ورود

View Full Version : ادیتور کاملا فارسی برای فارسی زبانان

hidensoft
دوشنبه 19 آذر 1386, 06:48 صبح
سلام
چند روزه شروع کردم به فارسی سازی یک ادیتور پر طرف دار به نام TinyMCE Version 2.1.2 که امکانات خوبی داره و با تمام مرور گر ها سازگار هست.
این ورژن با موفقیت و بصورت نچندان کامل فارسی شد . یعنی امکان داره یه جایی رو یادم رفته باشه یا یه قسمتی رو فارسی نکرده باشم.
البته این جا هم باید باز هم از OSP.IR تشکر کنم بخاطر پشتیبانی که انجام می دهند (پروژه در SourceForge متاسفانه Reject شد)

صفحه اصلی پروژه
http://persiantinymce.osp.ir
برای دیدن اخبار در سمت چپ صفحه بر روی خبر های موجود کلیک کنید.
برای دانلود کردن این نسخه کاملا فارسی در سمت راست و پایین صفحه بر روی Released Files کلیک کنید.
آدرس پست الکترونیکی پشتیبانی : persian.tinymce@yahoo.com

موفق و پیروز باشید .

Bahram0110
دوشنبه 19 آذر 1386, 08:11 صبح
TinyMce واقعا محشره
تنها مشکلی که داره توی حالت حرفه ای حجمش خیلی زیاده (300 کیلو بایت فکر کنم)

hidensoft
دوشنبه 19 آذر 1386, 10:22 صبح
شما می تونید با کش کردن صفحه مورد نظرتون فقط یک بار ااین حجم اطلاعات رو از مرور گر بگیرید.

موفق باشید

oxygenws
دوشنبه 19 آذر 1386, 11:09 صبح
چرا یه پروژهء مجزا تعریف کردید؟؟ فردا که نسخهء جدید tinyMCE اومد چکار می کنید؟
حرفه ای تر این بود که با صاحبان اصلی تماس می گرفتی و سورس رو توی مخازن همون پروژه می ذاشتی.

پ.ن: سورس فورج هم هیچ پروژه ای رو رد نمی کنه، مگر توضیحاتی که ازت خواسته رو بد بنویسی.

hidensoft
دوشنبه 19 آذر 1386, 16:24 عصر
توضیحات همون توضیحاتی بود که در OSP هست
مثل اینکه این بار رد کرد.

چرا یه پروژهء مجزا تعریف کردید؟؟ فردا که نسخهء جدید tinyMCE اومد چکار می کنید؟
حرفه ای تر این بود که با صاحبان اصلی تماس می گرفتی و سورس رو توی مخازن همون پروژه می ذاشتی
1- فایل های زبان فارسی شده بزودی در سایت رسمی tinymce قرار داده خواهد شد.
2- اگر این نسخه رو دانلود کنید می بینید که تنها پروژه فارسی سازی نشده بلکه تغییراتی در (می شه گفت 60 %) فایل ها ایجاد شده که بطور کامل با زبان فارسی هماهنگ باشند.
3- tinymce بطور پیش فرض در اکثر موارد از قلم verdana استفاده کرده که اون قلم برای زبان فارسی سیاز قلم خوبی نیست. نمی تونستیم نامه ای خطاب به مدیر مسئول پروژه بنویسیم که آقا یک لطفا از این به بعد از قلم tahoma استفاده کنید !
4- نیاز به پروژه مجزا نبود .. TinyMCE یک پروژه OpenSource هست و ما هم برای همایت ازشون هیچ جا اسمشون رو حذف نکردیم.
5- در ورژن بعدی هم تغییرات صورت می گیره با این تفاوت که اگر در جایی از پروژه یک کلمه جدید اضافه شده باشه ترجمه می شه !
6- راه حل حرفی ای تری وجود نداشت . با توجه به ساختار tinymce راهی وجود نداره که بتونیم زبان بصورت خودکار بروز کنیم .

