View Full Version : سایت
powerboy2988
چهارشنبه 07 آذر 1386, 08:45 صبح
سلام تشکر می کنم از مدیران سایت بابت ، مدیریت کردن مطالب سایت
یه سوال داشتم
من وقتی به سایت وارد میشم بعد یه کار کوچیک واسم به وجود میاد مجبورم از پشت کامپیوتر برم کنار. وفتی بعد از 5 6 دقیقه برمی گردم با اینکه از سایت خارج نشدم دوباره باید Login کنم.
این مشکلو میشه حل کرد؟ یا اصلا مشکل نیست؟>
SYNDROME
چهارشنبه 07 آذر 1386, 12:57 عصر
یه سوال داشتم
من وقتی به سایت وارد میشم بعد یه کار کوچیک واسم به وجود میاد مجبورم از پشت کامپیوتر برم کنار. وفتی بعد از 5 6 دقیقه برمی گردم با اینکه از سایت خارج نشدم دوباره باید Login کنم.
من تا حالا با این مورد بر نخوردم ولی اگر چنین چیزی در سایت وجود دارد امکان جالبی است چون امنیت را بالا می برد و در مدتی که شما نیستید کسی نمی تواند از کاربر شما استفاده کند.
موفق باشید
ClaimAlireza
چهارشنبه 07 آذر 1386, 14:08 عصر
اگر چنین چیزی در سایت وجود دارد امکان جالبی است چون امنیت را بالا می برد و در مدتی که شما نیستید کسی نمی تواند از کاربر شما استفاده کند.
بله جالب هستش...
ولی چنین چیزی نیست ...
من ممکن صبح زود login کنم صفحه رو هم نبندم وقتی ظهر به صفحه سر میزنم و اونو refresh میکنم نیازی به login دوباره ندارم.
emad_67
چهارشنبه 07 آذر 1386, 15:56 عصر
این مشکلو میشه حل کرد؟ یا اصلا مشکل نیست؟
فکر میکنم وقتی login میکنی تیک گزینه "به خاطر داشتن؟" رو نمیزنی. اگه این تیک رو نزنی و login کنی بعد از مدتی به صورت اتوماتیک خارج میشی.
Mahmood_M
چهارشنبه 07 آذر 1386, 19:04 عصر
برخی اوقات هم این مشکل از ویندوز هست ...
یعنی به هر دلیلی کوکی ها در ویندوز ثبت نمیشن !!
یک بار این مشکل برام پیش اومده بود ، در مورد همه سایتها ، ویندوز رو عوض کردم و مشکل حل شد ، البته امیدوارم مشکل شما از ویندوز نباشه ...
موفق باشید ...
Fariba_NJ
پنج شنبه 08 آذر 1386, 00:52 صبح
یه سوال داشتم
این مشکل نیست بلکه ویژگیه چنین فروم هایی هست، (علاوه بر امنیت دلیل دیگه ای هم داره:) به این جهت که ممکنه کاربری Log in کنه و بعد از تمام شدنه کارش دکمه ی خروج را نزنه، پس بی جهت فقط ترافیک سایت را بالا می بره ، چون ارتباط از طرف سایت هنوز برقراره و برای این بر قراریه ارتباط ، باید اطلاعاتی نگه داری بشه(اطلاعات هر چند هم نا چیز زاید هستند. )
بنابر این بعد از گذشت 15 دقیقه(عموماً) و عدم دریافت پیامی از طرف کاربر ارتباط به خودی خود قطع می شه.
powerboy2988
پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:24 صبح
ممنون از همه برای روشن کردن موضوع
mnajafi
پنج شنبه 08 آذر 1386, 11:06 صبح
اگه جواب گرفتین لطفا تاپیکتون رو تایید کنید تا بقیه هم استفاده کنن.
powerboy2988
پنج شنبه 08 آذر 1386, 11:17 صبح
تایید کردم
حالا درست شد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.