View Full Version : جایگزین align برای Table چیه ؟
dr_csharp
سه شنبه 27 آذر 1386, 11:06 صبح
سلام دوستان !
جایگزین جدید align برای Table چیه و یک سوال دیگه اینکه در بحث height و width برای Table و تگ های TD و .. بهتره از مقدار دهی بصورت درصدی استفاده کنیم یا پیکسل ( چون میخوام وقتی اندازه صفحه Maximize , Customize میشه چیدمان صفحه بهم نخوره )
ممنون :لبخندساده:
tabib_m
سه شنبه 27 آذر 1386, 14:09 عصر
جایگزین جدید align برای Table
1- منظورت از «جدید» چیه؟
2- در کل منظورت از جایگزین align برای table چیه؟؟ منظورت اینه که چجوری میشه table رو وسط چین یا چپ چین کرد؟ (که یکی این که خودش یک خصوصیت align داره و یکی دیگه این که میتونی بندازیش توی یک div و توی اون align رو تعیین کنی)
یا این که منظورت اینه که چجوری میشه چیدمان متن داخلش رو تغییر داد؟ (که در این صورت باید با td ها سر و کله بزنی, نه با خود table یا این که از css استفاده کنی)
و یک سوال دیگه اینکه در بحث height و width برای Table و تگ های TD و .. بهتره از مقدار دهی بصورت درصدی استفاده کنیم یا پیکسل ( چون میخوام وقتی اندازه صفحه Maximize , Customize میشه چیدمان صفحه بهم نخوره )
ممنون
خوب کاملا بستگی به طراحی خودت داره. ممکنه چیزی که برات مهمه در صفحه ی x، فراگیر بودن جدول مذکور در صفحه باشه, خوب طبیعتا در این صورت باید از 100% استفاده کنی. یا ممکنه برای شما این مهم باشه که مقدار طول فلان جدول, X پیکسل باشه, که در این صورت باید مقدارش رو به صورت پیکسلی تعیین کنی.
در کل اگر قرار بود فقط یکی از اینا به درد بخوره که دیگه آقایون مسئول نمیومدن دو (یا چند) روش در اختیار ما بذارن که!!!
موفق باشید.
dr_csharp
سه شنبه 27 آذر 1386, 15:13 عصر
منظورتون از ورژن جدید align برای Table چیه ؟
منظورم اینه که الان وقتی از align ، Attribute برای Table استفاده میکنی میگه که align دیگه outdated شده و بهتره از روش جدید استفاده کنید . ضمنا اگر برای div هم از این Attribute استفاده کنیم این پیغام رو میده !
البته در کار اشکالی پیش نمیاد و این یک پیشنهاد به برنامه نویس از سوی Visual Studio 2005 هست
m.hamidreza
سه شنبه 27 آذر 1386, 15:30 عصر
همونطور که جناب tabib گفت میتونی از CSS استفاده کنی ...
dr_csharp
سه شنبه 27 آذر 1386, 15:53 عصر
همونطور که جناب tabib گفت میتونی از CSS استفاده کنی ...
سوال من align هست ! ممنون میشم راجب این موضوع راهنمایی کنید
Poorang
سه شنبه 27 آذر 1386, 19:28 عصر
خیلی چیزها توی HTML هست که دیگه استفاده از اون منسوخ شده (بدلایل مختلف که یکیش قدرتمندی و بهتر بودن CSS در انجام اون وظیفه هست) ولی شما اجازه استفاده از اون رو توی HTML داری و همونطور که خودت هم گفتی این یک پیشنهاد هست (وقتی که میخوای کدت رو Validate کنی) و کاملا هم توصیه میشه نه اینکه فکر کنی چیزه جدیدی جای Align رو توی HTML گرفته نه. به این دلیل که بهتزه برای این منظور از CSS استفاده کنی. به هر حال قویا توصیه میشه از CSS استفاده کنی.
tabib_m
سه شنبه 27 آذر 1386, 20:48 عصر
منظورت دقیقا کلمه ی «align» هست؟؟
فکر نمی کنم چیزی جایگزینش شده باشه!!!
