View Full Version : رفتن به رکورد مورد نظر..
mohammadsaleh
یک شنبه 18 آذر 1386, 09:59 صبح
در فایل ضمیمه برای رفتن به رکورد مورد نظر با انتخاب دو آیتم نام سوره و شماره آیه دوستان عزیز چه راه حل مناسبی را ارائه میدهند.
انگوران
یک شنبه 18 آذر 1386, 10:44 صبح
تو رویداد ON CLICK کامندت کد زیر رو بنویس
Me.Recordset.FindFirst "NAMESOUREH='" & Me.Combo17 & "'"
Me.Recordset.FindFirst "NUM_A=" & Me.Text11
mohammadsaleh
یک شنبه 18 آذر 1386, 14:13 عصر
از اینکه زحمت کشیدی و به سئوال من جواب دادی ممنونم . ولی متاسفانه این راه حل جواب نداد یعنی من اگه بخوام برم سراغ آیه 50 سوره توبه این کد اولین 50 را صرفنظر از نام سوره می ره سراغش . و اگه خط دوم کد رو با خط اول جابجا کنیم سراغ اولین نام سوره مشابه متن انتخابی صرفنظر از شماره آیه می ره یعنی در هر صورت آیه شماره صفر رو بوک مارک می کنه .
mohammadgij
یک شنبه 18 آذر 1386, 14:18 عصر
خب شرط رو ترکیبی بنویس و یه And بذار کنارش تا کار کنه
Me.Recordset.FindFirst "NAMESOUREH='" & Me.Combo17 & "' and NUM_A=" & Me.Text11 & ""
mostafa-sohrablou
یک شنبه 18 آذر 1386, 15:00 عصر
سلام
ببین این مدلی خوبه.
mohammadsaleh
دوشنبه 19 آذر 1386, 08:50 صبح
از اینکه باز هم منو مورد لطف قرار دادید متشکرم و باید خدمتتون عرض کنم کد پیشنهادی که گفته بود شرط رو ترکیبی بنویس جواب نمی دهد و در مورد فایل ضمیمه ای که دوست خوبم زحمت کشیده و اون رو اصلاح فرموده هم اولا باید از ایشان تشکر ویژه کنم ولی اگه جسارت نباشه باید خدمتتون بگم که وقتی سوره و آیه مورد نظر را انتخاب کنی درسته که آیه و سوره مورد نظر رو نشون می ده ولی اگه دقت کنی در قسمت navigation شماره رکورد تغییر نمی کنه یعنی همون رکورد اوله و بنابرین خواننده بعد از انتخاب سوره و آیه مورد نظر نمی تونه ادامه بده چرا که با زدن دکمه رکورد بعدی به اولین رکورد دیتابیس می ره .
منتظر راه حل دوستان در این کار قرآنی هستم .
امیدوارم قرآن پشت و پناه همه دوستان خوبم باشه .
فاقروا ما تیسر من القرآن : پس آنچه برایتان میسر است از قرآن قرائت کنید.(قرآن کریم )
mohammadsaleh
سه شنبه 20 آذر 1386, 12:40 عصر
دوستان اگه لطف کنن راه حل ارائه دهند ممنون میشم .
karmand
چهارشنبه 21 آذر 1386, 07:07 صبح
این نمونه اگر بدردت خورد و دیتا را وارد کردی تماس بگیر تا کاملش کنم
mostafa-sohrablou
چهارشنبه 21 آذر 1386, 10:08 صبح
با سلام
این هم نمونه ای که می خواستی.
mohammadsaleh
شنبه 24 آذر 1386, 08:02 صبح
از همه دوستان عزیزی که با تلاششون باعث شدن مشکل من حل بشه تشکر و قدردانی می کنم . امیدوارم به یاری خدا تو کارهاتون موفق و پیروز باشید.
اللهم اخرجنا من ظلمات الوهم واکرمنا بنور الفهم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.