View Full Version : virtual controls
aserfg
سه شنبه 20 آذر 1386, 16:53 عصر
راجع به کامپوننتهای dtadotree-dtclient tree-virtualstringtree در موارد زیر راهنمایی نمایید :
1- کاربرد
2-نحوه استفاده
اطلاعاتی دارم ولی نه بقدر کافی اگه راهنمایی نمایید ممنون می شم .:خجالت:
vcldeveloper
سه شنبه 20 آذر 1386, 21:56 عصر
1- کاربرد
2-نحوه استفاده
اسمشون رو در Google جستجو کنید و توضیحات مربوط به آنها را در سایتشان بخوانید.
aserfg
چهارشنبه 21 آذر 1386, 17:44 عصر
دوست گرامی ؛ صحبت شما بسیار منطقی همه ما می دونیم که googleبهترین searcher اما بیشتر یافته های گوگل در مباحث علمی به زبان اصلی بوده و هر چقدر هم سواد انگلیسی شما مکفی باشد باز هم کامل متوجه نمی شید و از طرفی به عقیده من رسالت این گونه سایتها ( همانندابرنامه نویس )و افرادی که عضویت دارند پاسخ به مشکلات و طرح راهکار ه نه واگذاری اونا به گوگل .
vcldeveloper
چهارشنبه 21 آذر 1386, 22:24 عصر
دوست گرامی ؛ صحبت شما بسیار منطقی همه ما می دونیم که googleبهترین searcher اما بیشتر یافته های گوگل در مباحث علمی به زبان اصلی بوده و هر چقدر هم سواد انگلیسی شما مکفی باشد باز هم کامل متوجه نمی شید و از طرفی به عقیده من رسالت این گونه سایتها ( همانندابرنامه نویس )و افرادی که عضویت دارند پاسخ به مشکلات و طرح راهکار ه نه واگذاری اونا به گوگل .
طرح مشکل با اینکه "کاربرد" فلان کامپوننت چیه، فرق میکنه. اگر به فرض زبان انگلیسی هم متوجه نشید، فقط با نگاه به تصویر کامپوننت مربوطه متوجه میشید که کاربردش چیه!
در ضمن، مگه شما دارید متن حقوقی یا متن ادبی فوق العاده سنگین می خونید که فکر می کنید، "هر چقدر هم سواد انگلیسی شما مکفی باشد باز هم کامل متوجه نمی شید"؟!!
اگر در کار با این کامپوننت ها به مشکلی برخوردید، اون موقع رسالت سایت هایی مثل برنامه نویس شروع می شود.
توضیحات کافی در سایت مربوط به کامپوننت داده شده. اگر دنبال مترجم می گردید، یک سایت ترجمه آن لاین پیدا کنید. اگر مشکل فنی داشتید، ما و سایر دوستان در برنامه نویس خوشحال میشیم که بهتون کمک کنیم.
aserfg
پنج شنبه 22 آذر 1386, 16:39 عصر
برادر گرامی شما شاید دچار سوء تفاهم شدید اولا که ادب جا و مکان نمی خواد ثانیا به جای اینهمه جوابهای بی ربط می تونستید دو کلمه زحمت جواب بنده رو بکشید .
vcldeveloper
پنج شنبه 22 آذر 1386, 17:34 عصر
به جای اینهمه جوابهای بی ربط می تونستید دو کلمه زحمت جواب بنده رو بکشید .
مسلما من راههای راحتتری هم داشتم، مثل قفل کردن تاپیک، چون شخصا این تاپیک را مفید نمی دانم.
البته جواب دادن به سوال شما هم برام آسونتر از نوشتن پست های بالا بود. ما به عنوان مدیر بخش وظیفه داریم که تا حد توان سعی کنیم از افت کیفی مطالب بخش مربوطه جلوگیری کنیم. من باب شدن همچین سوالاتی را در این بخش صلاح نمی دونم. پیش فرض ما این است که کسی که در اینجا سوالی می پرسه، خودش حداقل مقداری زحمت برای رسیدن به جواب کشیده و بعد برای رفع مشکل به اینجا اومده. اگه شما حوصله خوندن یک صفحه متن ساده انگلیسی که با سواد انگلیسی دبیرستان هم میشه اونو فهمید را ندارید، یا حوصله کار کردن با یک مترجم آن لاین را ندارید، یا حال تماشای تصویر کامپوننت مربوطه را ندارید، مشکل من نیست.
اگر امروز جلوی این گونه سوالات را نگیریم، فردا هم هر کی از راه رسید، می پرسه: دلفی چی هست؟ Pascal یعنی چی؟ و...
در پست قبل هم گفتم، الان هم تکرار می کنم، اگر در کار با کامپوننت فوق مشکل داشتید، یا در توضیحات مربوط به آن موردی وجود داشت که متوجه نشدید، ما اینجا در خدمت شما هستیم.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.