View Full Version : ذخیره کردن اطلاعات حاصل از شرط WHERE
alicomputer
چهارشنبه 07 آذر 1386, 12:05 عصر
من 1 برنامه نوشتم که می آد و با استفاده از Data و DBgrid و دستورات SQL از یک دیتابیس Access یک سری رکورد رو که شرط خاصی دارن استخراج می کنه،:
حالا من این اطلاعات استخراج شده رو تو DBgrid می بینم
مشکل اینجاست: من می خوام این اطلاعات رو تو 1 دیتابیس دیگه که دقیقاً از همین فیلد ها و 1 Table با همین نام تشکیل شده، ذخیره کنم. به عبارتی من می خوام اطلاعات حاصل از شرط رو Save as کنم تو دیتابیس دیگه ای که با آن بتونم گزارش گیری کنم
اگه کسی می تونه جواب بده سریع تر جواب را بنویسه زیرا خیلی برام مهمه
اوبالیت به بو
چهارشنبه 07 آذر 1386, 12:38 عصر
خوب چرا می خوای تو یه Data Base دیگه گزارش گیری بکنی؟
شما می تونی موقعی که گزارش می گیری از همون دستور SQL که قبلا گفتی استفاده بکنی و گزارشت رو بر طبق اون SQL بگیری.
alicomputer
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:11 عصر
پس چرا توضضپیح ندادی
اوبالیت به بو
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:56 عصر
می دونی چرا گفتم نمی خواد یه بانک جدید بسازی؟ چون اگه تو بخوای 5 تا گزارش بگیری باید 5 تا بانک بسازی اون موقع حجم برنامت فوق العاده بالا میره و این اصلاً درست نیست..
شما اگه با Data Report گزارش میگیری وقتی که بانک رو به Data Report وصل کردی روی Data Environment Disigner (البته اگه اسمشو عوض نکردی) کلیک راست کن و از اون منو گزینه Add Command رو انتخاب کن. یه دکمه جدید به محیط اضافه میشه. رویه دکمه راست کلیک کن و برو تویه Properties که یه پنجره باز میشه.تو زبانه یا تب General اون پایین یه قسمت داره به اسم SQL Statement که می تونی اونجا کد SQL رو بنویسی بعد OK کنی پروژه رو ذخیره کنی.
alicomputer
جمعه 09 آذر 1386, 07:26 صبح
البته سخن تو درست است ولی من دو تا تکس باکس روی فرم دارم که با این دو تکس باکس بانکم را فیلتر می کنم حال اگه در قسمتی که شما به من گفتید بنویسم اصلا کار نمی کنه
باتشکر بسیار
ali_habibi1384
جمعه 09 آذر 1386, 09:22 صبح
دوست عزیز همیشه این مشکل برای همه کسانی که از command استفاده می کنن بوده اما من بهترین و طولانی ترین راه حل رو واسه شما پیشنهاد میکنم. استفاده از دستور printer که در تاپیکهای قبل توضیح های زیادی در این مورد داده ام.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.