View Full Version : انتقاد از سایتی که 4 ساله همراهشم
بمب منطقی
جمعه 23 آذر 1386, 20:14 عصر
با سلام خدمت مدیران زحمتکش سایت:
این سایت سالیان سال که با تمام مشکلاتی که داشته هنوزم که هنوزه به لطف مدیرانش پابرجاست. به همین دلیل به عنوان یکی از اعضای تقریبا قدیمی سایت اینو وظیفه خودم دونستم که بیام اینجا یه انتقادی از سایت بکنم.
اونم اینه که از مدیران سایت میخوام حداقل قبل از اینکه پستی رو پاک کنن ،اگه امکانش وجود داره قبل از اون، صاحب پست رو مطلع کنن تا شاید پست خودش رو تصحیح کنه(البته بجز موارد نقض امور اخلاقی و موارد Warez Activity و مواردی اینچنینی).یا حداقل خودشون مورد رو تصحیح کنن و بعد به کاربر تذکر بدن تا دفعات دیگه پیش نیاد.در کل تقاضای احترام بیشتری رو خواستارم .
بطور مثال من دو سوالی رو تو بخش (سیستم عامل ها /لینوکس) به تفسیر مطرح کرده بودم و کلی وقتم رو گرفت ولی چون عنوان Topic رو (دو سوال لینوکسی) گذاشته بودم پستی رو که اونقدر روش وقت گذاشته بودم پاک شد. هر چند که خودمم معتقدم عنوان چندان جالبی براش انتخاب نکرده بودم ولی مجبور بودم ،چون عنوان مناسبی براش پیدا نکردم.و حالا که فکر میکنم میبینم پرسیدن دو سوال در یک Topic هم چندان جایز نیست. و من به این دلیل که سوالاتم دقیقا به هم مرتبط بودن ،در یک پست نوشتم.
من اگه یه معلم باشم و ببینم یکی از شاگردام درسش رو خوب بلده و احیانا اشتباهی ازش سر زده سعی میکنم کمکش کنم نه اینکه کاری کنم زده بشه.
اگه واقعا به پابرجا بودن سایت علاقمند هستید و از مدیریتش خسته نشدید سعی کنین حوصله به خرج بدین و تر و خشک رو باهم نسوزونین.
متشکرم.
Behrouz_Rad
جمعه 23 آذر 1386, 21:15 عصر
بطور مثال من دو سوالی رو تو بخش (سیستم عامل ها /لینوکس) به تفسیر مطرح کرده بودم و کلی وقتم رو گرفت ولی چون عنوان Topic رو (دو سوال لینوکسی) گذاشته بودم پستی رو که اونقدر روش وقت گذاشته بودم پاک شد. هر چند که خودمم معتقدم عنوان چندان جالبی براش انتخاب نکرده بودم ولی مجبور بودم ،چون عنوان مناسبی براش پیدا نکردم.و حالا که فکر میکنم میبینم پرسیدن دو سوال در یک Topic هم چندان جایز نیست. و من به این دلیل که سوالاتم دقیقا به هم مرتبط بودن ،در یک پست نوشتم.
من به شخصه فکر می کنم که شما به دلیل سابقه ی طولانی در این سایت باید بیشتر از بقیه ی کاربران عزیز، قوانین سایت رو مراعات کنید. شما باید الگوی بقیه ی کاربران باشید تا با دیدن تاریخ عضویت شما و پست هایی که با خط مشی سایت هماهنگی داره، از روش شما پیروی کنند. شما باید در این مورد به ما کمک کنید :)
همون طور که می دونی قوانین در این سایت به شدت اعمال میشن و تفاوتی بین عضو جدید و قدیم هم وجود نداره. (هر چند که من معتقدم اگر یک عضو قدیمی قانونی رو زیر پا گذاشت، باید برخورد بیشتری با اون صورت بگیره)
قانون شماره ی 7 رو نقض کردی و پستت حذف شد و بابت اون جریمه شدی. این طبیعیه و جای گله ای نیست :)
در یک تاپیک دیگه که در مورد MAC Address بود عنوان مناسب انتخاب کردی و تاپیک سالمی داشتی و دیدی که به طور کامل راهنمایی شدی و پاسخ مناسب رو دریافت کردی.
دوست من، احترام هست که احترام میاره. با رعایت کردن قوانین سایت به مجموعه ی سایت احترام بگذارید تا احترام ببینید.
من پیشنهاد می کنم یک زمان را برای کاربر تعیین کنید که در کنار تاپیک ایجاد شده مشخص شود و بعد از زمان مورد نظر در صورت عدم توجه پست پاک شود.
