View Full Version : مسنجر فارسی هم آمد
ghafoori
سه شنبه 13 آذر 1386, 17:26 عصر
به نقل از سایت تابناک
اگر کسی اطلاع داره سایت این مسنجر چیه یا از کحا می شود ان را بدست اورد بگوید اول باید ان را امتحان کرد چون داخل سایت پرس تی وی هم زذه بود به سیستم عامل بستگی ندارد و پیش داوری نکنیم
نسخه آزمایشی پنجمین پیام رسان الکترونیکی دنیا و اولین پیام رسان فارسی الکترونیکی با ارائه یک گیگابایت پست الکترونیکی به کاربران همراه با سیستم وبلاگ "ارسال مستقیم فایل" با عنوان TD messenger راه اندازی شد.
فراز حق پناه مدیر پروژه TD messenger در گفتگو با خبرنگار مهر در ابن باره گفت: در طراحی و ساخت این مسنجر از جدیدترین متدهای گرافیکی و برنامه نویسی استفاده شده است به طوری که دارای کلیه امکانات استاندارد و رقابتی با سایر مسنجرهای دنیا است.
وی با اشاره به ویژگیهای این سیستم پیام رسان، افزود: امکان نصب بر روی کلیه سیستم های عامل موجود، استفاده آسان از تمامی بخشهای سیستم، برقراری ارتباط صوتی و تصویری، نمایش لیست دوستان، ارسال پیام نوشتاری و صوتی به صورت آنلاین، ارسال و دریافت فایل بین دو کاربر و اتاقهای گفتمان از مهمترین استانداردهای یک پیام رسان الکترونیکی است که در حال حاضر تنها چهار شرکت yahoo مسنجر، msn مسنجر، paltalk و googletalk دارای این استانداردها هستند.
حق پناه سیستم off line پیام را از دیگر استانداردهای پیام رسان الکترونیکی عنوان کرد و اظهار داشت: دو شرکت yahoo messenger و paltalk دارای این سیستم هستند و TD messenger به عنوان سومین مسنجر دنیا دارای سیستم offline و پنجمین پیام رسان استاندارد دنیا از این سیستم برخوردار است.
وی در خصوص ویژگی های دیگر پیام رسان فارسی الکترونیکی خاطر نشان کرد: بر خلاف سایر سایتها، در yahoo messenger چراغ اینترنت در زمانی که اطلاعات رد و بدل نمی شود و کاربر online است ،خاموش است که این ویژگی نیز در TD messenger نیز وجود دارد. علاوه بر این کاربرانی می توانند رنگ و محتوای صفحه را به دلخواه خود تغییر دهند.
مدیر پروژه پیام رسان فارسی با بیان اینکه این سیستم اولین مسنجر دنیاست که به 4 زبان ارائه می شود اظهار داشت: این سیستم به زبانهای فارسی، انگلیسی، آلمانی و عربی به کاربران خود خدمات ارائه می دهد.
حق پناه گفت: شرکت تهران دیتا برای اجرای TD مسنجر به 21 نرم افزار دارای لیسانس نیاز داشت که با توجه به تحریم های ایران، توانست با مشکلات زیادی حق انحصاری نرم افزارهای لازم را بگیرد.
وی تاکید کرد: نسخه آزمایشی (نسخه بتا) TD messenger راه اندازی شده است که تا ماه آینده نسخه نهایی (آلفا) آن نیز آماده می شود و در اختیار ایرانیان سراسر دنیا قرار می گیرد.
Alireza_Salehi
سه شنبه 13 آذر 1386, 18:10 عصر
سایتش که اینه :
http://www.tehrandata.com/
سومین.. !!! :متعجب:
4 زبان... !!!:متعجب:
استاندارد... !!! :متعجب:
جدیدترین متد ها... !!! :متعجب:
معمولا نرم افزار های قدرتمند مشخصات فنی شون رو برای اظهار نظر متخصصین منتشر می کنند، ولی وقتی هیچ اطلاعات فنی ارائه نمیشه و با کلمات دهن پر کن تبلیغ می کنند نیومده عاقبتش معلومه!
