ورود

View Full Version : BDE در اینستال شیلد 12 ؟

Mah6447
سه شنبه 27 آذر 1386, 11:34 صبح
BDE در اینستال شیلد 12 را در Redistributable Merge Module نمی بینم . برای تنظیم و نصب آن چه باید کرد ؟

Cave_Man
سه شنبه 27 آذر 1386, 13:23 عصر
یادم میاد این مشکل رو داشتم و به این خاطر بود که قبل از نصب InstalSheild باید BDE نصب شده باشه تا اون رو شناسایی کنه. البته در نسخه ی قدیمیش.BDE در سیستم شما نصب هست؟

Mah6447
سه شنبه 27 آذر 1386, 13:29 عصر
بله . هم دلفی 7 به و هم دلفی 2007 به همراه BDE روی سیستم من نصب هست .

Cave_Man
سه شنبه 27 آذر 1386, 13:32 عصر
راستش من نمیدونم چه راه حلی میتونه داشته باشه ولی من توی نسخه های جدید Instalshield مشکلاتی دیدم که دوباره برگشتم و از نسخه قدیمی که همراه دلفی 7 استفاده کردم!!

M.Ehsanifar
چهارشنبه 28 آذر 1386, 01:45 صبح
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم شما اصلا این ماژول رو در انستال شیلد ندارید . یعنی اصلا نصب نشده . و این به این معنیه که فایل نصب اینستال شیلد شما ناقص بوده .
برای این اینکه همه امکاناتش رو داشته باشید باید DVD یا مجموعه cd کامل این برنامه رو داشته باشید . من خودم دو تا مجموعه از این برنامه خریدم تا سومیش که قیمتش 5000 تومان بود کامل از کار در اومد . (اونم داخل DVD)

به این تاپیک هم یه نگاهی بنداز ..
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=78922

یا اینکه این ماژول رو داری و نحوه نصبش رو نمی دونی . که فکر نکنم این دومیه باشه ، ولی باید به صورت زیر عمل کنی :
اول feature مورد نظرت رو که معمولا default feature هست رو انتخاب کن ، بعد روی ماژول BDE راست کلیک کن و add to selected feature رو انتخاب کن و بعد هم تنظیمات BDE مورد نیاز در برنامه .

Cave_Man
چهارشنبه 28 آذر 1386, 10:34 صبح
یه کاری هم میتونید بکنید
در مسیر زیر چک کنید که فایلی با نام BDE_ENT.Msm وجود داره یا نه؟ باید چنین فایلی وجود داشته باشه تا توی InstalSheild بتونید BDE رو ببینید

:\Program Files\Borland\Delphi7\MergeModules

Mah6447
پنج شنبه 29 آذر 1386, 10:47 صبح
از تمامی دوستان تشکر می کنم . با کپی فایل BDE_ENT.Msm در مسیر C:\Program Files\Macrovision\IS12\Objects مشکل حل شد .