ورود

View Full Version : تغییر نام یک پوشه

هادی-محمد
شنبه 24 آذر 1386, 15:48 عصر
1- می خواهم یک پوشه را از داخل برنامه vfp تغییر نام بدهم از چه راهی می توانم ؟
2- آیا دستوری هست تا بتوان اطلاعات حاصل از یک جستجو را بصورت فشرده ذخیره نمود؟
3- آیا می شود از داخل برنامه (مثلا با یک دستور ) یک بانک را فشرده نمود؟ (zip یا rar )

mehran_337
شنبه 24 آذر 1386, 16:51 عصر
1 - تغییر نام پوشه با دستورات فاکس را تاحالا انجام ندادم اما از طریق اجرای دستورات داس در فاکس توسط ! یا RUN باید بشود.
دستور rename برای تغییر نام فایل در فاکس است
2 و 3 - کلمه پشتبانگیری را سرچ کنید برنامه های فشرده ساز را پیدا خواهید کرد
اول سرچ کنید
اول سرچ کنید
اول سرچ کنید

rahro
یک شنبه 25 آذر 1386, 06:35 صبح
1- می خواهم یک پوشه را از داخل برنامه vfp تغییر نام بدهم از چه راهی می توانم ؟

RENAME FileName1 TO FileName2

rahro
یک شنبه 25 آذر 1386, 06:37 صبح
1
2- آیا دستوری هست تا بتوان اطلاعات حاصل از یک جستجو را بصورت فشرده ذخیره نمود؟
3- آیا می شود از داخل برنامه (مثلا با یک دستور ) یک بانک را فشرده نمود؟ (zip یا rar )
منظورت محیط ویندوزه آره ؟!

rezaTavak
یک شنبه 25 آذر 1386, 07:45 صبح
مورد یک را دوستان جواب دادند البته API ویندوز هم هست.

در مورد فشرده کردن در داس باید با دستور run چیزی مانند zip را استفاده کرد. حتی در ویندوز هم می شود از اینکار استفاده کرد.

در ویندوز فشرده کردن از طریق ocx انجام شدنی است یک کلاس به اسم vfp5zip.vcx در سایت fpug بود که اینکار را انجام می داد.

البته از طریق زیر هم با ocx زیر قابل انجام است:
http://www.zlib.net/

IC_prog
یک شنبه 25 آذر 1386, 08:28 صبح
RENAME FileName1 TO FileName2 :کف:

تا اونجایی که من میدونم با این دستور فقط میشه نام یک فایل را تغییر داد .

هادی-محمد
یک شنبه 25 آذر 1386, 09:29 صبح
من در برنامه ای که با vfpنوشتم اطلاعاتی را در بانک ذخیره نمودم با توجه حجم زیاد ورود اطلاعات برای انتقال این اطلاعات نیاز دارم که امکانی در برنامه بگنجانم تا کار بر بتواند اطلاعات این بانک را (از داخل برنامه) بصورت فشرده و با تغییر نام ذخیره نماید اسم فایل فشرده ترکیبی از نام کاربر و تاریخ ورود اطلاعات است. فشرده سازی با استفاده از نرم افزار winrar از بیرون برنامه بسادگی قابل انجام است و لی نمی دانم چطور می شود این کار را از داخل برنامه vfp انجام داد .

mehran_337
یک شنبه 25 آذر 1386, 10:03 صبح
این آدمهایی که در بالا چیزهایی حک کردند کشک نسابیدند که جواب سوال شما رو دادن...
یه دور بخونید بد نیست

هادی-محمد
یک شنبه 25 آذر 1386, 10:42 صبح
لفظ کشک سابیدن کمی بی ادبانه است من جوابها را دیدم و از همگی بسیار متشکرم ولی در جواب دوست خوبم ره رو که پرسیده بود منظورت محیط ویندوزه خواستم توضیحی داده باشم درسته که شما آقای مهران از نظر اطلاعات خیلی از من جلو ترید ولی این دلیل نمی شه که اگر کسی دیر فهمید و یا مثل من تازه کار بود با این الفاظ اورا متوجه اشتباهش بکنید من هیچ وقت به کسانیکه جواب سوالات مرا می دهند به عنوان کشک ساب نگاه نمی کنم بلکه همانگونه که در امضای من می بینید معتقدم هرکه به من علمی بیاموزد مرا بنده خود ساخته حتی اگه آن شخص شما باشید.

rezaTavak
یک شنبه 25 آذر 1386, 13:41 عصر
من در برنامه ای که با vfpنوشتم اطلاعاتی را در بانک ذخیره نمودم با توجه حجم زیاد ورود اطلاعات برای انتقال این اطلاعات نیاز دارم که امکانی در برنامه بگنجانم تا کار بر بتواند اطلاعات این بانک را (از داخل برنامه) بصورت فشرده و با تغییر نام ذخیره نماید اسم فایل فشرده ترکیبی از نام کاربر و تاریخ ورود اطلاعات است. فشرده سازی با استفاده از نرم افزار winrar از بیرون برنامه بسادگی قابل انجام است و لی نمی دانم چطور می شود این کار را از داخل برنامه vfp انجام داد .

