ورود

View Full Version : ایجاد حساب جدید

vahidm
چهارشنبه 07 آذر 1386, 22:33 عصر
با سلام
واقعیتش من در حال نوشتن برنامه حسابداری هستم ولی نمی دونم چطور باید یک حساب ایجاد کرد مانند برنامه های حسابداری که می توان بانک های مختلف مانند ملی ، تجارت و ... درست کرد من می خوام کدی بنویسم که قابلیت تعریف حساب جدید داشته باشه وبتونم اطلاعات مربوط به آن حساب رو درونش ذخیره کنم فرض بر اینکه حسابی تعریف شود به نام آقای محمدی
و عملکردهای ایشون رو درون آن قرار بدم
از دوستان اگر کسی بلده کمک کنه
با تشکر

hrj1981
چهارشنبه 07 آذر 1386, 22:43 عصر
می تونی کمی بیشتر توضیح بدی؟
منظورت از حساب چیه؟

اوبالیت به بو
پنج شنبه 08 آذر 1386, 06:37 صبح
اگه درست متوجه شده باشم شما باید چند تا فیلد برای حساب جدید بزاری مثل نام و نام خانوادگی ..... بعد اسم اون فرم رو بزاری فرم ثبت نام و یه جدول تو بانک اطلاعاتی که میشه جدول ثبت نام بعد اینارو بهم وصل کنی کد مربوط ثبت رکورد و رکورد جدید و ..... بزاری.

vahidm
پنج شنبه 08 آذر 1386, 15:11 عصر
باسلام
ببینید دوست عزیز اگر شما بخواهید یک فاکتور درست کنید باید چنئد حساب هم داشته باشید
فرض کنید یک چیزی را هزینه می کنید بعد قرار است که پول از صندوق بردارید حالا اگر خواست باشید بنویسید اینجوری است شکل زیر مثل فاکتور است
شرح بدهکار بستانکار
خرید یک عدد میز 100000
صندوق 100000
یعنی از صندوق 100000 تومان کم شود و خرید 100000 هزار تومان اضافه شده باشد
امیدوارم متوجه شده باشید

hrj1981
پنج شنبه 08 آذر 1386, 15:59 عصر
با توجه به پست های دوست عزیزمان من فکر می کنم دارد در رابطه با حساب دوبل صحبت می کند.
سوال؟
دوست عزیز آیا شما در برنامه تان از حساب کل/معین و تفضیلی استفاده می کنی؟

vahidm
پنج شنبه 08 آذر 1386, 18:21 عصر
درست فهمیده اید دوست عزیز شما می توانید به من کمک کنید
با تشکر از لطف شما

j.farazani
جمعه 09 آذر 1386, 04:10 صبح
سلام خدمت دوستان عزیزم
نحوه کدینگ شما به چه صورته (شناور،رشته ای.....)

اگه رشته ای یه جدول کل یه معین و یه تفصیلی ایجاد کنید توجه داشته باشید که جداول ذکر شده به ترتیب parent جدول بعدی خود هستند بعد باید یه فرم به نام هدر سند بسازید و یکی هم به نام آیتم سند . در فرم هدر اطلاعانی ار قبیل تاریخ ، شماره سند و .. باشه و در فرم آیتم فیلدهای کد و بدهکار و بستانکار رو هم ذکر کنید

البته این یه توضیح کوچیک بود در این زمینه برای روش رشته ای که نقصهای زیادی داره و تقریبا منسوخ شده اما سادست

در کل برای انجام این پروژه نباز به تحلیل مالی دارید

امیدوارم که مفید بوده باشه

اگه کمک بیشتری خواستی به من میل بزن . قبلش حتما با پیام خصوصی من رو خبر کن (زیاد سراغ میلم نمیرم)

j.farazani@gmail.com

موفق باشید