View Full Version : برنامه بنگاه املاک؟؟؟
mf_engineer
جمعه 09 آذر 1386, 00:20 صبح
با سلام خدمت دوستای عزیز و گرامی برنامه نویس
شما دوستان عزیز برنامه ای برای نمونه و اشناشدن با برنامه بنگاه املاک ومسکن ندارین؟
ویا اینکه برای اینکار چه اطلاعاتی لازمه ....
ممنون می شم کمکم کنید
یاحق
مبین رنجبر
جمعه 09 آذر 1386, 09:09 صبح
سلام دوست عزیز .... من یکی از نرم افزارایی که ساختم نرم افزار مشاوراملاک هست و الان هم توی تهران و مازندران مراکز فروش داریم ....... اگه میخوای من میتونم کمکت کنم.... کلا این برنامه خودمون 6 ماه وقتمونو گرفت ( البته چون Full Performanve & Graphic بود اینقدر طول کشید )
ali_habibi1384
جمعه 09 آذر 1386, 09:43 صبح
دوست عزیز . اگر شما سفارش یه برنامه بنگاه املاک را دارید بهتره که خودتون برید اونجا و سیستمشون رو تجزیه تحلیل کنید. چون هر کسی یه جور قابلیت برای سیستمش می خواد . اگر هم سفارشی ندارید تجربه نشون میده انجامش ندین بهتره .
مبین رنجبر
جمعه 09 آذر 1386, 10:07 صبح
جناب ali_habibi1384 حرف شما کاملا متین ... اما نرم افزار مشاوراملاکی که ما ساختمیو تولید کردیم اصلا سفارش نبوده و به صورت کلی تولید شده و هرکسی میتونه به راحتی از کارایی اون سود ببره ... تجزیه و تحلیل این سیستم هم مختص یه بنگاه نبوده و براساس صنف املاک نوشته شده ......
اگر سفارشی ندارید تجربه نشون میده که هرچه زود تر خودتون انجامش بدین بهتره
bobrus
چهارشنبه 14 آذر 1386, 13:34 عصر
آقا منم یکی دارم ولی مال عهد عتیقه چون سال 79 برای پایان نامم نوشتم . به نظر من بهتر بری به چند تا معاملات ملکی یه سری بزنی تا ببینی که چه جوری کار می کنن و به چی نیاز دارن اینجوری راحت تر می تونی بنویسی کار زیاد سختی نیست
مبین رنجبر
شنبه 17 آذر 1386, 09:57 صبح
bobrus جان .. اصلا نیاز به این کارا نیست ..
saeen
شنبه 17 آذر 1386, 13:47 عصر
یه سری هم به این سایت بزن
http://www.torfehnegar.com
مبین رنجبر
شنبه 17 آذر 1386, 16:13 عصر
برنامه شرکت طرفه نگار هلو برنامه نسبتا خوبیه ولی ایشون نمیتونن بصورت تک نفری بنویستش ..
لیلا خیرالهی
دوشنبه 26 آذر 1386, 22:06 عصر
من خودم دارم این پروژه رو می نویسم بهترین نرم افزار مشاور املاک کلبه است اشکالاتی داره اما می تونی ازش کمک بگیری سی دیش 4000 تومنه می تونی یه سری هم به سایت www.pastoo.com (http://www.pastoo.com) بزنی بازم اگه سوالی برات پیشت اومد من کمکت می کنم
مبین رنجبر
سه شنبه 27 آذر 1386, 08:42 صبح
من یه نرم افزار مشاور املاک نوشتم و الانم داره توی ایران به فروش میرسه و خوشبختانه به ورژن های 1 و 2 هم رسید .. این برنامه یکی از کاملترین نرم افزار های مشاوراملاکه .. اگر میخواستید می تونید پیام خصوصی بدید تا از قیمت اون رو اعلام کنم ... البته از کاربران این سایت عذر میخام .. چون اینجا جای تبلیغات نیست ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.