در شاخه ای که winrar نصب شده است یک فایل به نام rar وجود دارد که خط فرمانی است با اجرای آن کلیه پارامترهای قابل اجر نشان داده می شود.

حتی trail هم اگر باشد این فایل محدودیت ندارد.

پس در فاکس پرو برای فشرده کردن از :

DECLARE integer ShellExecute IN shell32.dll integer , string , string , string , string,integer
ShellExecute(1,"open","D:\Program Files\WinRAR\rar.exe","a d:\a.rar d:\myprj\*.*","",2)

mehran_337
یک شنبه 25 آذر 1386, 17:03 عصر
دوست گرام جناب هادی - محمد !
نحوه ارسال تاپیک و نوع طرح جملات خود دارای قوانینی است که من و شما تعیین کننده آن نیستیم بلکه خود سایت آن را مطرح کرده و بنده و جنابعالی موظف به اجرای آن هستیم .
در جای دیگری نیز این جمله را تکرار کردم که اگر سایت برنامه نویس محل امنی برای ارسال مشکلات و سوالات در زمینه برنامه نویسی شده است مهمترین عامل همین رعایت قوانین است و در نتیجه منجر به نظم سایت می شود که کاربر تازه واردی مثل بنده ، شما یا هر شخص محترم دیگری به راحتی از آن بهره خواهد برد.
در نظر بگیرید شما همین سوال را درج کنید بنده هم درج کنم و هر کسی که به مشکل برخورد کرد فقط تاپیکی ایجاد کند و پس از رفع مشکل خود به مشکلات بعدی سایت توجهی نکند چنین سایتی پابرجا نخواهد بود .
بنده از این بابت تاکید کردم که اگر فقط یکبار کلمه فشرده را جستجو می کردید چه نتایجی حاصل می شد :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=76553&highlight=%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%87
و یا این لینک
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=36237&highlight=%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%87
قبلا مباحث متعددی شد که ایکاش اول به آنها توجه می شد تا سایت حالت پراکندگی پیدا نکند .
اصطلاح کشک سابیدن هم در اینجا استعاره از کار بیهوده کردن بود نه توهین به شخص .
شاید بعضی وقتها بی حوصلگی خودمان در جستجوی مطالب به دیرفهمی یا تازه کاری بهانه کنیم در صورتیکه همه امکانات اینجا فارسی است .
در اینجا همه وظیفه خود می دانیم به مشکلات هم کمک کنیم نه اینکه لقمه ای آماده در دهان بگذاریم .
امیدوارم شما هم در جمع گرم بچه های سایت بهره لازم را از مطالب ببرید.
با آرزوی موفقیت و شادابی

هادی-محمد
چهارشنبه 28 آذر 1386, 09:51 صبح
در شاخه ای که winrar نصب شده است یک فایل به نام rar وجود دارد که خط فرمانی است با اجرای آن کلیه پارامترهای قابل اجر نشان داده می شود.

حتی trail هم اگر باشد این فایل محدودیت ندارد.

پس در فاکس پرو برای فشرده کردن از :

DECLARE integer ShellExecute IN shell32.dll integer , string , string , string , string,integer
ShellExecute(1,"open","D:\Program Files\WinRAR\rar.exe","a d:\a.rar d:\myprj\*.*","",2)

با تشکر از کد ارسالی شما استفاده نمودم ولی shellexecute را ایراد می گیرد. در قسمت جستجو هم گشتم چیزی پیدا نکردم:ناراحت::متفکر:

rezaTavak
چهارشنبه 28 آذر 1386, 11:21 صبح
سلام
خط اول مشکلی ندارد چون جز API ویندوز است. اما خط دوم یک مثل بوده و این نمونه برای کدهای من است مسیر D:\Program Files\WinRAR\rar.exe و d:\a.rar d:\myprj\*.* را درست تنظیم کنید. مثلا ویندوز من در درایو D است و ...

بهتره بروید داخل داس ویندوز و rar را اجرا کنید (در مسیری که winrar نصب شده و راهنما را بخوانید اما برای اینکه بهتر بفهمید من توضیح کوتاهی \خواهم داد:)

در مثال من تابع ویندوزی معرفی شد.
سپس در پارامتر سوم مسیر فایل اجرایی داده می شود.
در پارامتر سوم آرگومانهایی که به این فایل اجرایی فرستاده می شوند را نشان می دهد:
a نشان می دهد که باید فایل archvie ساخته شود یا اگر وجود دارد این فایلها به آن اضافه شود.
d:\a.rar نام فایل آرشیو است
d:\myprj\*.* نام فایلهایی است که باید زیپ شوند.

rahro
پنج شنبه 29 آذر 1386, 06:39 صبح
فکر میکنم نیاز به دادن آدرس کامل مسیر Winrar نیست.!