View Full Version : سی ++ مایکروسافت یا سی ++ بورلند
_hosseini_
جمعه 23 آذر 1386, 11:34 صبح
با سلام
من توی سی ++ ، تازه کارم ، و آشنایی نسبتا خوبی با سی شارپ دارم .
حالا خواستم از دوستان سئوال کنم ، سی ++ محصول بورلند ورژن 5 یا بالاتر را کار کنم بهتره یا یا محصول سی ++ مایکروسافت . من می خوام با برنامه های موبایل کارکنم . لطفا راهنمایی کنید . اگه سئوالم هم ناشیانه بود ، ما را ببخشید .
amir_civil
جمعه 23 آذر 1386, 23:00 عصر
محصول سی ++ مایکروسافت برای ویندوز
محصول بورلند برای موبایل با sdk مربوطه
_hosseini_
شنبه 24 آذر 1386, 11:51 صبح
از پاسخ شما ممنون ، حالا یه سئوال دیگه اینکه من توی کامپیوترم دات نت نصب کردم چون ( با سی شارپ کار می کنم و مجبورم ) ، چندی قبل من VC++مایکروسافت را نصب کردن و هنگام نصب ارور هایی می داد از جمله اینکه ورژنی از نسخه مربوطه در سیستم موجود است . همچنین c++بورلند که بعضی وقت ها به قول معروف در اجرا برنامه قاط می زنه !
سئوال اینکه میشه هر سه محصول ( C#.NET , MS VC++ 6 ,C++ BORLAND) با هم توی یه سیسم داشته باشم و تداخلی نداشته باشه .
ممنون از لطف شما
amir_civil
شنبه 24 آذر 1386, 22:02 عصر
سلام
C#.NET , MS VC++ 6 مشکلی پیش نمیاد
ولی با برلند ورژن قدیمی یه خورده میشکل هست بهتره پاکش کنی و با وی سی ++ کار کنیدر ضمن وقتیC#.NET , MS VC++ 6 رو نصب کنی باید نرم افزار ویزی بروکر رودوباره نصب کنی(اگه اشتباه ننوشته باشم)
Inprise
شنبه 24 آذر 1386, 22:10 عصر
من ویژوال استودیوی 6 و 2005 و سی++ بیلدر 6 و 2007 ، همگی رو روی یک سیستم دارم و مشکلی هم نیست و قاعدتا نباید باشه . اگر به مسئله ای برمیخوری ممکنه از تنظیمات سیستمت یا نقائص منابعی که ازشون نصب میکنی یا امثال اینها باشه
_hosseini_
یک شنبه 25 آذر 1386, 22:44 عصر
من c++ بورلند را که روی سیستمم نصب می کنم در کنترل پنل ، در داخل برنامه های نصبی ام ( add/remove programm ) نمی آد ؟ برنامه را چجوری باید پاک کرد ؟ هیچ گزینه ای مبنی بر unistall کردن هم نداره ؟ مجبور شدم خود پوشه را که برنامه را در آن قرار داشت پاک کنم ، ولی هر بار که کامپیوتر را مجدد روشن می کنم ، ارور اینکه فایل remind.exe را پیدا نمی کنه به من می ده . مجبور شدم برنامه را مجددا در همان مسیر بریزم . ارور از بین رفت ولی راه حل از بین بردن این برنامه چه جوریه ؟ نسخه c++ هم 4.5 است ؟
با تشکر از لطف شما .
Alireza Orumand
دوشنبه 26 آذر 1386, 09:47 صبح
سلام.
اصولا باید بتونید برنامه رو Uninstall کنید. ولی اگر با دقت گشتید و هیچ جا گزینه ای مبنی بر پاک کردن برنامه پیدا نکردید میتونید CD برنامه رو دوباره داخل دستگاه بگذارید و چون برنامه شما قبلا نصب شده هست از شما سوال میکنه که قصد تغییر در برنامه دارید یا میخواهید برنامه رو از روی سیستم حذف کنید. اینجا شما میتونید گزینه ی remove رو انتخاب کنید تا برنامه حذف بشه.
ولی فکر نمیکنم برنامه ای نصب بشه ولی امکان حذف نداشته باشه.
موفق باشید.
amir_civil
دوشنبه 26 آذر 1386, 16:21 عصر
سلام
درسته
شما نمیتونید از قسمت اد ریمو پاکش کنید برای اون اررو هم از msconfig پاکش که کنیدکه ران نشه
_hosseini_
دوشنبه 26 آذر 1386, 20:05 عصر
برای اون اررو هم از msconfig پاکش که کنیدکه ران نشه
msconfig را کجا می تونیم اونو پیدا کنیم ؟
ممنون
amir_civil
سه شنبه 27 آذر 1386, 13:48 عصر
run->msconfig
_hosseini_
سه شنبه 27 آذر 1386, 17:10 عصر
آقا امیر از لطف جنابعالی بسیار ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.