ورود

View Full Version : سطح دسترسی بانکهای SQl Server

delphi5
یک شنبه 11 آذر 1386, 10:58 صبح
با سلام
من یه پروژه دارم که با SQl Server و Delphi 5نوشته شده است.
طرز اتصال به بانکها بصورت زیر است
1- استفاده از کامپوننت های Ado Connection و Ado Table و Ado Query
2-Sql Server بروی سرور نصب شده است
3- Sql Server بروی Station ها بصورت Client نصب شده است
4- روی Station ها بروی Sql Server group کلیک راست میکنم و New Sql Server Registration را انتخاب میکنم و طبق ویزارد اتصال را برقرار میکنم .
بدین ترتیب همه چیز درست کار میکنه .
اما مشکل اینجاست .
1- اصلا این روش درسته ؟
2- چطور میتونم جلوی دیده شدن بانکها رو بگیرم ، چون در این حالت همه میتونن از Enterprise Manager به بانکها دسترسی داشته باشند

ممنون

mortezakiaee
یک شنبه 11 آذر 1386, 11:58 صبح
قبلا جواب داده شده. برای دسترسی به بانک sql احتیاجی به نصب enterprise client بر روی هر station نیست. فقط کافی است connective tool موجود در steup را نصب کنید که پورت های pipe و غیره را برروی هر client نصب می کند.
برای اتصال به dadabase هم به جای ساختن یک connection string در ado connection از یک data link (گزینه اول) استفاده کنید. فقط آدرس را حتما local استفاده کنید.

delphi5
یک شنبه 11 آذر 1386, 12:22 عصر
4- روی Station ها بروی Sql Server group کلیک راست میکنم و New Sql Server Registration را انتخاب میکنم و طبق ویزارد اتصال را برقرار میکنم .

پس چطور New Server Registration رو انجام بدم ؟

چطور Data Link بسازم ؟

Cave_Man
یک شنبه 11 آذر 1386, 13:03 عصر
برای اینکه شما برنامه تون رو توسعه بدید نیاز دارید به نصب Entrpreise Manager اما هنگام توزیع نرم افزار دیگه نیازی به نصب Emterprise Manager نیست و فقط Desktop Engine کفایت میکنه .
اما چیزی که شما میخاید:
با وجود نصب Desktop Engine کاربر میتونه خودش اقدام به نصب Entrpreise Manager کنه و Table ها رو و حتی اطلاعات درونش رو ببینه
عملا راهی مثل گذاشتن Password همانند چیزی که در Access و دیگر بانک های اطلاعاتی File Base وجود داره در SQL server نیست (یا حداقل تا جایی که تحقیق کردم) تا الان چنین راهی وجود نداره و امنیت از طرق دیگه ای تامین میشه
اگه SQL server بر اساس Windows Authentication باشه هر کسی که با یوزر ادمین به ویندوز لاگین کنه میتونه بدون محدودیت جداول رو مشاهده کنه
البته با استفاده از تعریف User میشه یه کاهایی کرد که توی سایت هم صحبت بسیار شده

m-khorsandi
یک شنبه 11 آذر 1386, 13:04 عصر
همونطوری که گفته شد برای هر کلاینت نیار به نصب SQL Server نیست، SQL Server رو برای Server نصب میکنید و برای هر کلاینت فقط MDAC لازم هست که به صورت پیش‌فرض به همراه ویندوز نصب می‌شود.
به این شکل مشکل دوم نیز حل میشه.

در ضمن هر سئوال در یک تاپیک! :چشمک:

mortezakiaee
یک شنبه 11 آذر 1386, 13:29 عصر
با عرض پوزش از جناب خورسندی.
دلفی خودش یه data link داره. که توی program files\comon files\system\ole db\data link نصب میشه. کافیه از اون استفاده کنی.
موقع run time خود برنامه connection string ثبت شده رو میخونه.

delphi5
دوشنبه 12 آذر 1386, 13:03 عصر
اگه SQL server بر اساس Windows Authentication باشه هر کسی که با یوزر ادمین به ویندوز لاگین کنه میتونه بدون محدودیت جداول رو مشاهده کنه
البته با استفاده از تعریف User میشه یه کاهایی کرد که توی سایت هم صحبت بسیار شده

اگه تا بحال با برنامه های شرکت رایورز برخورد داشته باشید متوجه میشید که اونها امکان دسترسی به بانکها رو برداشتند . حتی اگه با administrator وارد کامپیوتر شوید

mortezakiaee
دوشنبه 12 آذر 1386, 15:45 عصر
اگه رو این کار اصرار داری چرا تیک always prompt for password توی server registration رو فعال نمی کنی؟