ورود

View Full Version : فونت فارسی بدون تنظیم Regional and Language در دلفی

jaberaghidat
پنج شنبه 15 آذر 1386, 12:43 عصر
سلام یکی از دوستانم یک سوال در مورد دلفی پرسید گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونند کمکش کنند
راستش اون می خواد مثلا در memo کاری کنه برای فارسی نویسی که اگر سیستم کاربر فونت فارسیش روی Regional and Language Options تنظیم هم نباشه باز هم فونت فارسیش به هم نریزه
من هم فکری به سرم نزد از دوستان اگه کسی چیزی بلده راهنمایی کنه خواهشا

با تشکر

Valadi
پنج شنبه 15 آذر 1386, 19:55 عصر
شما بایستی Regional and Language Options تنظیم کنید بدلیل اینکه قابلیت از راست به چپ را کیبورد اکتیو باشه

jaberaghidat
جمعه 16 آذر 1386, 00:13 صبح
آخه من چند تا برنامه دیده ام بدون اینکه Regional and Language Options هم تنظیم باشه مشکلی بوجود نمیاد حالا من هم دنبال راهی هستم که اگه در برنامه ام Regional and Language Options تنظیم نباشه مشکل بوجود نیاد

Hamid_PaK
جمعه 16 آذر 1386, 05:59 صبح
دنبال راهی هستم که اگه در برنامه ام Regional and Language Options تنظیم نباشه مشکل بوجود نیاد
این کار تنها با ساخت کامپونننتهای یونیکد و با استفاده از فونتهای سیستمی فارسی (ایران سیستم) امکان پذیر خواهد بود که برای دریافت ورودی یک Edit شما باید کدهای فراوانی بنویسید تا کلیدهای ویندوز انگلیسی را دریافت و به نسبت حروف قبل و بعد آن به فارسی تبدیل کند (مریم).

یا حق ...

jaberaghidat
جمعه 16 آذر 1386, 13:49 عصر
Hamid_PaK (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=10875) عزیز ممنون می شم اگه راهنمای کنید در مورد این کار ها که گفتین

Hamid_PaK
جمعه 16 آذر 1386, 15:20 عصر
دوست عزیز کار بسیار مشکلی است :
هر فونت سیستمی (fon) یک جدول کاراکتر مثل فونت های TrueType دارد، دلیل استفاده از فونت های سیستمی ساده بودن استفاده از این فونت ها در ویندوزهای انگلیسی 9x بوده ولی بطور کل بهترین گزینه فونت های TrueType خواهد بود.
ما در فارسی به دلیل چسبیدگی حروف به یکدیگر در اکثر اوقات سه حالت متفاوت از یک حرف را خواهیم داشت (مثلا حرف ی در کلمه مهدی، یلدا و کیانوش)، همانطور که گفته شد شما در جدول حروف خود این سه حالت را برای حروف تعریف کرده اید و در هنگام فشرده شدن کلیدی از کیبورد آن را دریافت خواهید کرد و با آزمودن حروف قبل و یا بعد از آن در رشته ای که نوشته شده شکل صحیح را جایگزین مقدار وارد شده کیبورد خواهید کرد.
فارسی نویس مریم از این روش برای نوشتار در ویندوزهای انگلیسی استفاده می کند، اگر در فونت های مریم دقت کنید خواهید دید که به جای هر کاراکتر انگلیسی یک حرف فارسی را قرار داده است و از بخشهای یونیکد فونت نیز تا حدودی استفاده کرده تا تمامی اشکال حروف فارسی را در آن فونت جمع آوری کند.

شما در کنترل ورودی قرار دارید و ما بین حروف د و ی کلمه "دیل" کلید ل را می فشارید برای اینکه شکل صحیح حرف ل در میان حروف قرار بگیرد باید از رشته "دیل" حرف قبل و بعد از کرسر را فراخوانی کرده تا به شکل صحیح ل پی ببرید پس آنرا از میان جدول فونت و از میان سه حالت انتخاب خواهید کرد، این روش می تواند بسیار پیچیده باشد ولی غیر قابل اجرا نیست.

تا جایی که قبلا یادم است در همین بخش و یا بخش VB یکی از دوستان جایگزینی کلیدهای فشرده شده انگلیسی و روش تبدیل آنها را به فارسی توضیح داده بود، جستجو کنید.

موفق و موید باشید، یا حق ...

jaberaghidat
جمعه 16 آذر 1386, 23:03 عصر
ممنون دوست عزیز از توضیحات و راهنماییت

اما از دوستان شاید کسی به همچین مشگلی بر خورده باشه و یا شاید همچین چیزی نوشته باشه ممنون می شم اینجا هم بزارند تا ما هم استفاده کنیم