PDA

View Full Version : Zoom View گزارش

IC_prog
سه شنبه 13 آذر 1386, 10:45 صبح
من یک view گزارش با استفاده از window در VFP ایجاد کردم آیا راهی وجود داره تا گزارش رو مانند preview خود فاکس zoom کنم .
و بطور کلی آیا view برای گزارشات غیر از اونچه که vfp داره وجود داره.

mehran_337
سه شنبه 13 آذر 1386, 12:53 عصر
من یک view گزارش با استفاده از window در VFP ایجاد کردم آیا راهی وجود داره تا گزارش رو مانند preview خود فاکس zoom کنم .
و بطور کلی آیا view برای گزارشات غیر از اونچه که vfp داره وجود داره چون view خود vfp که خیلی مشکل داره .(با فارسی):متفکر:

خوب متوجه نشدم که چکار کردید . شاید شی نمایشی شما تغییر سایز پذیر باشه اونوقت می شه با تغیر ابعاد کاربر فکر کنه داره زوم می شه و از این حرفها . اما خب فارسی در گزارش چه مشکلی داره ؟؟؟؟
در مورد مشکلات فارسی که حرفهای زیادی زده شد و اکثرا هم دارن استفاده می کنند.
reportBehavire شما چنده ؟ 80|90 ؟؟؟ اگه 80 هست با دستور set reportbehavire 90 تغییر بدین می بینید که فارسی ها همه سرجاشون هستن

IC_prog
سه شنبه 13 آذر 1386, 14:55 عصر
آقا مهران من در یکی از گزارشات از تعدادی تصویر مرتبط با رکورد مورد نظر استفاده میکنم که متن از موقعیت خودش خارج میشه ! و در جاهایی متنها قاطی میشن لطفا راهنمایی کنید.

mehran_337
سه شنبه 13 آذر 1386, 15:19 عصر
بازهم توضیحات ناقصه .
عکسها ابعاد ثابت دارن یا متغیر؟
جدولی دارید برای قرار گرفتن عکسها؟
در باند دیتیل یا غیر از آن قرار دارند ؟

IC_prog
چهارشنبه 14 آذر 1386, 14:48 عصر
در موقعیت DETAIL یک image پروداکشن فلوشیت قرار میگیره که متغیره(متناسب با رکورد) ولی ابعادش ثابته که 17 نقطه از فلوشیت با فلش به سمت image هایی اشاره داره که ابعاد متغیر دارند و در زیر هر فوکوس از فلوشیت مقادیر 3 فیلد نمایش داده میشه که 2 تا فارسی یکی انگلیسی و با فونت ROMAN نمایش داده میشه .
یک مشکل دیگری که وجود داره فلشها در بعضی موارد از سرجاش حرکت میکنه (سر جای اصلیش نیست )

IC_prog
شنبه 17 آذر 1386, 11:05 صبح
مشکلم حل شد ایراد از فونت بود.