ورود

View Full Version : نصب ویژوال فاکس پرو

blacky
چهارشنبه 07 آذر 1386, 03:31 صبح
سلامدوستان من تو کف این موندم این ویژوال فاکس پرو رو ببینم من میخوام روی سیستمم نصب کنم ولی از همون منوی اول گزینه دومش که میره به پنجره بعدی نصب نمیاد از سلامت سی دی هام مطمئنم میخواستم ببینم ربطی به ورژن ویندوز داره؟

rezaTavak
چهارشنبه 07 آذر 1386, 06:55 صبح
می تونی نصب هم نکنی.

مثلا در نگارش ۹ فایلهای زیر را توی سی دی پیدا کن و توی یک فلدر کپی کن سپس فایل اجرایی را اجرا کن:
vfp9.exe
vfp9r.dll
vfp9renu.ell
vfp9enu.dll
msvcr71.dll
gdiplus.dll

البته باید دید سیستم عامل شما چیه مثلا توی ویندوز ۹۸ نگارش ۸ و ۹ نصب نمی شوند اما اجرا می شوند.

بقیه فایلهای فاکس پرو را هم می تونید معمولی کپی کنید.

blacky
شنبه 10 آذر 1386, 07:23 صبح
سلام
دستت درد نکنه
همه چیز درست شد فقط نمیدونم چرا وقتی روی دیتابیس ویزارد و یا ویزاردهای دیگه کلیک میکنم ارور میده

بقیه فایلها رو ریختم توی همون شاخه جدید

kia1349
دوشنبه 12 آذر 1386, 13:53 عصر
حتما کامل نصب نشده
ضمنا اینترنت اکسپلورر با حداقل ورژن 6 را نصب کن

rahro
سه شنبه 13 آذر 1386, 06:44 صبح
من که از این پست سر در نیاوردم!!!
مشکل در نصب ویژوال فاکس بود جناب توکل رفع مشکل در برنامه های اجرایی ساخته شده در فاکس رو توضیح دادن بعد با شگفتی خاص مشکل این بنده خدا بجز یک مورد حل میشه و جناب کیا فرمودن اینترنت اکسپلورر اون هم ورژن 6 رو نصب کن من که گیج شدم.!:گیج::گریه::عصبانی++:

kia1349
سه شنبه 13 آذر 1386, 10:46 صبح
نصب ورژن 6 اینترنت اکسپلورر یه تجربه کوچولوست
در برخی موارد که اکسپلورر سیستم مشکل دارد یا ورژن آن 5 میباشد نصب نرم افزارهای مایکروسافت دچار اشکال میشوند و در برخی موارد که خودم هم شاهد بوده ام باعث شده که دیگه سیستم بالا نیاد
در واقع یه نکته بود نه یک قاعده

blacky
سه شنبه 13 آذر 1386, 13:12 عصر
آقا من مشکلم حل شده اون DLL ها رو ریختم توی شاخه اصلی برنامه یعنی جایی که برنامه اجراییه هست و اون ویزارد ها اومد

ممنون