PDA

View Full Version : reportpreview در فاکس 9

naderigh
چهارشنبه 07 آذر 1386, 13:32 عصر
دوستان عزیز کسی با reportpreview فاکس 9 که بشود موقع چاپ محدوده چاپ(از صفحه تا صفحه) را انتخاب کنید کار نکرده

IC_prog
چهارشنبه 07 آذر 1386, 15:28 عصر
report from reportname RANGE startpage,endpage

مثلا از صفحه 4 الی 7
report from reportname RANGE 4,7

abdorreza
چهارشنبه 07 آذر 1386, 22:40 عصر
وقتی در ویژوال فاکس گزارش را چاپ میکنم (با چاپگر Epson LQ-300 سوزنی و کاغذ رول) صفحه را رد میده. میخوام وقتی چاپ تموم شد صفحه رد نشه و همونجا متوقف بشه. هر کاری کردم نشد. به نظر شما راه حل چیه ؟!

naderigh
پنج شنبه 08 آذر 1386, 07:41 صبح
من شرمنده که توضیح خوب ندادم اگر گزارشات شما فقط reportpreview باشد و کاربر اول گزارش را مشاهده کرد و خواست از یک گزارش چندین صفحه ای مثلا صفحه اخر یا صفحه جاری یا از صفحه تا صفحه را خواست چاپ کند
چون با فاکس 7 برای reportpreview این کار را انجام دادم ولی برای 9 جواب نمیدهد (یک فوت استادی میخواد)

IC_prog
پنج شنبه 08 آذر 1386, 10:29 صبح
شما میتوانید از کاربر بخواهید تا محدوده را مشخص کند و بعد همانطور که در بالا گفتم عمل کنید. ولی در حالت priview نمیتوانید محدوده برای چاپ بگزارید.و در واقع کل گزارش چاپ میشود.

binyaz2003
پنج شنبه 08 آذر 1386, 11:02 صبح
report form repname to printer NOPAGEEJECT
پارامتر NOPAGEEJECT رو امتحان کردید؟

naderigh
شنبه 10 آذر 1386, 07:07 صبح
اگر کلاس reportpreview را نگاه کنید حتما راهی دارد (چون سورس آن هست )

mehran_337
شنبه 10 آذر 1386, 10:55 صبح
وقتی در ویژوال فاکس گزارش را چاپ میکنم (با چاپگر Epson LQ-300 سوزنی و کاغذ رول) صفحه را رد میده. میخوام وقتی چاپ تموم شد صفحه رد نشه و همونجا متوقف بشه. هر کاری کردم نشد. به نظر شما راه حل چیه ؟!

این تاپیک مال اینجا نیست .
عبدالرضاااااااااااااااااا ااا کشتی منو . یه سرچ کوچولو به خدا راحت انواع راه ها رو پیش پات میزاره

اینو ببین :
http://barnamenevis.org/forum/search.php?searchid=646755

abdorreza
یک شنبه 11 آذر 1386, 14:23 عصر
ممنون محسن ن ن ن ن ن جان . آخه سرچ کرده بودم ولی چیزی نیافته بودم!

naderigh
یک شنبه 18 آذر 1386, 08:27 صبح
اقایان من هنوز نتوانستم این مشکل را حل نمایم منظورم(reportpreview) در فاکس 9 لطفا همکاری نمائید

IC_prog
یک شنبه 25 آذر 1386, 15:34 عصر
میتوانید با استفاده از نرم افزارهای مدیریت پرینتر تعداد صفحات برای چاپ را مشخص کنید .
ولی بطور کلی شما قبل از نمایش گزارش باید تصمیم بگیرید که کاربر چه چیزی را ببیند. بعبارت بهتر شما نمیتوانید گزارش موجودی کالا بگیرید ولی در موقع چاپ یا نمایش بخواهید که فقط 4 صفحه آخر را پرینت کند . این برخلاف هدف گزارش که موجودی کلیه کالاها بوده میباشد. اما در گزارشات طولانی مثلا 100 صفحه ای اگر عمل چاپ در صفحه مثلا 45 متوقف یا سیستم ریست شود در این حالت میتوانید گزارش خاص از صفحه تا صفحه را که گفتم استفاده کنید.

