ورود

View Full Version : Deploy 3 Tier App توزیع سیستم های سه ردیفه

Cave_Man
شنبه 17 آذر 1386, 02:03 صبح
با سلام
برای توزیع سیستم های چند ردیفه یا به عبارتی سه ردیفه چه نیازمندی هایی داریم؟
یا به عبارتی دیگر چه کارهایی و چه مراحلی باید برای این توزیع انجام شود؟

vcldeveloper
شنبه 17 آذر 1386, 03:05 صبح
با چه ابزاری می خواید بنویسید؟ اول ابزار را مشخص کنید، بعد بپرسید چطور میشه Deploy کرد.

delphi5
شنبه 17 آذر 1386, 12:32 عصر
به این لینک یه نگاه بندازید
http://forums.asp.net/ThreadNavigation.aspx?PostID=1796854&NavType=Next

Cave_Man
شنبه 17 آذر 1386, 13:41 عصر
با چه ابزاری می خواید بنویسید؟ اول ابزار را مشخص کنید، بعد بپرسید چطور میشه Deploy کرد.
TCP/IP
از DataSnap یا Midas
و از کلاس TSocketConnection اگر اطلاعات دیگه ای لازم هست بگید تا ارائه کنم
آقای کشاورز البته سوال من در حالت کلی بود این رو میدونم که مثلا برای deploy کردن Midas باید یک سری کامپوننت ها رجیستر بشن و ...
به هر حال هر اطلاعاتی در این رابطه مفید هست
مهمترین مطلبی که ذهن من رو مشغول کرده توزیع این سیستم ها روی وب هست . . . روی شبکه های Private و ... از این دیدگاه میخام بررسی کنم .

Cave_Man
شنبه 17 آذر 1386, 13:51 عصر
به این لینک یه نگاه بندازید
http://forums.asp.net/ThreadNavigation.aspx?PostID=1796854&NavType=Next
ضمن تشکر این لینک مشکل من رو حل نمیکنه

vcldeveloper
شنبه 17 آذر 1386, 20:03 عصر
از DataSnap یا Midas
و از کلاس TSocketConnection اگر اطلاعات دیگه ای لازم هست بگید تا ارائه کنم
TSocketConnection هم برای اجرا از COM استفاده میکنه. یک فایل Deploy با دلفی نصب میشه (توی یکی از پو شه های زیر مجموعه محل نصب دلفی)، آدرس دقیقش خاطرم نیست. توش توضیح داده شده که چه فایل هایی باید برای DataSnap با کانکشن های مختلف Deploy بشند.

مطلبی که ذهن من رو مشغول کرده توزیع این سیستم ها روی وب هست
توی چه نوع پروژه های وبی؟ اگه ISAPI درست می کنید، باید فایل های اشاره شده در Deploy را به همراه DLL ساخته شده در سمت سرور (Application Server) نصب کنید. در سمت کلاینت هم که نیاز به نصب چیزی نیست، چون کلاینت شما مرورگر اینترنت کاربر هست. البته برای پروژه های Web base باید از کانکش مربوط به SOAP که برای Web Services به کار میره استفاده کنید.

Cave_Man
شنبه 17 آذر 1386, 22:23 عصر
مرسی در مورد Web Based هم جواب خودم رو گرفتم
اما یه سوال کلی : من برای سرور مجبوز هستم از یک آی پی ولید و یا آی پی ثابت استفاده کنم و دقیقا کدومش؟ ولید و یا ثابت؟ راستش رو بخاید من تفاوت اینها رو نمیدونم درسته که این مربوط به بحث شبکه میشه ولی در مورد این جور نکته ها هم حتما باید اطلاعات هر چند جزئی داشته باشم
شما پیشنهادتون برای بدست اوردن این نکات اولیه که باید یک توزیع کننده سیستم های چند ردیفه بدونه چه منابع یا سرفصل هایی رو پیشنهاد میکنید؟

vcldeveloper
سه شنبه 20 آذر 1386, 06:27 صبح
: من برای سرور مجبوز هستم از یک آی پی ولید و یا آی پی ثابت استفاده کنم و دقیقا کدومش؟ ولید و یا ثابت؟ راستش رو بخاید من تفاوت اینها رو نمیدونم درسته که این مربوط به بحث شبکه میشه ولی در مورد این جور نکته ها هم حتما باید اطلاعات هر چند جزئی داشته باشمVaild IP Address در واقع آدرس IP هست که بشه بدون واسطه بهش دسترسی داشت، یعنی آدرس مربوطه توسط سیستم دیگه ایی ترجمه نمیشه؛ مثلا در داخل یک شبکه NAT نیست. این آدرس ها نباید با 10 یا 192.168 یا 172.31 شروع بشند. اگر آدرس IP دارید که با اعداد ذکر شده شروع نمیشه، یعنی آدرس معتبری هست. سرور شما باید یک Valid IP داشته باشه.

Static IP Address هم که از نامش مشخص هست. آدرسی هست که با هر بار کانکت شدن سیستم به شبکه تغییر نمیکنه. اگر IP سرور ثابت نباشه، کاربر باید برای هر بار کانکت شدن به آن، IP جدید را پیدا کنه و در ConnectionString وارد کنه.
در صورتی که Static IP نداشته باشید، باید یک Domain و DNS سرور وجود داشته باشه که بشه از طریق آن به سرور بانک اطلاعاتی متصل شد.