View Full Version : درخواست پروژه بانک اطلاعاتی ساده با اکسس
hhiliahh
شنبه 17 آذر 1386, 20:55 عصر
خدمت همه دوستان سلام عرض می کنم
کسی یه برنامه بانک اطلاعاتی مثل دفترچه تلفن که با بانک اکسس نوشته شده باشه رو به زبان دلفی داره . خیلی ممنون میشم که کمکم کنید . آخه پروژه استاد بهمون داده و من هیچکاری نکردم . اگه میشه یه توضیح خیلی خیلی کوچولو هم باشه .
با تشکر از همه دوستان .
ghabil
شنبه 17 آذر 1386, 22:58 عصر
امیدوارم تو بیشتر از یک پروژه بهت کمک کنه (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=70468)
Bahmany
یک شنبه 18 آذر 1386, 09:34 صبح
در سایت جستجو کنی اگر اشتباه نکنم در قسمت Open Source یه پروژه دیکشنری همراه با سروس هست.
hhiliahh
دوشنبه 19 آذر 1386, 17:59 عصر
دوست عزیز من چیزی تو این سایت پیدا نکردم
لطفا اگه میشه لینکشو برام بذارید
با تشکر
vcldeveloper
سه شنبه 20 آذر 1386, 04:19 صبح
خیلی ممنون میشم که کمکم کنید . آخه پروژه استاد بهمون داده و من هیچکاری نکردم . اگه میشه یه توضیح خیلی خیلی کوچولو هم باشه .
شما درخواست توضیح در سوالتون نکردید. سوال شما فقط یک سورس می خواد، نه توضیح. اگر توضیح می خواستید، کار را تا یک جایی شروع می کردید و در هر جا که مشکل داشتید، به طور خاص، سوال می پرسیدید.
بهترین راهنمایی که می تونم بهتون بکنم اینه که یک کتاب معمولی آموزش دلفی بگیرید. توی همه شون یک بخش برنامه نویسی بانک اطلاعاتی پیدا میشه.
y.razdeh@gmail.com
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:02 صبح
لطفایک بروژه بانک اطلاعاتی در دلفی می خواستم
y.razdeh@gmail.com
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:07 صبح
لطفا اگه می شه هر چه زود تر برام یک بروژه بانک اطلاعاتی با اکسس در دلفی ارسال کنید.
خیلی ممنون می شم.
M aJi D
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 21:04 عصر
سلام
دوست عزیز همیشه بهترین کارها کارهای سختین که خودمون با تلاش انجام دادیم.
اما اوایل که دلفی شروع کرده بودم از مهندسی معکوس استفاده میکردم یعنی کد میدیدم تا بفهمم چین حالا 1 پروژه خیلی ساده می زارم باز کن کداش خیلی سخت نیست برای آشنایی خوبه.سوالی داشتید بگید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.