7- از توجه شما و سایرین هم سپاس گذارم.
8- موفق و پیروز باشید.

hidensoft
دوشنبه 19 آذر 1386, 16:27 عصر
چند نکته رو یادم رفت بگم .
قرار نیست ما با tinymce پیشرفت کنیم . خود من در ورژن جدید tinymce که نسخه 3 بتا 2 هست در حال نوشتند چند پلاگین جدید هستم.
یکی تقویم فارسی هست و دیگری کیبورد مجازی.
و انشا الله دیگر دوستان هم در پیشرفت این پروژه کمک می کنند تا این پروژه به یک پروژه جامع و کار آمد تبدیل بشه.

oxygenws
سه شنبه 20 آذر 1386, 01:03 صبح
توضیحات همون توضیحاتی بود که در OSP هست
البته ربطی نداره :) با آقا مهدی مستقیم صحبت کنی پروژه ات رو تایید می کنه، حتی توضیحی ننویسی، احتمالا ایشون باز هم تایید می کنه. این دو تا سایت خیلی با هم فرق دارند :)

2- اگر این نسخه رو دانلود کنید می بینید که تنها پروژه فارسی سازی نشده بلکه تغییراتی در (می شه گفت 60 %) فایل ها ایجاد شده که بطور کامل با زبان فارسی هماهنگ باشند.
این کار اصلا جالب نیست. چون در به روز رسانی های آینده شدیدا صدمه خواهید دید.

3- tinymce بطور پیش فرض در اکثر موارد از قلم verdana استفاده کرده که اون قلم برای زبان فارسی سیاز قلم خوبی نیست. نمی تونستیم نامه ای خطاب به مدیر مسئول پروژه بنویسیم که آقا یک لطفا از این به بعد از قلم tahoma استفاده کنید !
خوب اول بپرس و در این مورد تماس بگیر، بعد ببین چی می گن :)

5- در ورژن بعدی هم تغییرات صورت می گیره با این تفاوت که اگر در جایی از پروژه یک کلمه جدید اضافه شده باشه ترجمه می شه !
این با مورد دوم تناقض داره :) نداره؟ چطوری؟؟

قرار نیست ما با tinymce پیشرفت کنیم . خود من در ورژن جدید tinymce که نسخه 3 بتا 2 هست در حال نوشتند چند پلاگین جدید هستم.
یکی تقویم فارسی هست و دیگری کیبورد مجازی.
و انشا الله دیگر دوستان هم در پیشرفت این پروژه کمک می کنند تا این پروژه به یک پروژه جامع و کار آمد تبدیل بشه.
دست شما درد نکنه.

ولی باز هم با توجه به تجربیاتی که دارم، به نظرم کار اشتباهی است که پروژه رو از پروژهء مادر جدا کردید. زمانی که اونها به شما اطمینان پیدا کنند، نظرات شما اهمیت بیشتری براشن پیدا خواهد کرد و می تونید تغییرات اساسی تری توی سورس بدید. مثلا الان شما وقتی سرندیپیتی (سیستم وبلاگ) رو نصب می کنید، بدون هیچ تغییری می تونید از توی کنترل پنل «تقویم» سیستم رو تغییر بدید و این تقویم فقط گرگورین و تقویم فارسی است!! چرا اونها حاضر شدند این تغییر ها رو (فعلا) فقط برای تقویم فارسی بدن؟؟!!!

به هر حال، باز هم تاکید می کنم برای بهتر زنده موندن(!) پروژه رو از مادرش جدا نکنید و مشکلات رو با کمک اونها (و با توجه به محدودیت هایی که وجود داره) برطرف کنید.

همچنان به خاطر فعالیت مفیدتون ممنون و موفق باشید.

hamed_bostan
سه شنبه 20 آذر 1386, 10:01 صبح
:گریه:فایل منیجر هم نداره:گریه:

hidensoft
سه شنبه 20 آذر 1386, 11:09 صبح
دوست عزیز oxygenws (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4661) از توضحاتتون ممنونم . در حال برقراری ارتباط به مدیر اصلی هستم.

فایل منیجر هم نداره
باید پلاگینش رو دانلود کنید

moslem-visual
جمعه 23 آذر 1386, 11:05 صبح
به هر حال جا داره که تشکر ویژه ای از شما داشته باشم، من بشخصه خیلی نیاز داشتم به همچین ادیتوری. نمیدونم چرا همه علاقه ی شدیدی به انتقاد دارن، در کنار انتقاد دلگرمی هم لازمه.

hidensoft
دوشنبه 26 آذر 1386, 19:57 عصر
از دلگرمی شما بسیار سپاس گذارم .. همینطور از دیگر دوستان ..