با وجود داشتن لوگوی ویستا ،رو ویستا که نصب نشد(در واقع یه OCX می خواست که پیدا نکرد (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=B769A4B8-48ED-41A1-8095-5A086D1937CB&displaylang=en)) هر چی باشه استاندارده!
(ظاهرا تا حالا اینا رو ندیدن: Yahoo Messenger (http://messenger.yahoo.com/?wm=n) ،Google Talk (http://www.google.com/talk/index.html) ،Live Messenger (http://get.live.com/messenger/overview) ،ICQ (http://www.icq.com/download/) ،AIM (http://dashboard.aim.com/client/65) ،Skype (http://www.skype.com/intl/en/)، .....)
Bayazee
سه شنبه 13 آذر 1386, 18:14 عصر
این روز ها اخبار اینطوری خیلی زیاد شده !! کشف وایجاد سیستمی که سالهاست داره استفاده میشه !
قبل از هر چیز آدرس های زیررو ببینید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Multiprotocol_instant_messaging_application
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_instant_messaging_protocols
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_instant_messaging_clients
اکثر اداعای این خبر سالهاست که توسط شرکتهای بسیاری ارائه می شه .
و اما این مورد :
مدیر پروژه پیام رسان فارسی با بیان اینکه این سیستم اولین مسنجر دنیاست که به 4 زبان ارائه می شود اظهار داشت: این سیستم به زبانهای فارسی، انگلیسی، آلمانی و عربی به کاربران خود خدمات ارائه می دهد.
هر مسنجر و پیام رسانی از 3 بخش کلی تشکیل می شه . یا شاید بهتر باشه بگیم 3 فاکتور و عامل مهم ! نرم افزار بخش سرور ، نرم افزار بخش کلاینت و پروتکل مورد استفاده . مواردی چون زبان فقط در سمت کلاینت مطرح هست . چون بخش سرور و پروتکل معمولا با استاندارد یونیکد یا ... پیاده سازی می شه و از اکثر زبانهای موجود پشتیبانی می کنه .
بخش کلاینت هم یک ترجمه ساده هست ! که بعضا نرم افزار هایی تا 20 و حتی بالای این رقم زبان مختلف را پشتیبانی می کنند !
برای مثال نرم افزار کلاینت پیدگین :
http://www.pidgin.im
http://en.wikipedia.org/wiki/Pidgin_(software)
این نرم افزار تقریبا در تمامی سیستم عامل ها قابل اجرا هست و تقریبا همه پروتکلهارو بصورت همزمان ساپورت می کنه ! یعنی در لحظه واحد می شه با چندین کاربر از سرویس ها و پروتکلهای مختلف آنلاین شد ! این نرم افزار مدتی هست که بصورت کامل فارسی رو هم ساپورت می کنه.
احتمالا این طرح برای انتقال کاربران ایرانی به سرویسی ایرانی هست و اهدافی چون کنترل بسیار بیشتر و ... پشت این تصمیم نهفته هست !
oxygenws
سه شنبه 13 آذر 1386, 20:58 عصر
به نظر می رسه ناقل خبر هم زیادی مورد داشته...
امکان نصب بر روی کلیه سیستم های عامل موجود
تو سایت نوشته «سیستم عامل های شرکت میکروسافت»
این مورد هم خیلی باحاله :)
نسخه آزمایشی (نسخه بتا) TD messenger راه اندازی شده است که تا ماه آینده نسخه نهایی (آلفا) آن نیز آماده می شود و در اختیار ایرانیان سراسر دنیا قرار می گیرد.
