View Full Version : اجرای فرم تحت ویندوز فاکس پرودر اینترنت
علی اکبر
چهارشنبه 07 آذر 1386, 12:59 عصر
دوستان سلام
چند وقتی حسابی سعی می کنم برنامه تحت وب بنویسم اما کو هوش واستعداد یا حوصله که یک زبان دیگه غیر از فاکس پرو یاد بگیرم
بعد از کلی جست وگریز تو اینترنت این مطالب رو فهمیدم اساتید محترم اگر اشتباه می کنم راهنمایی بفرمائید
بحث پروژه سدنا که زیاد توی این سایت بحثش بود که ممکنه باعث تحول بشه چیز خاصی نداره جز چند پروژه که امکانات دات نت (صرفا برنامه های تحت ویندوز) رو به فاکس اضافه می کنه اونهم اول شما باید دات نت بلد باشی واز اون امکانات توی ویژوال استودیو dll رو تولید کنی
پروژهایی جهت تولید برنامه تحت وب به زبان فاکس وجود دارد حتی می توانم به جرات بیان کنم با قابلیتهای فراوان مثل ajax وغیره با مثالهای زیاد اما ما درایران فکر نکنم بتونیم استفاده کنیم
دلیلش قبلا بحث شده همان هاستینگ و البته پولی بودن این نرم افزارها
مثل www.activevfp.com
www.west-wind.com
www.foxweb.com
و.....
اینها فکر کنم تکراریه اما تازگی به کامپوننت برخوردم برای من خیلی جالب بود با خودم گفتم شاید برای شما دوستان هم جالب باشه
اونهم سایت وکامپوننت اون یعنی www.vfp2iis.com
بود جالبه این کامپوننت بر اساس تکنیک com+ ویندوز تو فاکس پرو نوشته شده شما پس از نصب تو سرور دقیقا (البته از دستورات خاصی نباید استفاده کنی) پروژه خودتان که تحت ویندوز تا کید می کنم تحت ویندوز نوشته اید با forms and botton and ... و حتی رنگ پس زمینه وتصاویر در کلاینتها بدون نصب فاکس پرو در اینترنت اکسپلور اجرا می کنید
برای من که خیلی جالب بود
ببخشید از اساتید محترم سایت سئوال من اینه که ایا همچین پروژه هایی در زبانهای دیگه هم هست (که البته حتما باید باشه) پس چرا فراگیر نمی شه به نظر من که از فرمهای تحت وب خیلی خیلی بهتره وراحتتره
علی اکبر
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:05 عصر
یک چیزی به ذهنم رسیده شاید اصلا نشه
اما فکر کنم بشه با وب سرویس این پروژه جوری شبیه سازی کرد که کلاینتها پس از نصب اولیه
با xml ووب سرویس اصل فرمها ورپورت و.... از سرور بگیره ودر کلاینت اجرا کنه اینجوری می تویم از هاست ایرانیها هم استفاده کنیم فقط با قراردادن وب سرویس در هاست
فقط مشکل اینه که کلاینتها برای اجرا فایلهای فاکس باید داشته یا دانلود کنند
بعدش کلاینت هر بار یک برنامه تحت ویدوز اجرا کنه وبعدش هم پاک بشه
نظر دوستان چیه؟؟
rezaTavak
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:33 عصر
قبل از اینکه این ببینم چی بوده یا این کلاسها میشه اون چیزی که می خواهید را انجام دهید:
تبذیل فرم به کد html توسط scx2html قابل انجام است
تبدیل گزارش به html با frx2html و...
مثال توی solution/ffc/dohtml/ هست.
در واقع هر چیزی باید به کد html تبدیل بشود.
علی اکبر
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:35 عصر
قبلا اینها رو تست کردم
اولا حتما استاتیک باید باشه
ودر ثانی دستورات داخل دکمه و ... رو اصلا جواب نمی ده
یا حداقل من نتونستم
mehran_337
شنبه 10 آذر 1386, 09:26 صبح
خوبه . باید ببینیم تا چه حد قابل اعتماده و راه اندازیش چجوریه؟
علی اکبر
یک شنبه 11 آذر 1386, 07:26 صبح
داشتم کم کم فکر می کردم فقط این موضوع واسه من مهمه واصلا جالب نیست
rezaTavak
یک شنبه 11 آذر 1386, 08:13 صبح
گرچه من آنرا تست کردم مسلما برای من جالب نیست چرا؟
چون به نظرمن سیستم عاملی مانند ویندوز مورد نیاز آن است که خب من نمی توانم لینوکس را ترک کنم.
و اینکه چیزی مانند JavaServlet و PHP و حتی ASP جای بهتری باز کرده اند.
چیزی مانند JavaApplet همان کاری که شما می خواهید را کامل انجام می دهد اما لازمه آن وجود جاوا بر روی سیستم کاربر است. (گرچه ویندوزهای قدیمی تر از XP-SP1 هم دارند.) یعنی دقیقا برنامه کاربردی از طریق اینترنت اجرا شود.
mehran_337
یک شنبه 11 آذر 1386, 08:20 صبح
داشتم کم کم فکر می کردم فقط این موضوع واسه من مهمه واصلا جالب نیست
اینطور نیست . موضوع چیز دیگه ایه . البته من نظر شخصی خودمو عرض می کنم :
ببینید وقتی برای یک برنامه تحت وب ابزاری مثل دریم ویور که حتی بدون تسلط از الگوریتم های دستورات sql و فقط به انتخاب چند منو انواع دستورات بانک اطلاعاتی اجرا شده و خود برنامه بطور خودکار مدیریت می شود....