naderigh
دوشنبه 26 آذر 1386, 07:00 صبح
برای فاکس 7 و 8 من این مشکل را حل کرده ام(البته با frmpreview که توسط همین سایت و دوستان ویک مقداری دستکاری) کاربر کل گزارش مربوطه را میبیند زمانی که میخواهد چاپ را بگیرد با سه حالت میتواند پرینت بگیرد (کل گزارش را یا صفحه جاری در حال نمایش یا از یک صفحه تا یک صفحه) وحتی تعداد نسخ چاپی ولی با reportpreview فاکس 9 این مشکل را دارم که بایستی اساتید راهنمائی فرمایند

mehran_337
دوشنبه 26 آذر 1386, 07:52 صبح
اگر می شود الگوریتم از یک صفحه تا یک صفحه را تشریح کنید ما هم استفاده کنیم .

naderigh
دوشنبه 26 آذر 1386, 13:02 عصر
دوست عزیز اقا مهران
بعبارتی پس از فعال نمودن دکمه چاپ انتخاب بعدی بیاید که شامل انتخاب چاپ از کل گزارش یا صفحه ای که در آن قراردارید و یا از صفحه تا چه صفحه ای میخواهید چاپ نمایئد
شما گزارشات را در preview میبیند و میخواهید همان گزارش را چاپ نمائید (فرض کنید شما در صفحه اخر گزارش هستید و میخواهید چاپ نمائید) این که برای چاپ یک صفحه
و بعضی از اوقات کاربر چاپ یک گزارش چندین صفحه ای را گرفته ولی بنا به دلایلی همه ان چاپ نشده میخواهد از صفحه ای که نتوانسته پرینت بگیرد مجدد پرینت بگیرد یا اصلا میخواهد صفحه فلان تا فلان گزارش را چاپ نماید
حالت بعدی هم که کل گزارش را چاپ میگیرد که مشکلی نیست که حالت پیش فرض خود فاکس است

rahro
سه شنبه 27 آذر 1386, 06:44 صبح
فکر میکنم مهران نیز این موضوع را متوجه شده فرمودند الگوریتم کار چطوره ؟! چطور این عمل صورت میگیرد؟!!!؟

mehran_337
سه شنبه 27 آذر 1386, 08:05 صبح
جناب رهرو درست می فرمایند منظورم این است که کد نویسی محدوده چاپ چیست؟

naderigh
سه شنبه 27 آذر 1386, 10:26 صبح
من کد ثبت شده برای پرینت THIS.printOnExit = .T. را می آورم که کد خودreportpreview میباشد که بدون RANGE یا شرط میباشد
من printOnExit با شرط میخوام
و حتما reportpreview فاکس 9 را دارید اگر نگاه بفرمائید متوجه منظور من میشوید واگر میخواهید انرا بفرستم

rahro
سه شنبه 27 آذر 1386, 10:35 صبح
من کد ثبت شده برای پرینت THIS.printOnExit = .T. را می آورم که کد خودreportpreview میباشد که بدون RANGE یا شرط میباشد
من printOnExit با شرط میخوام
و حتما reportpreview فاکس 9 را دارید اگر نگاه بفرمائید متوجه منظور من میشوید واگر میخواهید انرا بفرستم
این هم از علائم پیریست که به سراغ ما آمده! باور کن اصلا متوجه نشدم منظورت چی بود راهنمایی بود یا درخواست .! :گیج::متفکر:

mehran_337
سه شنبه 27 آذر 1386, 11:01 صبح
ما هم باید میدان و خالی کنیم و بسپاریم دست جوونها . علی جان دندونم و توبرداشتی؟؟؟

naderigh
چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:00 صبح
اقایان من شرمنده ام حتما اشکال از طرف من است
دوستان عزیز مگر شما reportpreview فاکس 9 را ندارید زمانیکه دکمه پرینت را کلیک میکنیم چه اتفاقی می افتد (همه گزارش چاپ میشود) من میخواهم این کار نشود از کاربر محدوده چاپ را بخواهد

mehran_337
شنبه 01 دی 1386, 12:47 عصر
برای فاکس 7 و 8 من این مشکل را حل کرده ام(البته با frmpreview که توسط همین سایت و دوستان ویک مقداری دستکاری) کاربر کل گزارش مربوطه را میبیند زمانی که میخواهد چاپ را بگیرد با سه حالت میتواند پرینت بگیرد (کل گزارش را یا صفحه جاری در حال نمایش یا از یک صفحه تا یک صفحه) وحتی تعداد نسخ چاپی ولی با reportpreview فاکس 9 این مشکل را دارم که بایستی اساتید راهنمائی فرمایند