در اینکه این خبر خیلی احمقانه نقل (یا بیان) شده که شکی نیست، ولی شاید برنامه شون خوب باشه، من که تستش نکردم :) (البته سایتشون که خیلی بده و امدکی زیاد دروغ گو هم هستند، مثل «بزرگ ترین سایت اینترنتی ایران»!!!!! :) )
ghafoori
سه شنبه 13 آذر 1386, 21:15 عصر
اما داخل سایت presstv گفته هر نوع سیستم عاملی
"The software is extremely user-friendly and was designed with the most up-to-date graphic design and programming techniques," said Faraz Haghpanah, CEO of Tehran Data Company.
"TD Messenger can be installed on any operating system," the CEO added.
http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=32424§ionid=3510208
Javad_Mail
سه شنبه 13 آذر 1386, 21:34 عصر
جدا اینا خیلی خوشحالا
تو دنیایی که همه چی داره با localization کار می کنه دارن در مورد 4 زبانه بودن این نرم افزار حذف می زنن .
oxygenws
سه شنبه 13 آذر 1386, 21:51 عصر
یادم رفت بگم که pidgin هم زبون فارسی داره به علاوهء حدود ۶۰-۷۰ تا زبون دیگه :)
البته باز هم شاید قابلیت های این برنامه هم خیلی فارسی شده باشه (من که عمرا نصبش نمی کنم تا بفهمم فارسی هست یا نه :) )
http://developer.pidgin.im/l10n/
Programmer.G
سه شنبه 13 آذر 1386, 22:05 عصر
فارسیه یا ملی؟
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 14 آذر 1386, 01:42 صبح
ملی که عربیه ;)
roze_sepideh
چهارشنبه 14 آذر 1386, 07:42 صبح
قابللیت تنظیمات شبکه مثل پروکسی و از این قبلی هم نداره!
رفتم برای ثبت نام و گرفتن اکانت.....عکس زیر رو ببینید خودتون میفهمید!
sinpin
چهارشنبه 14 آذر 1386, 07:47 صبح
نسخه آزمایشی پنجمین پیام رسان الکترونیکی دنیا و اولین پیام رسان فارسی الکترونیکی با ارائه یک گیگابایت پست الکترونیکی به کاربران همراه با سیستم وبلاگ "ارسال مستقیم فایل" با عنوان TD messenger راه اندازی شد.
فراز حق پناه مدیر پروژه TD messenger در گفتگو با خبرنگار مهر در ابن باره گفت: در طراحی و ساخت این مسنجر از جدیدترین متدهای گرافیکی و برنامه نویسی استفاده شده است به طوری که دارای کلیه امکانات استاندارد و رقابتی با سایر مسنجرهای دنیا است.
وی با اشاره به ویژگیهای این سیستم پیام رسان، افزود: امکان نصب بر روی کلیه سیستم های عامل موجود، استفاده آسان از تمامی بخشهای سیستم، برقراری ارتباط صوتی و تصویری، نمایش لیست دوستان، ارسال پیام نوشتاری و صوتی به صورت آنلاین، ارسال و دریافت فایل بین دو کاربر و اتاقهای گفتمان از مهمترین استانداردهای یک پیام رسان الکترونیکی است که در حال حاضر تنها چهار شرکت yahoo مسنجر، msn مسنجر، paltalk و googletalk دارای این استانداردها هستند.
حق پناه سیستم off line پیام را از دیگر استانداردهای پیام رسان الکترونیکی عنوان کرد و اظهار داشت: دو شرکت yahoo messenger و paltalk دارای این سیستم هستند و TD messenger به عنوان سومین مسنجر دنیا دارای سیستم offline و پنجمین پیام رسان استاندارد دنیا از این سیستم برخوردار است.
وی در خصوص ویژگی های دیگر پیام رسان فارسی الکترونیکی خاطر نشان کرد: بر خلاف سایر سایتها، در yahoo messenger چراغ اینترنت در زمانی که اطلاعات رد و بدل نمی شود و کاربر online است ،خاموش است که این ویژگی نیز در TD messenger نیز وجود دارد. علاوه بر این کاربرانی می توانند رنگ و محتوای صفحه را به دلخواه خود تغییر دهند.
