ورود

View Full Version : ویندوز مدیا پلیر

abdorreza
جمعه 16 آذر 1386, 15:52 عصر
من بوسیله اکتیوایکس ویندوز مدیا پلیر که در فاکس هست پخش و زمان و عقب و جلوی فایلهای
صوتی را کنترل میکنم و مشکی نیست.
اما در پخش فایلهای تصویری (فیلم) فقط میتونم در همون پنجره خود اکتیوایکس نشون بدم.
آیا میشه فیلم را در کادر یا فرم دیگری نشان داد و از خود اکتیوایکس فقط برای کنترل فیلم استفاده
کرد؟
اگر مرجعی در مورد خواص و متدهای مدیا پلیر هست لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.

mehran_337
شنبه 17 آذر 1386, 08:48 صبح
در مدهای کلاسیک قبل یادمه که تمام دکمه ها و منو های این اکتیوایکس و پنهان کرده بودم و فقط چهارچوبش نمایش داده می شد و خودم دکمه های play و ... رو درست کرده بودم که به عملکردهای اکتیوایکس اشاره می کرد . اما در مدیا پلیرهای جدید نتونستم اما بعنوان مثال هم اکنون توسط فالس کردن enablecontextmenu می توانید منوی های راست کلیک را غیر فعال کنید ...

nokhodsiah2001
سه شنبه 30 مهر 1387, 10:46 صبح
در مدهای کلاسیک قبل یادمه که تمام دکمه ها و منو های این اکتیوایکس و پنهان کرده بودم و فقط چهارچوبش نمایش داده می شد و خودم دکمه های play و ... رو درست کرده بودم که به عملکردهای اکتیوایکس اشاره می کرد . اما در مدیا پلیرهای جدید نتونستم اما بعنوان مثال هم اکنون توسط فالس کردن enablecontextmenu می توانید منوی های راست کلیک را غیر فعال کنید ...

سلام
خدا حفظت کنه من هم همین مشکل رو دارم یعنی مخوام تمام دکمه ها و منو های این اکتیوایکس رو پنهان کنم ولی نمیدونم چه طور کسی میتونه بگه چه کار باید کرد