View Full Version : نحوه اتصال به سرور
safikhani
دوشنبه 26 آذر 1386, 09:58 صبح
با سلام به کلیه اساتید
خواهشمند مرا در این مورد راهنمایی فرمائید
سیستم من روی سرور نصب شده و با شورت کات برنامه هایم را اجرا می نمایم . ولی می خواهم در استارت آپ ویندوز کاری کنم که مستقیما سیستمم اجرا شود در نتیجه وقتی شورت کات را دراستارت آپ ویندوز قرار می دهم اجرا نمی گردد . ظاهرا بایستی قبل از ای پی سرور را اجرا کنم
لطفا در صورت داشتن هر گونه اطلاعات مرا یاری نمایید
با تشکر
mehran_337
دوشنبه 26 آذر 1386, 13:09 عصر
کلمه start را جستجو کردم این و پیدا کردم .
به این لینک نگاهی بندازید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=6982&highlight=start
اگه به جواب رسیدید به خودتون قول بدین قبل از پرسش اول جستجو کنید
safikhani
سه شنبه 27 آذر 1386, 09:05 صبح
باسلام و تشکر فراوان از راهنمایی مفیدتان
ضمن اینکه بعد ازاین حتما بیشتر سرچ خواهم کرد
از اهواز
safikhani
سه شنبه 27 آذر 1386, 09:22 صبح
ولی هنوز این اشکال که بتوان از استارت آپ مستقیما برنامه روی سرور را بوسیله شورت کات اجرا نمود باقی است ضمن اینکه اطلاعات قبلی خیلی مفید بودند
لطفا یک راهنمایی دیگر بفرمائید
mehran_337
سه شنبه 27 آذر 1386, 09:52 صبح
متوجه نمی شم . منظورتان اینه که برنامه روی سرور است و شورتکات در کلاینت اجرا شود؟
safikhani
سه شنبه 27 آذر 1386, 10:15 صبح
دقیقااینجوری
یعنی سیستم در سرور نصب شده و شورت کات را در استارت آپ کلاینت نصب کردم ولی مستقیما عمل نمیکند و ایراد می گیرد . در حقیقت برنامه ای را می خواهم که قبل از اجرای شورت کات به سرور نصب بشه و آی پی سرور بخونه بعد از آن شورت کات ران شود
mehran_337
سه شنبه 27 آذر 1386, 10:51 صبح
البته در تاپیکهای گذشته بحثی مطرح بود در اینباره که روشهایی متعددی وجود دارد مثلا هر کلاینت فایل اجرایی مجزایی داشته باشد یا فقط شورتکات داشته باشد که معایب و مزایای هریک نیز درج گردید.
اما در وهله اول شما باید به این نکته دقت کنید که کلاینت هنگام بالا آمدن ابتدا باید شبکه را شناسایی کند و بعد برنامه شما اجرا شود . اول این را تست کنید.
حال یک شورتکات در دسکتاپ بگزارید اگر اجرا شد در استارت آپ از این شورتکات یک شورتکات بسازید. نتیجه را اعلام کنید بینیم چه می شود
safikhani
شنبه 01 دی 1386, 09:29 صبح
با سلام
وقتی که شورت کات در استارت آپ باشد سیستم اجرا نمی شود ولی بعد از بالاآمدن سیستم شورت کات اجرا می گردد . من برنامه ای می خواهم که قبلا از اجرای شورت کات
شبکه را شناسایی کند یا به سرور متصل گردد
با تشکر
rezaTavak
شنبه 01 دی 1386, 13:23 عصر
من نمی دونم مشکل از کجاست اما این مسیر در رجیستری :
HKLM/software/microsoft/windows/CurrentVersion/Run هم اگر چیزی در آن تعریف شود قابل اجرا مانند startup است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.