PDA

View Full Version : کامپوننت ها از TCustomControl و ...

ICEMAN
شنبه 17 آذر 1386, 10:02 صبح
سلام ...
بعضی وقتها Component هایی رو لازم داریم که تو هیچ کدوم از Pallet های Delphi و یا هر زبون دیگه ای وجود نداره (بیشتر بحث سر Component های Visual هست) مثلا برای Listview ، Richedit و کلا component های Standard ی که بیشتر استفاده میشن .
در همچین حالت هایی میشه یا از خود Component اصلی مثلا TButton ارث برد یا از کلاس های پایین تر شروع به نوشتن کنیم مثلا همون TCustom Control و ... مطمنا کار زیادی میبره !

حالا اگه بخوایم Editor ی مثل Delphi 2007 داشته باشیم که مثل Tree View بتونه Function ها رو جدا کنه ،با برای یه توضیحات نمودار هایی جلوی کد ها بکشه و ...
* یه راهش استفاده از Canvas هست ،که منم کمی باحاش کار کردم .توضیحات Microsoft هم در مورد GDI و GDI+ هم به نوبه خودش خیلی مفیده (البته من کامل همه اش رو نخوندم)

اینها اطلاعات جزیی من در مورد Component و نوشن Custom Control ها هست اگه اشتباه تصحیح کنید و اگه ممکنه راهنمایی کنید

Inprise
شنبه 17 آذر 1386, 11:26 صبح
SynEditStudio و EControl Syntax Editor این قابلیتها رو دارن لازم نیست خودت بنویسی .

ICEMAN
شنبه 17 آذر 1386, 11:59 صبح
SynEditStudio و EControl Syntax Editor این قابلیتها رو دارن لازم نیست خودت بنویسی .

ممنون از راهنمایی تون ولی منظورم نوشتن بود اونم بابت مثال گفتم بقیه دوستان راهنمایی کردن مشکلم بابت Editor تا حدودی حل شد( در اصل یه Component ی می خواستم مثل مال OllyDbg که بتونه Function ها و Abalysis i های دیگه ای رو که انجام میده مشخص کنه .BreakPoint و BookMark و ... هم داشته باشه )