manager
شنبه 17 آذر 1386, 20:03 عصر
سلام
من در حال نوشتن یک بازی ساده با جاوا هستم. تو این بازی از Java 2D API استفاده می کنم. یعنی به صورت ترسیمی این کار رو انجام می دم. فرض کنید من چند تا شیئ دارم با عناوین BallController, PaddleController و یا AwardController این اشیاء همونطور که از اسمشون پیداست کار مدیریت, کنترل و ترسیم اشیاء مربوطه را انجام می دهند. مثلا کلاس BallController کار ترسیم توپ ها رو انجام می ده.
سوال :
1- آیا نیازی هست هر کدوم از این اشیاء کار ترسیم رو در Thread جدا انجام بده ؟
2- کار ترسیم رو در داخل اشیاء باید انجام بدم یا به کلاس دیگری باید محول کنم ؟ (مثلا ballController.balls[i].draw()درست است ؟
3- آیا الگوریتم زیر صحیح است ؟
متد اصلی کنترل کننده بازی
1- ballController.controlPulse() // set ball moving state
2- paddleController.controlPulse() // check keyboard
3- ...
4- ballController.draw() // draw all internal balls
5- paddleController.draw()
6- goto 1 while game not ended
4- فرکانس ترسیم رو چقدر باید تنظیم کنم که نه CPU خوره داشته باشیم نه Slow Motion باشه؟
5- کنترل صفحه کلید و یا موس رو باید در فرکانس ترسیم (مثل الگوریتم فوق) چک کنم یا جای دیگه ؟
پیشاپیش از توجه تون ممنونم....
من در حال نوشتن یک بازی ساده با جاوا هستم. تو این بازی از Java 2D API استفاده می کنم. یعنی به صورت ترسیمی این کار رو انجام می دم. فرض کنید من چند تا شیئ دارم با عناوین BallController, PaddleController و یا AwardController این اشیاء همونطور که از اسمشون پیداست کار مدیریت, کنترل و ترسیم اشیاء مربوطه را انجام می دهند. مثلا کلاس BallController کار ترسیم توپ ها رو انجام می ده.
سوال :
1- آیا نیازی هست هر کدوم از این اشیاء کار ترسیم رو در Thread جدا انجام بده ؟
2- کار ترسیم رو در داخل اشیاء باید انجام بدم یا به کلاس دیگری باید محول کنم ؟ (مثلا ballController.balls[i].draw()درست است ؟
3- آیا الگوریتم زیر صحیح است ؟
متد اصلی کنترل کننده بازی
1- ballController.controlPulse() // set ball moving state
2- paddleController.controlPulse() // check keyboard
3- ...
4- ballController.draw() // draw all internal balls
5- paddleController.draw()
6- goto 1 while game not ended
4- فرکانس ترسیم رو چقدر باید تنظیم کنم که نه CPU خوره داشته باشیم نه Slow Motion باشه؟
5- کنترل صفحه کلید و یا موس رو باید در فرکانس ترسیم (مثل الگوریتم فوق) چک کنم یا جای دیگه ؟
پیشاپیش از توجه تون ممنونم....