حق پناه گفت: شرکت تهران دیتا برای اجرای TD مسنجر به 21 نرم افزار دارای لیسانس نیاز داشت که با توجه به تحریم های ایران، توانست با مشکلات زیادی حق انحصاری نرم افزارهای لازم را بگیرد.
وی تاکید کرد: نسخه آزمایشی (نسخه بتا) TD messenger راه اندازی شده است که تا ماه آینده نسخه نهایی (آلفا) آن نیز آماده می شود و در اختیار ایرانیان سراسر دنیا قرار می گیرد.من ترجیح میدم که یک شرکت خارجی و بیگانه مثل یاهو بیاد و حرفها و تراکنشهای مردم رو آرشیو یا Log کنه، چون هم اعتبارش بیشتره هم اینکه زیاد فارسی حالیش نمیشه (!) و هم اینکه ... :متفکر:
در هر صورت بنظر من توانایی حفظ امنیت و حریم شخصی افراد وظیفه ی کوچیک و ساده ای نیست و قبل از هر چیز نیاز به یک بستر امن و مطمئن اجتماعی داره.
Alireza_Salehi
چهارشنبه 14 آذر 1386, 11:59 صبح
و اما TD Messenger !!!
از لحاظ رابط کاربری که افتضاحه، کارائیش واقعا پایینه!
معلوم نیست طراحی راست به چپه یا چپ به راست ، هر پنجره ای یه جوره!
بیشتر قسمت ها کار نمی کنند!
اون 4 تا زبونی هم که ادعا شده فقط حدود 6 یا 7 تا Lable رو تغییر میده و نه بیشتر و بقیه قسمت ها همون انگلیسی هستش!
امکانات فراوانی هم که گفته (چت، فرستادن فایل، گفتگوی صوتی و تصویری و ....) هیچ کدام کار نمی کند! یا ارور میده یا 5 دقیقه بعد به طرف مقابل میرسه!
جالب اینه که می تونید همزمان چند تا TD Messenger باز کنید وارد بشید! بعد اکه با دو تا از این مسنجر از یک کامپیوتر به هم پیام فارسی بدید به هم میریزه و به طرف مقابل علامت سوال میرسه!
وقتی می خواهید از وب کم استفاده کنید ارور میده و هنگ میکنه !
ما که هر چی داد زدیم صدامون نرسید به طرف مقابل!
خودتون رو می تونید به لیست دوستانتون اضافه کنید!
با یک ID می توانید N بار Login کنید!
از همه مهمتر: هیچ ، توجه کنید هیچ جایی برای تنظیم وجود ندارد (Option یا Perfrences در کار نیست)! در واقع همینی که هست!
یه سری پنجره های خالی هم هست (Web Page Cannot be displayed) که معلوم نیست قرار بوده چی توش باشه!
یه سری دکمه های خوشگل هم داره که هر چی کلیک می کنید هیچ اتفاقی نمی افته!
در ضمن این برنامه بسیار پیش رفته با Visual Basic 6 نوشته شده است!
فقط می توانید Login کنید! :گیج: :کف:
داشت یادم می رفت امکان بسیار پیش رفته Ignore List هم داره!
hdv212
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:13 عصر
معلوم نیست پشت این قضیه ی مسنجر ملی! چه خوابی برای مردم دیدن، شاید به نحوی میخوان رفتار مردم رو کنترل و log کنن، شاید هم ....
به هر صورت پس از سالها کپی غیر مجاز نرم افزارها در ایران، اکنون متخصصان ایرانی به فکر کپی تکنولوژی افتادن، اونم تکنولوژی هایی که سالهاست توسط شرکتهایی همچون یاهو و ... داره به مردم کل دنیا سرویس میده و برای شرکتش و مردمش و کشورش درآمد زایی میکنه!