این یعنی بررسی مجدد تاپیک. عملی زمان بر هست و کار مدیران رو دو برابر می کنه.
موفق باشید.
manitack
جمعه 23 آذر 1386, 21:32 عصر
با آقای راد موافقم. قبول کنید نمیشه انتظار زیادی از مدیران داشت با مشغله هاشون که برای همه هست . اما با اینحال بد نیست در مورد کاربران با سابقه قدری اقماض صورت بگیره.
vcldeveloper
جمعه 23 آذر 1386, 21:57 عصر
یا حداقل خودشون مورد رو تصحیح کنن و بعد به کاربر تذکر بدن
این بخش از پیشنهاد شما قبلا خیلی اعمال می شد، ولی همین کاربران اعتراض کردند که ویرایش پست ما توهین به ما محسوب میشه!
mehrzad007
جمعه 23 آذر 1386, 22:28 عصر
با بمب منطقی موافقم . چه اشکال داره اول به هر کاربر اخطار کنیم . حتی میشه پست های اخطار دار به یه بخش منتقل بشن . اگه درست شد برگرده سر جاش اگه نه پاک شه بره...
Inprise
شنبه 24 آذر 1386, 02:58 صبح
در این موارد با مدیری که اون مطلب رو حذف کرده یا مدیر بخش تماس بگیرین و بخواین که براتون درستش کنه . البته این وظیفه اش نیست ؛ بهر حال باید سعی کنید برای هر تاپیک یک عنوان مناسب انتخاب کنید اما اگر براش وقت گذاشتین و نمیخواین از بین بره از مدیر بخش درخواست کنید که براتون درستش کنه . اغلب تاپیکها و نوشته ها یه ضرب حذف نمیشن و معمولا به بخش سطل آشغال منتقل میشن که قابل ویرایش و بازگشت هست و برای بقیه تاپیکها و مطالب حذف شده هم مدیران بخش و مدیران ارشد امکان ویرایش و بازگردانی رو دارن . اما در کل باید بنا بر این باشه که در ارسال مطالبتون دقت کنین چون به علت حجم زیاد مطالب ارسالی روی سایت خیلی وقتها ویرایش کردن تمام نوشته هائی که باید تغییر کنن کار فوق العاده وقت گیری میشه و نباید از مدیران بخشها انتظار داشته باشیم برای کم دقتی ها وقت خیلی زیادی رو بذاره .
بمب منطقی
شنبه 24 آذر 1386, 15:31 عصر
در این موارد با مدیری که اون مطلب رو حذف کرده یا مدیر بخش تماس بگیرین و بخواین که براتون درستش کنه
حالا این دفعه که گذشت.من دوباره سوالاتم رو بطور مجزا در چند تاپیک پرسیدم و جواب هم گرفتم.از مدیری که پستم رو پاک کرده بود هم ممنونم که به یکی از سوالاتی که دوباره مطرح کردم جواب دادن.
از تمام دوستان و مدیرانی که به این موضوع توجه نشون دادن و مطلب بنده رو درک کردن ممنونم.
بهتره دیگه این تاپیک ادامه پیدا نکنه.پس حل شده قلمداد میکنم.
sinpin
یک شنبه 25 آذر 1386, 07:56 صبح
با سلام خدمت مدیران زحمتکش سایت:
این سایت سالیان سال که با تمام مشکلاتی که داشته هنوزم که هنوزه به لطف مدیرانش پابرجاست. به همین دلیل به عنوان یکی از اعضای تقریبا قدیمی سایت اینو وظیفه خودم دونستم که بیام اینجا یه انتقادی از سایت بکنم.
اونم اینه که از مدیران سایت میخوام حداقل قبل از اینکه پستی رو پاک کنن ،اگه امکانش وجود داره قبل از اون، صاحب پست رو مطلع کنن تا شاید پست خودش رو تصحیح کنه(البته بجز موارد نقض امور اخلاقی و موارد Warez Activity و مواردی اینچنینی).یا حداقل خودشون مورد رو تصحیح کنن و بعد به کاربر تذکر بدن تا دفعات دیگه پیش نیاد.در کل تقاضای احترام بیشتری رو خواستارم .
من اگه یه معلم باشم و ببینم یکی از شاگردام درسش رو خوب بلده و احیانا اشتباهی ازش سر زده سعی میکنم کمکش کنم نه اینکه کاری کنم زده بشه.
اگه واقعا به پابرجا بودن سایت علاقمند هستید و از مدیریتش خسته نشدید سعی کنین حوصله به خرج بدین و تر و خشک رو باهم نسوزونین.
متشکرم.
کاملا حق با شماست و این مشکلات رو همه دارند.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=87819
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.