IC_prog
سه شنبه 27 آذر 1386, 11:20 صبح
من بدنبال الگوریتم یا برنامه ای هستم تا حروف را از ایران سیستم به یک صفه کلید غیر متعارف تبدیل کنم دلیل اون هم استفاده از فونت فارسی برای پرینتر با زبان PCL5 است .
چگونه میتوان مشخص کرد که در یک جمله یک حرف دارای یکی از حالتهای زیر است :
1- حالت ابتدا
2- حالت وسط
3- حالت آخر
4- حالت بزرگ
هر کارکتر با توجه به حالتهای فوق به کارکتر معادلی تبدیل میشود یعنی مثلا حرف ک اگر در ابتدای کلمه باشد بدون دنباله است در وسط به ابتدای آن دنباله وصل میشود ولی در انتهای آن بدون دنباله است اگر در انتها قرار بگیرد دارای یک دنباله در ابتدا و در انتها کامل است و اگر تنها باشد بعنوان ک بزرگ قرار میگیرد . بنابراین حرف ک خود 4 کارکتر معادل با حالتهای فوق را خواهد داشت . ببخشید که زیاد حرف زدم:کف: لطفا اساتیدی که در این زمینه تجربه ای دارند راهنمایی کنند.
چگونه میتوان مشخص کرد که در یک جمله یک حرف دارای یکی از حالتهای زیر است :
1- حالت ابتدا
2- حالت وسط
3- حالت آخر
4- حالت بزرگ
هر کارکتر با توجه به حالتهای فوق به کارکتر معادلی تبدیل میشود یعنی مثلا حرف ک اگر در ابتدای کلمه باشد بدون دنباله است در وسط به ابتدای آن دنباله وصل میشود ولی در انتهای آن بدون دنباله است اگر در انتها قرار بگیرد دارای یک دنباله در ابتدا و در انتها کامل است و اگر تنها باشد بعنوان ک بزرگ قرار میگیرد . بنابراین حرف ک خود 4 کارکتر معادل با حالتهای فوق را خواهد داشت . ببخشید که زیاد حرف زدم:کف: لطفا اساتیدی که در این زمینه تجربه ای دارند راهنمایی کنند.