دوستانی که از این ورژن استفاده کرده اند لطفا اگر مشکلی در ترجمه بود حتما گذارش بدهند ..

hidensoft
دوشنبه 26 آذر 1386, 20:58 عصر
سلام.
نمیدونم بگم خوشبختانه یا بد بختنا 4 تا ایمیل از طرف دوستان هم وطن دریافت کردم که نمی دونم بگم خوبه یا بد .
متن ایمیل ها حاوی سزا و ناسزا هایی بود که به بنده گفته شده بود و نمی دونم دقیقا منظورشون از این کار چی بود و می خواستن چی بگن اما از تو حرفاشون اینو فهمیدم که می گن

تو با این کارت می خوای خود نمایی کنی وگر نه توی همه انجمن ها نمی گفتی که من این کارو به تنهایی کردم و از خودت تعریف نمی کردی .. می خوای یجوری برای خودت بازار درست کنی و چند نفر بشناسنت که بگن آره .. تو خیلی حالیته ! قبل از تو نسخه فارسی فایل های language ساخته شده و تو فقط اونا رو ادیت کردی !

من به هیچ وجه قصد این رو ندارم که از خودم تعریف کنم و بگم که من این کارو کردم .. اون کارو کردم .. اگر یکم نسبت به بنده آشنایی داشتیت می دید که تخصص من ServerSide هست نه ClientSide که بخوام خود نمایی کنم .. توی ServerSide هم چیزی بارم نیست و کوچیک همه هستم.

دلیل اینکه تو انجمن های زیادی معرفی کردم فقط برای این بوده که دوستان بتونند استفاده کنند.
بله قبل از من نسخه زبان فارسی ثبت شده ولی می تونید ببینید که کامل نیست و بعضی جاها به علامت سوال تبدیل شده و بعضی جاها اصلا ترجمه نشده .. به هیچ وجه از کار کسی سوء استفاده نکردم و تمامی کار ترجمه رو خودم انجام دادم ..

متاسفانه ایمیل ها توسط یه اسکریپت فرستاده شده بود و آدرس های علکی داده شده بود .. بخاطر همین اینجا نوشتم که شاید ببینند این ها رو .

در ضمن لازم نیست که حتما از نسخه فارسی شده استفاده کنید .. می تونید فایل زبان رو دانلود کنید و در پوشه tiny_mce کپی کنید .

موفق و پیروز باشید

scorpion_man
سه شنبه 27 آذر 1386, 01:54 صبح
با سلام به همه دوستان
درسته من PHP کار نیستم و به درد بنده نمی خوره ولی همین که hidensoft نتیجه تلاشها شو در اختیار دوستان میذاره واقعا جای تقدیر و تشکر داره و باید از ایشون حمایت بشه
موفق باشید

hidensoft
چهارشنبه 05 دی 1386, 10:23 صبح
سلام
تعدادی از دوستان در نصب این ادیتور یکم مشکل داشتند . برای همین یک فایل آموزشی برای نصب این ادیتور ساختم .
آدرس صفحه خبر : http://osp.ir/forum/forum.php?forum_id=277
آدرس صفحه دانلود : http://osp.ir/docman/index.php?group_id=72&selected_doc_group_id=96&language_id=26

موفق باشید

hidensoft
سه شنبه 25 دی 1386, 23:41 عصر
سلام
استقبال اونقدر بود که من واقعا هیجان زده شدم .. چیزی حدود 2000 بار دانلود در هفته اول !
دوستان زیادی استقبال کردند و این باعث دلگرمی من شد . اما بعضی از دوستان گلایه از حجم بالای این ادیتور زیبا و کارآمد رو داشتند .. پی رو صحبت های دوستان آموزش فشرده سازی TinyMCE ادیتور رو آماده کردم و از حالا در اختیار دوستان هست . در این روش شما تبدیل فایل به فرمت GZIP حجم این ادیتور رو از 300 .. 400 کیلو بایت به چیزی حدود 100 کیلو بایت می رسونید .

امید وارم با این آموزش کمک کوچکی به شما دوستان عزیز کرده باشم. در ضمن ورژن 3 این ادیتور هم به تازگی ارائه داده شده که همین روزه شما هم می تونید از نسخه فارسی اون استفاده کنید .

موفق و پیروز باشید.

لینک فایل آموزشی (http://osp.ir/docman/index.php?group_id=72&selected_doc_group_id=96&language_id=26)
نام فایل :‌ How To USE TinyMCE Compressor.zip