شما خودتان گفتید در فاکس 7 و 8 اینکار را کردید حال منظورما اینست که لطفا بگوئید چطور در فاکس 7و8 توانستید محدوده چاپ را تعیین کنید

IC_prog
شنبه 01 دی 1386, 14:36 عصر
پیشنهاد میکنم برای هدف فوق یکی از راه های زیر را انجام دهی:
1- یک reportpreviw جدید بنویس و کلیدهای مختلف را در آن قرار .
2- با یک فرم و اسپینر که فرم لایه روی ریپورت باشد استفاده کنی و محدوده را در آن مشخص کنی.
3- از یک از نرم افزارهای مدیریت پرینتر استفاده کنی .

mehran_337
شنبه 01 دی 1386, 15:50 عصر
مسئله اینه که اگه محدوده مشخص باشه با چه دستوری می شه محدوده را چاپ کرد.؟؟؟؟؟؟

naderigh
دوشنبه 03 دی 1386, 06:58 صبح
دوست عزیز من فایلی که با فاکس زیر 9 کار میکند را می فرستم نگاه بفرمائید

naderigh
دوشنبه 03 دی 1386, 07:08 صبح
من فایل ReportPreview 9 را نیز میفرستم نگاه بفرمائید که متوجه منظورم بشوید

mehran_337
دوشنبه 03 دی 1386, 12:54 عصر
دوست عزیز من فایلی که با فاکس زیر 9 کار میکند را می فرستم نگاه بفرمائید

روش استفاده از این فایلها چطوریه ؟؟؟

در زمینه فایل دوم که همان پریویووی فاکس 9 هست .
متاسفانه توضیحاتتون همش گنگه یا من پیر شدم

علی اکبر
سه شنبه 04 دی 1386, 11:29 صبح
تو فاکس 9 از فرمهای که تو ورزنهای پایین تر نوشته شده نمیشه استفاده کرد
ولی listener رو اضافه کرده که مثالش هم هست باید روی اون کارکنیم
توی مثالهای خود فاکس custompreview.SCT
من خیلی سعی کردم ReportPreview 9 رو تغییر بدم واستفاده کنم اما خب نشد
روش استفاده هم اینه که تغییرات رو اعمال کنیم بعد فایل .app رو ىوباره بسازیم ودر زیر شاخه برناممون قرار بدیم ودستورات زیر رو قبل از اجرا گزارش بنویسیم
SET REPORTBEHAVIOR 90
_REPORTPREVIEW = "ReportPreview.app"
report from ? previw

rahro
سه شنبه 04 دی 1386, 12:06 عصر
آخ خدا:
مهران نحوه کار با frmprew‌رو میخواست که با فاکس زیر 9 کار میکنه !!

mehran_337
سه شنبه 04 دی 1386, 12:12 عصر
من با فاکس 9 تمام فرمهای حتی فاکس 5 هم باز کردم اگه اینطور بود که بی معنی بود .
حالا از frmprew چطور باید استفاده کرد؟

علی اکبر
سه شنبه 04 دی 1386, 12:46 عصر
do form frmprew with "report.frx
"
البته در فاکس زیر 9
البته ببخشید من مثل بچه هستم که وسط حرف بزرگترها می پرم وبی ربط می زنم
البته اونهم بدلیل مشغولیات ذهنی خودم در این موضوع است شما ببخشید

naderigh
پنج شنبه 06 دی 1386, 07:00 صبح
آقایان ببخشید این روزها یک مقداری گرفتارم( نتیجه چی شد)

naderigh
شنبه 15 دی 1386, 08:08 صبح
اساتید محترم کسی به نتیجه ای نرسید لطفا همکاری نمائید