حالا مسنجر فارسی هم ساخته شد، که چی بشه ؟
oxygenws
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:30 عصر
arsp، نفهمیدی با چه پروتکلی کار می کنه؟؟
خودشون نوشتن یا از پروتکل های بازمتن مثل jabber استفاده میشه؟
ممنون به خاطر تصاویر، واقعا گرافیک مزخرفی داره :)
yavari
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:36 عصر
سلام
از یه طرف حس وطن دوستیم گل میکنه ، از یه طرف میگم گند زدن !!! :ناراحت:
امکانات فراوانی هم که گفته (چت، فرستادن فایل، گفتگوی صوتی و تصویری و ....) هیچ کدام کار نمی کند!
کلا جواب میده ، اما نیاز به OCX هائی داره که باید داشته باشید یا DL کنید .
اما خب ، سرعتش خیلی پائینه و برا من که امکان تایپ فارسی وجود نداشت ولی به نظر من ظاهر گرافیکی خوبی داشت و شکلکای جالبی اضافه شده اما متاسفانه آیکن ضایعی داره (مخلوطی از پوشش اسلامی همراه با تهاجم فرهنگی) :لبخند:
فعلا که با یاهو مسنجر زوج خوشبختی هستن ! :چشمک:
البته قسمت چت روم از جمله قسمتهای خوب این برنامه هستش که متاسفانه هنوز احتیاج به فرهنگ سازی داره .
(پاورقی : هنوز هیچی نشده دوستان روم تهران با عنوان صیغه موقت راه انداختن) :عصبانی:
در کل ، برنامه خیلی بتا هست (مثلا هشدار انگلیسی میده البته جدا از ارورها ، کنترلی روی قسمتهای خاص برنامه نیست زورکی طرف خودشو اد میکنه بهت یا بالعکس :لبخند:)
در هر صورت بهتره بجای اینکه نیمه خالی لیوانو ببینیم نیمه پرشو ببینیم
به نظر من گام کوچک اما خوبی بود . :لبخندساده:
sinpin
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:43 عصر
(پاورقی : هنوز هیچی نشده دوستان روم تهران با عنوان صیغه موقت راه انداختن) :عصبانی:
واقعا که ... ! :تشویق::قهقهه:
به نظر من گام کوچک اما خوبی بود . :لبخندساده:
با نظر شما بعنوان یک برنامه نویس کاملا موافقم، اما متاسفانه مشکل اصلی همون بحث حفظ امنیت و حریم شخصی افراد است که - فکر میکنم - باعث عدم موفقیت کار شود.
demon_da
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:45 عصر
من که تا کلمه ملی رو میشنوم بوی خیانت به مشامم می رسه!
اینترنت ملی.... مثلا" می خوان مثل چین بیان بزنن دهن مردم رو سرویس کنن با کنترل و منگنه کردنشون! کور خوندن نا کسا!
اینم شاید مثل همون باشه... البته هنوز زوده واسه قضاوت.
ir_programmer
چهارشنبه 14 آذر 1386, 12:49 عصر
TD Messenger نمونه دیگری از هدر دادن وقت برنامه نویسای ایران و مثل همیشه به جیب زدن پول کلون توسط خودی هاشون.
Alireza_Salehi
چهارشنبه 14 آذر 1386, 13:46 عصر
به نظر من گام کوچک اما خوبی بود .
باید دید اصلا لیوانی هست که بشه به یه قسمتیش نگاه کرد!
این برنامه صرفا قسمت ارسال پیام متنیش کار میکنه اون هم فقط انگلیسی!
