View Full Version : تاریخ انقضا
javan2754
سه شنبه 13 آذر 1386, 15:58 عصر
سلام. کسی برنامه کوچیکی از استفاده از تاریخ انقضا دارو یا جنس نداره. واقعا کلافم کرده... یا حداقل یه الگوریتم کارساز و سریع معریف کنه. چون دیگه وقت ندارم. (پروژه دانشگاه)
ghabil
سه شنبه 13 آذر 1386, 17:37 عصر
تاریخ انقضا دارو چه الگوریتمی میتونه داشته باشه ؟
بگو دقیقا صورت مسئلت چیه تا حالا چه کردی و کجاها به مشکل خوردی تا بهت کمک کنیم .
javan2754
سه شنبه 13 آذر 1386, 19:21 عصر
من اول با کوئری داروها رو بیرون می کشم. بعد تاریخ رو سورت می کنم. بعد از داروی اول کم می کنم. آیا این شیوه درسته یا جور دیه ای هم میشه؟
مثلا تاریخ انقضاء "داروی استامینوفن خرید1" و "داروی استامینوفن خرید2" رو موقع خرید دارو می گیرم. بعد موقع فروش دارو با یه کوئری کد داروی استامینوفن که با کد دارو یکسان هست رو بیرون کشیده و اولین داروی استامینوفن که تاریخ انقضاء اون کمتره رو از مقدار داروی که می خواهیم کم می کنه. البته باید داروی درخواستی کمتر از اون خرید باشه. اولین مشکل من اینه که نمی تونه این دارو رو پیدا کنه. یکسری این کارو کردم. مقدار داروی دارخواستی 50 بود توی بانک هم 45 دارو بود. مقدار -5 رو برگردوند.
چند تا سوال دارم.
اگه داروی درخواستی بیشتر از داروی خریده شده در آن بار بود چیکار کنه؟
برای گرفتن فقط عدد در ادیت چیکار کنم؟
برای پیدا کردن کوچکترین تاریخ که توی رکوردها چیکار باید کنم؟
چهارشنبه 14 آذر 1386, 00:10 صبح
چند تا سوال دارم.
اگه داروی درخواستی بیشتر از داروی خریده شده در آن بار بود چیکار کنه؟
برای گرفتن فقط عدد در ادیت چیکار کنم؟
برای پیدا کردن کوچکترین تاریخ که توی رکوردها چیکار باید کنم؟
1) هرچقدر که از داروی قدیمیتر هست بده بقیش رو دوباره یک جستجو کن و از داروی بعدی بده
2)جستجو کن تو همین سایت زیاد توضیح داده شده (مثلا MaskEdit رو جستجو کن)
3)
Select Min(DateFiledName) From TableName
javan2754
چهارشنبه 14 آذر 1386, 08:49 صبح
تاریخ رو به صورت ادیت گرفتم. نمیشه تغییر داد. تاریخ رو به صورت 23/12/1386 گرفتم. حالا نمیشه رو این حالت کوچکترین رو پیدا کرد؟
SYNDROME
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:50 عصر
تاریخ رو به صورت ادیت گرفتم. نمیشه تغییر داد. تاریخ رو به صورت 23/12/1386 گرفتم. حالا نمیشه رو این حالت کوچکترین رو پیدا کرد؟
در این حالت هم شما می توانید با علامت ">" یا"<" برای بزرگتر و کوچکتر استفاده کنید.
موفق باشید
مجتبی جوادی
یک شنبه 30 دی 1386, 17:02 عصر
سلام
دوست عزیز همنطور که دوستان گفتند برای ورود تاریخ از یک maskedit استفاده کنید و برای اینکه کارکترهای اضافی را ذخیره نکند تا بتوانید بصورت عدد مقدار بزرگتر یا کوچکتر را تشخیص بدهید ، در قسمت EditMask تیک Save Literal Characters را بردارید . دیگر کاراکتر "/" ذخیره نمی شود مثلاً 23/12/1386 نمایش داده می شود ولی 13861223 ثبت می شود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.