یا در دات نت بخش اختصاصی برای وب تعبیه شده که همانند برنامه های ویندوزی برنامه نویسی می کنید ، در سیستم خود تست کرده و به همان راحتی بارگذاری می کنید ....
حال هر چه درباره فاکس تحت وب داریم یا سرورش پولیه ، پول هم بدیم رجیستر نمی کنن باید سرور بخریم و غم انگیزترین بخش قصه اینجاست که بعد از طراحی فرم ( آن هم شبیه سازی شده در ذهن ما برای وب چون فرم وبی نداره) توسط کلاسهایی تبدیل به تگ بشه یا خودمان بطور دستی تگ بسازیم . واقعا برای شما هیجان آور هست؟؟
این مباحث برای این مطرح می شه که بگیم فاکس تحت وب هم کارآیی داره اما در واقع لقمه رو دور سر پیچوندنه .
هر وقت محیط وبی در اختیار کاربر قرار داد و برای اجرا به هزینه های سنگین و رجیستر و ....
نیازی نداشت ( مثل asp و php ) فکر می کنم طرفداراشو پیدا کنه .
دوستان عزیز !
بنده نظر شخصی خودمو بیان کردم و اگه مخالف مطالب هستید به حساب کم تجربگی من در این زمینه بزارید و شاید من اشتباه می کنم ولی قبول کنیم فاکس برای وب (تاکنون) ساخته نشده هرچند می دونم سایتهای بزرگی با فاکس طراحی شده اند که طرفداران خودشو هم داره
علی اکبر
یک شنبه 11 آذر 1386, 10:54 صبح
همه موضوعات مطرح شده شما را من هم قبول دارم ودر قسمت اول تاپیک خودم گفتم که وب فاکس تو ایران اصلا امکان نداره
اما موضوع که من رو علاقه مند کرده vfp2iis
اجرای فرم های طراحی شده تحت ویندوز با فاکس در شبکه(میتونه تو وب باشه)در اینترنت اکسپلور بدون نیاز به نصب فاکس پرو در کلاینتها با همان قابلیتهای خاص ویندوزبایس
یکبار هم که شده به دوستان توصیه می کنم امتحان کنند
سعید حمیدیانفر
یک شنبه 11 آذر 1386, 11:52 صبح
سلام علی جان
من نصب کردم خیلی هم جالب بود
اما ظاهرا تمام امکاناتش پولیه
درسته ؟
چون من هیچکدوم از فرمهایی که تو مثال ویندوز بیسش زده بود باز نمی کرد
میشه کاریش کرد ؟
سعید حمیدیانفر
یک شنبه 11 آذر 1386, 12:18 عصر
به کلیه دوستان توصیه می کنم دانلودش کنن
یه چیزی به ذهنم رسیده نمی دونم امکان پذیره یا نه
اینکه به نظر شما می شه با استفاده از این ابزار جالب دیتا بیس های فاکس رو روی شبکه بصورت سرور بیس (شبیه اس کیو ال) بکار بگیریم ؟
اینجوری مجبور نیستیم از روش سنتی file sharing برای کار با دیتا بیس های فاکس روی شبکه استفاده کنیم .
نظرتون چیه ؟؟
علی اکبر
یک شنبه 11 آذر 1386, 12:40 عصر
هیچکدوم از فرمهاش پولی نیست (مثالهاش)
پول و زمانی باید بدید که در کلاینتها می خواهید اجرا کنید چون بعد از 10 دقیقه اجرا در کلاینت خطا می ده
علی اکبر
یک شنبه 11 آذر 1386, 12:45 عصر
اینهم شبیه اونه فقط با winsock سرور درست کرده خیلی ساده
فیل زیپ بازکنید
تایپ کنید do form server
اگه خطا داد مربوط به استفاده قرار گرفتن پورت 80
فرم رو باز کنید خط زیر رو تغییر بدهد به این کد
WITH this.olecontrol1
* .Protocol = 0
.LocalPort = 81 && use some free port, in this example, 81
ENDWITH
بعدش دوباره فرم رو اجرا کنید
در اینترنت اکسپلور اگر فرم تغییر دادید اینو تایپ کنید ://localhost:81
و البته اگر تغییر ندادید localhost
mehran_337
یک شنبه 11 آذر 1386, 17:36 عصر
اینجوری مجبور نیستیم از روش سنتی file sharing برای کار با دیتا بیس های فاکس روی شبکه استفاده کنیم .
نظرتون چیه ؟؟
چرا شبیه اسکیوال ؟؟؟ خب الان هر کی بخواد تحت شبکه کار کنه با فاکس به sql متصل می شه دیگه.!!!!!!!!1
rahro
دوشنبه 12 آذر 1386, 06:47 صبح
سلام
یکی از دوستان که برنامه ای تحت دلفی برای موسسه ما بصورت آزمایشی راه اندازی کرده توانسته توسط اس کیو ال و شبکه با اطلاعات تمامی شعب ما بدون نیاز به دیش ارتباط برقرار کنه جالب اینکه سرعت سرچ و اخذ گزارش تغییری نکرده!؟
نمی دونم اینکار رو دلفی توانسته انجام بده یا از قدرت و مزایای نهفته اس کیو ال هستش؟!:متفکر:
mehran_337
دوشنبه 12 آذر 1386, 08:51 صبح
به نظر من هیچکدوم . راه اندازی شبکه اصولی بوده . حالا شبکه اش چطوریه ؟ adsl یا VPN ؟
یه چیزی مثل اینترانت
علی اکبر
سه شنبه 27 آذر 1386, 12:26 عصر
create web page with vfp
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.