آنقدر باگ داره که حد نداره، اینقدر مسائل ساده رو در نظر نگرفتند که انگار دفعه اولشونه برنامه می نویسند! حتی برای بتا هم این همه اشکال زیاده!
http://tehran.niazerooz.com/DetailOrder.aspx?id=14801
اگر صادقانه تبلیغ می کردند می شد نیمه پر لیوان رو دید ولی این طوری جای هیچ حرفی نمی مونه!
sinpin
چهارشنبه 14 آذر 1386, 14:22 عصر
برگرفته از مطالب سایت :
شرکت تهران دیتا بر آن شد که پس از گذشت 3 سال از فعالیت های خوب خود در زمینه سایتهای اینترنتی رقیب خوبی در مقابل سایتهای خارجی نظیر Yahoo!باشد در همین راستا پروژه ای را در سال 84 پایه گذاری کرد که آنرا تهران دیتای نوین نامید . این پروژه اهداف بسیار بزرگی را در اینتر نت ایران شامل می شود تا بتواند سایت تهران دیتا را به عنوان مرکز اینترنتی ایرانیان در جهان معرفی کند . پروژه در زمان آغاز به کار با مشکلاتی مواجه شد اما با کمک پروردگار و کوشش 2 سالانه دست اندرکاران ، پروژه به مرحله بهره برداری رسیده است و امید می رود موقعیت خود را در مقابل سایتهای معتبر خارجی پیدا کند .
http://www.tehrandata.com/Det_NewsMain.php
mnajafi
چهارشنبه 14 آذر 1386, 14:34 عصر
اول: این پست هم تبدیل شد به تف و لعن پروژه های داخلی به جای بحث فنی و مقایسه اون و خدای نکرده بازتاب موارد و مشکلات فنی اون به تولید کننده.
دوم :وقتی یک میسنجر فاقد کو چکترین وبدیهی ترین امکان که همان امنیت و رعایت حریم خصوصی کاربران است ارزش این همه شاخ و برگ دادن نداره.
Programmer.G
چهارشنبه 14 آذر 1386, 20:22 عصر
مهمترین مساله حفظ حریم خصوصی افراده و در این مورد به هیچ وجه من به همچین شرکتی (اگه بشه اسمشو شرکت گذاشت ) اعتماد نمی کنم.
mohy_heidari
پنج شنبه 15 آذر 1386, 22:58 عصر
جدی نگیرید دوستان فقط دانلود کنید و کمی با خندیدن به خودتون روحیه بدید :لبخندساده:
Delphi Coder
جمعه 23 آذر 1386, 13:38 عصر
داشتن یه مسنجر ایرانی stable و مطمعن به نظر من مایه افتخاره ولی متاسفانه چون با توجه به اینکه سایز تبلیغ یعنی وصفی که از اون شده با اون چیزی که هست خیلی فرق داره من فکر می کنم مدیر و programmer های اون برنامه آدمای کم تجربه ای تو این کار باشن. من اون مسنجرو DownLoad کردم و دیدم. کلمه به زودی هم برای نسخه نهایی یا دروغ محض بوده یا بازم از روی ناآگاهی. فکر می کنم هنوز خیلی کار دارن تا نسخه بتا برسن. بیشتر شبیه تلاش یک برنامه نویس تازه کار برای Code کردن یه پروژه بدون طراحی می مونه. تازه اونم با VB . برنامه حتی کوچکترین functionality یه مسنجرو نداشت. من نمی دونم چطور روشون شده همچین چیزیو به عنوان نسخه بتا بذارن واسه Download .
بدتر از همه::::::::: تبلیغشون تو این شرایط شرم آوره و توهین به برنامه نویسان ایرانی
a_true_2004
شنبه 24 آذر 1386, 03:36 صبح
دوستامون که تست کرده بود گفته که میتونی خودت رو به لیست دیگران اضافه کنی، من که واقعا تعجب کردم آخه با مسنجر یاهو حتی نمیتونی خودت رو از لیست طرف مقابل حذف کنی چه برسه به اینکه بخوای ID خودت رو به کسی تحمیل کنی.
باید از آقای مدیر پروژه علت این قابلیت استثنایی :) رو سوال کرد.
chaalesh
شنبه 24 آذر 1386, 11:52 صبح
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس
من یک برنامه نویس ساده ای هستم و توی #C یک تازه کار . من نیز به سفارش یک آقائی دارم براشون مسنجر طراحی میکنم .
