View Full Version : نیاز به نرم افزار setup سازبرای نصب BDE و sql server رو نصب کنه
sahab555
پنج شنبه 08 آذر 1386, 12:20 عصر
سلام
من یک سیستم دارم که توش هم از BDE استفاده کردم و هم از SQL Server 2000 می خواستم بدونم با Installshield امکان نصب BDE وجود داره یا نه و یا کلا از چه setup سازی می تونم استفاده کنم؟
Inprise
پنج شنبه 08 آذر 1386, 13:20 عصر
امکانش که وجود داره . اما بد نیست نگاهی به InstallAware هم بندازی
daffy_duck376
جمعه 09 آذر 1386, 12:22 عصر
حتما از table معمولی در برنامه استفاده کردی . منم این مشکل رو قبلا داشتم . اگه میخوای برنامه شما بدون BDE هم کار کنه بهتره کلا TABLE رو بزاری کنار و از ADO استفاده کنی
چون بدون نیاز به درایور خاصی به بانک مورد نظر وصل میشه. هیچ زحمتی هم نداره
Cave_Man
جمعه 09 آذر 1386, 12:39 عصر
مگه میشه بدون درایور؟
ADO بصورت پیشفرض توی ویندوز XP نصب شده.
برای کاری که دوستمون مسخاد انجام بده استفاده از InstallShield توصیه میشه که با یه سرچ کوچولو توی سایت مطالب فراوان است...
sahab555
شنبه 10 آذر 1386, 09:10 صبح
حتما از table معمولی در برنامه استفاده کردی . منم این مشکل رو قبلا داشتم . اگه میخوای برنامه شما بدون BDE هم کار کنه بهتره کلا TABLE رو بزاری کنار و از ADO استفاده کنی
من یک فایل dbf دارم که برای فاکس پرو تحت dos هست که باید مورد پردازش قرار بگیرد واسه همین از کامپوننت TTable استفاده کردم و از درایور Standard و پارادوکس و با مسیر کار می کنم حالا با ADOconnection می تونم به این جدول دسترسی داشته باشم؟
چون منم ترجیح می دم به BDE وابسته نباشم
daffy_duck376
شنبه 10 آذر 1386, 11:43 صبح
ado یک استاندارد برای اتصال به کلیه بانکهای اطلاعاتی است که متکی به درایور های BDE
نیست و درایورهای ان به صورت پیش فرض در WINDOWS XP وجود داره و نیازی به نرم افزار install که درایور های BDE رو کپی کنه نداره تمام خصوصیاتش مثل TABLE است تنها مورد که تفاوت میکنه استفاده از CONNECTION STRIN به جای ALIAS برای اتصال به پایگاه داده هست
همین.
daffy_duck376
شنبه 10 آذر 1386, 11:46 صبح
مگه میشه بدون درایور؟
ADO بصورت پیشفرض توی ویندوز XP نصب شده.
برای کاری که دوستمون مسخاد انجام بده استفاده از InstallShield توصیه میشه که با یه سرچ کوچولو توی سایت مطالب فراوان است...
منظورم این بود که نیازی به نصب درایور نداره بیشتر کالربران با تنظیمات برنامه InstallShield
مشکل دارن و نمی تونن درست انجام بدن واسه همین برنامه بعد از نصب اجرا نمیشه و بسته میشه ضمنا اگه وینوز کاربر عوض بشه مجبوره دوباره برنامه رو نصب کنه در صورتی که در ADO این مشکل وجود نداره .
sahab555
شنبه 10 آذر 1386, 12:14 عصر
ado یک استاندارد برای اتصال به کلیه بانکهای اطلاعاتی است که متکی به درایور های BDE
نیست و درایورهای ان به صورت پیش فرض در WINDOWS XP وجود داره و نیازی به نرم افزار install که درایور های BDE رو کپی کنه نداره تمام خصوصیاتش مثل TABLE است تنها مورد که تفاوت میکنه استفاده از CONNECTION STRIN به جای ALIAS برای اتصال به پایگاه داده هست
همین.
من برای اتصال به sql server از ado ها استفاده میکنم ولی برای یک dbf تا حالا از ado استفاده نکرده بودم نمیدونم از Use Data Link File باید استفاده کنم؟اونهم ODBC یا Data Link File رو فقط میشناسه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
daffy_duck376
یک شنبه 11 آذر 1386, 09:02 صبح
شرمنده من تاحالا از دیتابیس فاکس پرو استفاده نکردم ولی توی این تاپیک
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=66781&highlight=foxpro
آقای / خانم ghabil یه توضیح کوچولو راجبش داده میتونی با پیغام خصوصی از ایشون کمک
بگیری
m_azar
سه شنبه 13 آذر 1386, 16:16 عصر
برای تبدیل اطلاعات از بانک اطلاعاتی فاکس پرو حتما باید از BDE استفاده کنید ADO جواب نمی دهد برای SETUP هم از InstallShield delphi 5 استفاده کنید
Touska
سه شنبه 13 آذر 1386, 20:50 عصر
آیا هیچکدام از Setup Studio ها هست که ما Package Sql server 2000 Developer Edition رو بهش بدیم.
خودش نصب کنه با یک Instance خاص که قبلا بهش داده شده.
موفق باشید :)
sahab555
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:41 عصر
برای تبدیل اطلاعات از بانک اطلاعاتی فاکس پرو حتما باید از BDE استفاده کنید ADO جواب نمی دهد برای SETUP هم از InstallShield delphi 5 استفاده کنید
با InstallShield delphi 5 میتونم BDE رو نصب کنم ولی sql server رو چی کار کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.