اگر پیغام مربوطه داره میگه از یک «روش» جدیدتر استفاده کن, میتونه منظورش همون css باشه!
در هر صورت, پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنی, و شک نداشته باشی که به طور کامل ازش پشتیبانی میشه (البته اگر به درستی ازش استفاده بشه!)
موفق باشید
dr_csharp
چهارشنبه 28 آذر 1386, 07:30 صبح
خیلی چیزها توی HTML هست که دیگه استفاده از اون منسوخ شده (بدلایل مختلف که یکیش قدرتمندی و بهتر بودن CSS در انجام اون وظیفه هست) ولی شما اجازه استفاده از اون رو توی HTML داری و همونطور که خودت هم گفتی این یک پیشنهاد هست (وقتی که میخوای کدت رو Validate کنی) و کاملا هم توصیه میشه نه اینکه فکر کنی چیزه جدیدی جای Align رو توی HTML گرفته نه. به این دلیل که بهتزه برای این منظور از CSS استفاده کنی. به هر حال قویا توصیه میشه از CSS استفاده کنی.
منظورتون اینه که از align استفاده کنم ولی بصورت یک CSS ؟
Poorang
چهارشنبه 28 آذر 1386, 13:40 عصر
فکر میکنم شما با CSS بصورت کامل و حرفه ای کار نکرده باشین و اینو کاملا دوستانه میگم CSS امکانات فوق العاده قویی داره حتی بعضی از کارهایی که خیلی ها فکر میکنن فقط و فقط با Javascript میتونن انجام بدن رو میشه با CSS انجام داد اگه بخوام مزیتهای CSS رو در آرایش صفحات نسبت به HTML بگم خیلی زیاد میشه و واقعا هم متقاعد میشی هر چه سریعتر CSS رو بصورت حرفه ای یاد بگیری (البته اگه بلد نیستی!!!)
درمورد سوالت دستورهای چیدمانی زیادی در CSS هست که با توجه به نیازت میتونی استفاده کنی من دقیقا متوجه نشدم که میخوای چیدمان خود جدول با متن داخل جدول رو تغییر بدی ولی این دستورات رو میتونی مطالعه کنی :
text-align
vertical-align
position
ولی اگر منظور و خواسته ات رو کامل بگی میتونم کد رو برات بزارم.
dr_csharp
چهارشنبه 28 آذر 1386, 16:14 عصر
فکر میکنم شما با CSS بصورت کامل و حرفه ای کار نکرده باشین و اینو کاملا دوستانه میگم CSS امکانات فوق العاده قویی داره حتی بعضی از کارهایی که خیلی ها فکر میکنن فقط و فقط با Javascript میتونن انجام بدن رو میشه با CSS انجام داد اگه بخوام مزیتهای CSS رو در آرایش صفحات نسبت به HTML بگم خیلی زیاد میشه و واقعا هم متقاعد میشی هر چه سریعتر CSS رو بصورت حرفه ای یاد بگیری (البته اگه بلد نیستی!!!)
درمورد سوالت دستورهای چیدمانی زیادی در CSS هست که با توجه به نیازت میتونی استفاده کنی من دقیقا متوجه نشدم که میخوای چیدمان خود جدول با متن داخل جدول رو تغییر بدی ولی این دستورات رو میتونی مطالعه کنی :
text-align
vertical-align
position
ولی اگر منظور و خواسته ات رو کامل بگی میتونم کد رو برات بزارم.
منظور من خاصیت align برای Table هست که مثلا باعث میشه Tr های اون در موقعیت Center قرار بگیرن !!
هیچیک از مواردی که شما گفتین جواب نمیده !! منظورم یه چیزی شبیه vertical-align اما در حالت افقی !!
Poorang
چهارشنبه 28 آذر 1386, 17:24 عصر
اگه منظورت کل Table هست میتونی از این استفاده کنی :
;margin-left: auto
;margin-right: auto
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.