نمی دونم دوستانم در شرکت TD چکار دارند میکنند.
ولی مسنجر ما قرار نیست در نسخه یک دارای صوت و یا تصویر باشد. و اگر خدا بخواد تا ارائه نسخه بتای اون چیزی نمونده.
وقتی دارم نوشته های شما رو می خوانم تعجب میکنم امروزه حتی شرکت های بزرگ در سطح جهان با سالیان سال تجربه در طراحی یک نرم افزار آنچنان ایراداتی در کارشان هست که آدمی تعجب میکنه که آیا واقعا این نتیجه این همه متخصص و تجربه است.
من زیاد بلد نیستم خوب بنویسم . ولی یک خاطره ای تعریف کنم من و یکی از دوستانم - که در حال حاضر مدیر پیاده سازی سرویس های یکی از بانکهای دولتی بر روی وب است - چندین سال پیش برای پیاده سازی یک وب سایت با شرکتی قرارداد بستیم .
دوست بنده و صاحبان سایت میخواستند یک سیستم توپ پیاده کرده سپس ارائه بدهند ولی من مخالف این بودم میگفتم که اگه قابلیت x را نداره ولی همین جوری هم می تونه کار بکنه اگه ارائه بدیم و با مسائل واقعی روبرو بشیم و عکس العمل ها رو ببینیم بهتر می تونیم ادامه بدیم ولی دوستم مدیر بود...
سرتان را درد نیارم سایت هائی مثل istgah و cloob تازه داشتند راه می افتادند هر کدام با یکی از چیزهائی که قرار بود ما در اون سایت پیاده کنیم اونا به هر شکلی راه افتادند - گاها چیزی که اوایل روی وب گذاشته بودند رو میدید و با امروزی مقایسه کنید باورتان نمی شه که اینها همون سایت ها هستند - اصلا همه جا همین طوره.
الان istgah , cloob ده برابر بیشتر بیننده دارند
بالاخره باید از جائی شروع کرد
من از همین الان به همه شما استادان برنامه نویسی میگم که کار ما مثل سایر دست ساخته های بشر عاری از عیب و ایراد نخواهد بود و دست همه دوستانی که بخوان در راستای پیشرفت این مسنجر کمک بکنند چه با بیان ایراداتش یا با راهنمائی نحوه انجامش به گرمی میفشارم .
این مسنجر قراره روی برای سایت www.padash.com نصب بشه و با C# 2005 در حال طراحی میباشد پروتکلی برای آن دارم طراحی میکنم از jabber نمی دونم چطور استفاده کنم.
فعلا برای امنیت ارسال و دریافت اطلاعاتش کاری نکردیم
مخلص همه شما - یک ایرانی
Delphi Coder
شنبه 24 آذر 1386, 21:33 عصر
چالش جان برات آرزوی موفقیت می کنم. منم فکر می کنم انتقادات اینجا یه کم تند ولی بجاست. وقتی یه خبری توسط معاون وزیر علوم فناوری و ارتباطات اعلام میشه و هیچی نشده خبر تو همه سازمانهای دولتی میپیچه و تو اینترنت پخش میشه اونم با اون تعاریف که خودشونو با یاهو و پالتالک مقایسه می کنن و بعدشم میری واسه دانلود نسخه بتا می بینی غیر از یه ایترفیس درب و داغون که با VB کار شده چیزی توش نیست و البته حالا تا ایجاشو بگیم OK بود بدتر از همه اینکه میگن ایرانی هست یه مایه خجالت واسه من و تو میشه. امیدوارم حرفم و گرفته باشی. من فکر میکنم لیاقت ما برنامه نویسای ایرانی یه کم بیشتر از این حافا باشه. وگر نه هر چی باشه هممون یه چند خطی کد کردیم و میدونیم Bug به چی میگن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.