PDA

View Full Version : تبدیل بانک اطلاعاتی با پسوند dat به dbf و یا اکسس

ealvandi
یک شنبه 18 آذر 1386, 21:56 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

بنده دارم رو برنامه تبدیل یک بانک اطلاعاتی با پسوند dat به dbf و یا هر بانک دیگه هستم ولی متاسفانه هنوز نتونستم ساختار این بانک dat رو پیدا کنم . آیا از دوستان کسی هست که من رو در این زمینه راهنمایی کنه ؟

ممنون میشم با تشکر.

rezaTavak
یک شنبه 18 آذر 1386, 22:19 عصر
ساختار معروفی به این نام نیست اما باید آنرا از روش هک بدست آورید.

ealvandi
یک شنبه 18 آذر 1386, 22:47 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید.

از کجا باید شروع کنم ؟

rezaTavak
دوشنبه 19 آذر 1386, 07:43 صبح
باید اول یک جدول خالی بدون رکورد داشته باشید. (این هدر است.) آنرا کپی می کنیم.

سپس یک رکورد اضافه کنید. و تغییرات را با بالایی مقایسه می کنیم این نشان می دهد که هر رکورد چگونه و چه تغییراتی را اعمال میکند والی آخر.

اگر هم با فاکس پرو نوشته شده شاید فقط پسوند را عوض کرده و هیچ کار خاصی نباید انجام دهید.

با debug ببینید ساختار چگونه است.

mehran_337
دوشنبه 19 آذر 1386, 07:58 صبح
اکثر فایلهایی که با پسوند dat در نرم افزارهای تحت داس در اداره جات دیدم برنامه هایی بودند که با C و pascal نوشته شده اند و چون ساختار بانک اطلاعاتی در آنها وجود ندارد از روش ذخیره در فایل استفاده کرده اند و فایل خروجی با پسوند dat را ایجاد کرده اند.
برای جلوگیری از کپی برداری اکثر این فایلها باینری اند و یا حاوی اطلاعات encode شده می باشند که فرمول مربوطه دست برنامه نویس است و باید با سعی و خطا شاید بتوان تا حدی ساختارشان را درآورد اما در مورد اطلاعات ، خیلی تلاش کردم ولی نتوانستم . شاید دوستان دیگر این توانایی را داشته باشند.

IC_prog
دوشنبه 19 آذر 1386, 08:32 صبح
تا اونجایی که یادم میاد ساختار فیلدها در فایلهای dat بر اساس سلیقه برنامه نویس بوده ( البته در pascal) بنابراین جهت استخراج اطلاعات نمیتوان از روش استاندارد خاصی پیروی کرد . همانطور که آقا مهران فرمودند فکر میکنم باید با سعی و خطا به اون برسی که البته کار بسیار مشکلیه .

mehran_337
دوشنبه 19 آذر 1386, 12:54 عصر
اگر به ساختار هم بشه دسترسی پیدا کرد به دیکد کردن رشته ها چطوری باید دست یافت؟
کدینگی که سلیقه ای بوده و فقط خود برنامه نویس آن را به کار گرفته است ...

ali_kolahdoozan
دوشنبه 19 آذر 1386, 13:29 عصر
گاهی کاربر در ++c یا غیره یک struct یا کلاس یا چیزی شبیه این ساخته که تا شما این رو نداشته باشی یا بدست نیاری امکان دسترسی به محتویات بانک رو نداری . کار آسونی هم نیست مگر اینکه طبق آنچه بالا گفته شد فقط پسوند رو عوض کرده باشه

pppppp
شنبه 24 آذر 1386, 13:20 عصر
با سلام
برنامه مربوط به کدام سازمان می باشد.

ramin_nouri
شنبه 18 اسفند 1386, 18:29 عصر
سلام
آقا من هم این مشکلو دارم مال شرکت گاز هست.
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.

rezaTavak
شنبه 18 اسفند 1386, 19:44 عصر
پست شماره ۴ را ببین.

ramin_nouri
یک شنبه 19 اسفند 1386, 20:39 عصر
ببخشید
میشه لینکش رو بزارید

rezaTavak
دوشنبه 20 اسفند 1386, 08:01 صبح
باید اول یک جدول خالی بدون رکورد داشته باشید. (این هدر است.) آنرا کپی می کنیم.

سپس یک رکورد اضافه کنید. و تغییرات را با بالایی مقایسه می کنیم این نشان می دهد که هر رکورد چگونه و چه تغییراتی را اعمال میکند والی آخر.

اگر هم با فاکس پرو نوشته شده شاید فقط پسوند را عوض کرده و هیچ کار خاصی نباید انجام دهید.

با debug ببینید ساختار چگونه است.

ابی بنی حسینی
پنج شنبه 23 اسفند 1386, 00:35 صبح
صفحه نمایش رو فارسی کن سپس با استفاده از برنامه nc فایل رو نمایش بده (f3) سپس با کلید f4 به صورت هگزا فایلو مشاهده کن .
ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه؟

HassanRezaei
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 11:10 صبح
برخی فایلهای Dat مربوط به سیستم نما -- شرکت ویرایشگر میباشد .
اگر چنین بود میتوانم کمک کنم .

bijansaba
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 11:40 صبح
فایل dat مثل لغت نامه دهخدا که دیتا هاش توی فایل dat است میشود به فاکس منتقل کرد

abdorreza
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 17:23 عصر
سلام
فایلهای DAT ی که در زبانهای C و یا Pascal ایجاد میشوند دو نوع هستند: 1) بدون ساختار 2) با ساختار

فایلهایی که فاقد ساختار Structure هستند راحت تر میشود اطلاعات آنرا استخراج نمود و تنها با یک DeCode کردن اطلاعات را میتوان مشاهده و استخراج کرد. اما فایلهایی که در آنها Structure تعریف شده پیدا کردن ساختار آن کمی مشکل است و همانطور که دوستان گفتند احتیاج به صبر و حوصله و استفاده از روش آزمون و خطا دارد.
Structure در فایلهای DAT در واقع همان رکورد خودمان در فاکس میباشد که اسامی و نوع فیلدهای رکورد در آن مشخص میگردد.

morelaha
دوشنبه 08 مهر 1387, 19:46 عصر
99 درصد فايل هاي DAT تحت داس با Btrieve نوشته شده اند.
خروجي گزارش را ميشه تبديل كرد

amoo_sexy
یک شنبه 14 مهر 1387, 11:40 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

بنده دارم رو برنامه تبدیل یک بانک اطلاعاتی با پسوند dat به dbf و یا هر بانک دیگه هستم ولی متاسفانه هنوز نتونستم ساختار این بانک dat رو پیدا کنم . آیا از دوستان کسی هست که من رو در این زمینه راهنمایی کنه ؟

ممنون میشم با تشکر.

این فیلها از نوع متنی با رکوردهایی با طول مشخص هستند.
باید با یک زبان مثل C++ یا هر چیزه دیگه بهش وصل بشی و اطلاعات رو اونجوری بخونی.

choobin84
دوشنبه 15 مهر 1387, 10:49 صبح
اون قديمتر ها يه فايل dat، رو ميخاستم ببينم چه ساختاري داره.
با ندپد بازش كردم، ديدم اولش نوشته standard database پسوندش رو به mdb تغيير دادم.
اكسس از آب دراومد.:تشویق:
كانكش استرينگ طرف با پسوند dat رد شده بود