View Full Version : ادغام چند فایل در یک فایل exe البته با دلفی
jaberaghidat
پنج شنبه 22 آذر 1386, 13:46 عصر
سلام این اتچ رو دانلود کنید می خوام کل این فایل ها رو تو یک فایل exe بچسپونم بعد وقتی فایل اجرا کردم فایل farsi-layout.reg اجرا بشه البته با دلفی سورسش هم می خوام :خجالت:
یا اگه کمپاننت فارسی که کار اینو انجام بده داشتیه باشن که خیلی خیلی بهتره قربونه دستتون
Hamid_PaK
جمعه 23 آذر 1386, 08:36 صبح
می توانید همه را یک بسته و بسته را ریسورس و یا تک تک آنها را یسورس کرده و بعد از جاری برنامه آنها را استخراج کنید (جستجو کنید، بحث شده).
برای اجرای فایل REG نیز به روش زیر عمل کنید:
WinExec('regedit /s that_regfile.reg');
یا حق ...
Delphi Coder
جمعه 23 آذر 1386, 18:10 عصر
:عصبانی++:
سوال خوبی نیست. بیشتر به این میمونه که فقط می خواید یه کاری انجام بشه. برای وارد کردن فایل reg تو registry که آقای حمید نوشتن و برای ادغام اونا تو یه فایل می تونید یه فایل res درست کنید و به برنامتون اضافه کنید. فایل res رو که شامل اون 3 تا فایل باشه می تونید با resturator یا یکی از resource editor ها درست کنید(در مورد این فایلها من اینکارو براتون انجام دادم). اگه فایل res رو همنام یکی از unit هاتون درست کنید با دستور {$R *.res} اون به resource فایل اجراییتون اضافه میشه. برای extract اونا از resource هم ایجوری می تونید عمل کنید. Stream := TResourceStream.Create(HInstance,'REGFILE1','BINAR Y');
Stream.SaveToFile('farsi-layout.reg');
Stream.Free;
jaberaghidat
جمعه 23 آذر 1386, 22:14 عصر
ممنون من هم می خواستم این کار انجام بشه اما ممنون از لطفت Delphi Coder (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=52731) عزیز که خیلی کمک کردین
jaberaghidat
چهارشنبه 28 آذر 1386, 00:27 صبح
یک سوال داشتم آیا میشه همین پروژه رو تبدیل کرد به یک اکتیویکس ؟
Delphi Coder
چهارشنبه 28 آذر 1386, 09:19 صبح
Component میشه درست کرد که ارزششو نداره ولی ActiveX نمیشه درست کرد.
Cave_Man
چهارشنبه 28 آذر 1386, 10:53 صبح
Component میشه درست کرد که ارزششو نداره ولی ActiveX نمیشه درست کرد.
چرا نمیشه؟
jaberaghidat
چهارشنبه 28 آذر 1386, 14:57 عصر
می شه واسم درست کنین :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.