ورود

View Full Version : نصب ساز بانکهای اطلاعاتی برای یک مبتدی

dkhatibi
جمعه 23 آذر 1386, 12:24 عصر
در این سایت نه یک ، دو بلکه دهها بار در مورد ارتباط با یک بانک خصوصا Ms Sql Server بحث شده است. نمام راهها به نصب Server و انتقال دیتابیس به اون منتهی می شه.

اما فرض کنید بخواهیم برنامه ای که با مثلا بانک Sql Server نوشته ایم را به یک مبتدی بدهیم و یا برنامه ی خود را برای عموم منتشر سازیم که آنها به عنوان تک کاربره ازش استفاده می کنند. آیا راهی هست که داده ها به همراه یک برنامه ی Installer کلا منتقل شوند و کاربر نیاز به نصب بانک و انتقال دیتابیس ( که....) را نداشته باشد.
با تشکر

vcldeveloper
جمعه 23 آذر 1386, 15:28 عصر
MSDE را در سایت جستجو کنید.

dkhatibi
پنج شنبه 29 آذر 1386, 17:05 عصر
مطالب مذکور مورد مطالعه واقع شد.. راهنمای InstallShield 10.5 نیز ذز این باره دیدم.
در InstallShield به همراه دلفی قسمتی به نام MS SqlServer وجود داشت. اما جایی برای اضافه کردن بانک نیست.
با تشکر

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 29 آذر 1386, 23:45 عصر
دوست عزیز شما میتونی در برنامه نصبت پس از نصب msde با استفاده از دستور osql دیتابیست رو نصب کنی.ولی وقتی من با installaware کار میکردم تونستم در داخل msde دیتابیس هام رو نصب کنم.

dkhatibi
جمعه 30 آذر 1386, 07:47 صبح
این نسخه محلی یرای نصب MSDE ندیدم فقط قسمت Sql Server داره. شاید MSDE را هم Attach می کنه.

پس از نصب msde با استفاده از دستور osql دیتابیست
چگونه؟
متشکر

حمیدرضاصادقیان
جمعه 30 آذر 1386, 11:32 صبح
فکر میکنم همون قسمت sql server نسخه msde رو نصب کنه.
دستور osql رو میتونی به این شکل استفاده کنی.

osql -S . -E -q"Sp_attach_db 'c:\test.mdf','test'"

این دستور یک دستور command prompt هست که میتونی با وارد کردن

osql /?

در داخل cmd لیست دستوراتش رو مشاهده کنی.همچنین در BOL راهنمای کامل اون هست.

dkhatibi
جمعه 30 آذر 1386, 13:55 عصر
این سوال هم بپریم .ه فایلهایی که BackUp گرفته می شن به فرمت Mdf می باشند.
من در مسیر نصب sql فایلهای Mdf و Log را دیده ام. آیا باید از اونا استفاده شه یا از همون BackUp گرفته شده هم می شه؟

حمیدرضاصادقیان
شنبه 01 دی 1386, 07:37 صبح
شما هم میتونی فایلهای mdf و ldf رو به دیتابیست attach کنی هم میتونی backup اونو از طریق دستور Restore بازیابی کنی.فایلهای mdf ,ldf فایلهای دیتای شما می باشد.فایلهای backup خود sql به صورت پیشفرض پسوندی ندارد.شما میتونی با پسوند bak یا هر پسوند دیگه ای اونو ذخیره کنی.برای کپی نمودن فایلهای mdf,ldf شما باید sql رو stop کنی.

dkhatibi
یک شنبه 02 دی 1386, 06:44 صبح
دز صورتیکه من MSDE یا همون SQL همراه InstallShield را نصب کنم با برنامه ی خودم می تونم BackUp را Restore کنم. برای بازیابی من Query خودم را فقط به درایور SqlServer منتسب کردم.

Valadi
یک شنبه 02 دی 1386, 07:08 صبح
جناب آقای خطیبی
یکی از اعضا چندی پیش یک همچین برنامه ای نوشته بود در واقع یک نصب ساز بانکهای اطلاعاتی بود سرچ کنید پیدا می کنید
ضمنا سورس هم داشت

dkhatibi
یک شنبه 02 دی 1386, 14:49 عصر
چیزی یافت نشد
یعنی شد اونی که می خواستم نبود.

دنیای دلفی
چهارشنبه 10 مهر 1387, 00:43 صبح
با SDAC هم شايد بتواني با كد نويسي شرايط نصب را فراهم كني . روش وقت بگذار