PDA

View Full Version : انتقال از دلفی 6 به دلفی 7

mojtaba_z
شنبه 24 آذر 1386, 08:58 صبح
سلام
من از دلفی 6 استفاده میکنم و با توجه به رای گیری انجام شده در ارتباط با استفاده از ورژن های مختلف دلفی ، و اینکه بیشتر برنامه نویسان این سایت از دلفی 7 استفاده میکنند، میخوام از دلفی 6 به دلفی 7 سوییچ کنم .
حالا اگه دلفی 7 رو نصب کنم و کامپوننت هایی که توی دلفی 6 استفاده میکردم رو توی دلفی 7 نصب کنم (البته نسخه مربوط به دلفی 7 را) ، انوقت برنامه های قبلی که توی دلفی 6 بودن رو میتونم توی دلفی 7 بدون ایراد اجرا کنم ؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟

یه سئوال دیگه اینکه میتونم هم دلفی 6 و هم دلفی 7 رو با هم روی سیستم کامپیوترم داشته باشم و با هردو کارکنم ؟

Delphi Coder
شنبه 24 آذر 1386, 09:12 صبح
بستگی به برنامه هاتون داره ولی اکثرا مشکلی پیش نمیاد مگه اینکه نسخه 7 Component هاتون ایراد داشته باشه یا از Component هایی تو دلفی 6 استفاده کرده باشید که تو ورژن 7 عوض شدن یا برداشته شدن مثل Componentهایی که Delphi 6 برای Socket ها گذاشته TServerSocket و TClientSocket که دلفی 7 به شکل کلاس قابل استفاده هست.

rasool_brn
شنبه 24 آذر 1386, 10:27 صبح
مشکلی پیش نمیاد . فقط احتمال داره که یک کلاس یا تابع در دلفی 6 در یک یونیت تعریف شده باشه و در دلفی 7 از آن یونیت انتقال داده شده باشه , در این صورت باید نام یونیت جدید رو هم به لیست Uses برنامه خودتون استفاده کنین .(البته این تغییرات بیشتر در سطح RTL بوده وبیشتر به توابع مربوط می شه تا VCL و کلاسها)

یه سئوال دیگه اینکه میتونم هم دلفی 6 و هم دلفی 7 رو با هم روی سیستم کامپیوترم داشته باشم و با هردو کارکنم ؟بله

SYNDROME
شنبه 24 آذر 1386, 11:21 صبح
در اولین قدم ببینید که کل کامپونتهای مورد نیاز شما در دلفی 6 را می توانید در دلفی 7 نصب کنید؟
اگر شد آن وقت برنامه خود را در دلفی 7 باز کنید و سعی کنید اجرا کنید تا اگر خطایی وجود دارد مشخص شود.
موفق باشید

Cave_Man
شنبه 24 آذر 1386, 12:27 عصر
در اولین نگاه دو دسته کامپوننت پر کاربرد دلفی 6 در دلفی 7 وجود ندارند یکی FastNet و یکی هم QReport که البته QReport در دایرکتوری های دلفی 7 موجوده
اگثر قریب به اتفاق کامپوننت های دیگه هم که در دلفی 6 نصب میشن قابل نصب در دلفی 7 هستند یا نسخه ی 7 از اونها حتما وجود داره. مگه اینکه توسعه اونها متوقف شده باشه