز به طور کامل نشناختمش.
سلام.
برای اینکه برنامه رو ببری به قول خودت کنار ساعت ویندوز باید از API استفاده کنی.!
(من هم پیشنهادم Net. ، امکاناتش قابل مقایسه با VB نیست)
با Lsass.CRC32 موافقم. بستگی به برنامه نویسش داره.!
powerboy2988
شنبه 10 آذر 1386, 22:02 عصر
ممنون جواب این سوالمو تو یه تاپیک دیگه گرفتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.