PDA

View Full Version : توسعه اینترنت پرسرعت برای کاربران خانگی

sara_np
سه شنبه 27 آذر 1386, 16:04 عصر
وزیر ارتباطات در تازه ترین سخنان خود،از توسعه اینترنت پرسرعت برای کاربران خانگی خبر داده است. در این رابطه محمد سلیمانی،ازارائه طرحی چند میلیارد تومانی به شورای اقتصاد برای این منظور نیز اشاره کرده و گفته است خطوط سیمی فعلی مخابرات،توانایی ارائه اینترنت بالاتر از 128کیلوبایت را ندارند
سخنان شخص اول ارتباطات کشور در حالی عنوان می شود که یک ماه قبل، وی در جمع خبرنگاران نگاه دیگری را به حوزه اینترنت پرسرعت برگزیده بود.وی در آن مصاحبه گفته بود:براساس برنامه ریزی هایی که ما انجام داده ایم،کاربران اینترنت در ایران،به 'اینترنت بیش از128کیلوبایت نیازی ندارند. این دو اظهار نظر متفاوت در طول یک ماه،نشان دهنده شکاف گسترده ای است که یا آن را باید به حساب بهبود دیدگاه های این وزارتخانه گذاشت ویا آن را به فقدان اطلاعات لازم دز این حوزه نسبت داد

mehdi_jgn
پنج شنبه 29 آذر 1386, 07:46 صبح
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
میخواستم ببینم این شخص اول ارتباطات ایران بر اساس چه پارامترهایی تشخیص دادند که کاربران ایرانی به اینترنت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه نیاز ندارند؟

extreme
پنج شنبه 29 آذر 1386, 10:53 صبح
وقتی صحبت از محدودیت می شه سخنان پروفسور کاوه راد یادم میاد:

بنده کلاً با محدودیت مخالفم. ببینید من هم مانند شما مسلمان هستم و معتقدم که اسلام هم با محدودیت بی‌منطق مخالف است. همگی واقف هستیم که خداوند این قدرت را داشت که به شیطان اجازه فعالیت ندهد، ولی داد.
به ما هم قدرت انتخاب را داد. کتاب هم برایمان فرستاد، راه و چاه را هم به ما نشان داد که خودمان انتخاب کنیم و اصلاً یکی از وجوه تمایز انسان و حیوان قدرت انتخاب است.
در واقع خدا این لطف را به ما عطا کرد که خودمان انتخاب کنیم نه این که به ما مسائل را دیکته و اجبار کند. از طرف دیگر در هر تکنولوژی فواید و نواقصی وجود دارد مانند وسائلی که فایل‌های تصویری را نشان می‌دهند. شما هم می‌توانید چیزهای بد با آن ببینید و هم خوب.
در واقع از هر تکنولوژی می‌توان هم استفاده سوء داشت و هم صحیح. ممکن است تعدادی سوء استفاده گر هم در این میان باشند. اگر قرار باشد که به خاطر سوءاستفاده‌کنندگان جلوی تکنولوژی را بگیریم ظلم بزرگی به نسل‌های کنونی و آیندگان می‌کنیم، زیرا آن تعدادی که استفاده صحیح از تکنولوژی دارند در حال رشد و نوآوری هستند و درصورت محدودیت جلوی آن استعدادها را گرفتیم و این مسئله جنایت بزرگتری نسبت به محدودیت سوءاستفاده‌کنندگان است.
کسی که بخواهد راه کج برود راهش را پیدا می‌کند و نمی‌توان با این محدودیت‌ها جلویش را گرفت. مردم باید آموزش صحیح ببینند، نه این‌که فقط محدودیت برایشان ایجاد کرد.

کسی که توانسته سامانه‌ای را طراحی کند که سرعت انتقال داده (اینترنت) از طریق سیم‌های مسی به 100 گیگابیت بر ثانیه برسد.

Alireza_Salehi
پنج شنبه 29 آذر 1386, 23:55 عصر
اینترنت پرسرعت (Broadband) به سرعت در حال گسترشه ، این رو هم از افزایش کاربران و هم از تحولاتی که در فناوری ایجاد شده میشه دید ولی اینجا ظاهرا مسئله چیز دیگریست!

البته باز هم خدا رو شکر ADSL داریم! ضریب نفوذ 0.7 درصد همچین بد هم نیست!

Countries latest Internet Usage, Penetration Rates, Broadband, Subscribers,... (http://www.internetworldstats.com/list2.htm)

BROADBAND INTERNET STATISTICS (http://www.internetworldstats.com/dsl.htm)

Middle East Internet Usage (http://www.internetworldstats.com/stats5.htm)

البته اینجا Broadband معنای دیگری داره!

Bahmany
شنبه 01 دی 1386, 07:39 صبح
میخواستم ببینم این شخص اول ارتباطات ایران بر اساس چه پارامترهایی تشخیص دادند که کاربران ایرانی به اینترنت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه نیاز ندارند؟
به خاطر اینکه بار ترافیکی روی سرورهای فیلترینگ زیاد نشه

anubis_ir
شنبه 01 دی 1386, 10:56 صبح
الان هم می‌تونید تا هر سرعتی که می‌خواهید قرار داد ببندید. یک گواهی از شرکتی جایی ببرید ...

titbasoft
شنبه 01 دی 1386, 21:04 عصر
با این که دوست ندارم توی این جور بحث ها شرکت کنم ولی یه چیزی واقعا خیلی من رو به فکر انداخت.
چند روز پیش یکی از دوستان داشت در مورد فیلم صحبت می کرد که یه دفعه گفت آره من فلان فیلم رو HD اش رو دانلود کردم. بعد فهمیدم نتها فلان فیلم بلکه بیشتر فیلم ها رو فقط با کیفیت HD ایشون صفا می کنن تماشا کنن. با تعجب پرسیدم ظاهرا خیلی وقت زیادی داری!! گفت نه چند ساعت بیشتر طول نمی کشید. گفتم مگر چقدر پهنای باند داشتی. گفت 16 مگ!! تازه 40 پوند هم بیشتر براش پول نمی دادم. گفتم متاسفم من فقط اینجا 512 کی می تونم در اختیارت بزارم براش هم دارم کلی پول می دم. گفت: پس باید دلم خیلی برای جایی که ازش میام تنگ بشه.
راست و دروغش پای خودش !!

Programmer.G
شنبه 01 دی 1386, 21:57 عصر
با این که دوست ندارم توی این جور بحث ها شرکت کنم ولی یه چیزی واقعا خیلی من رو به فکر انداخت.
چند روز پیش یکی از دوستان داشت در مورد فیلم صحبت می کرد که یه دفعه گفت آره من فلان فیلم رو HD اش رو دانلود کردم. بعد فهمیدم نتها فلان فیلم بلکه بیشتر فیلم ها رو فقط با کیفیت HD ایشون صفا می کنن تماشا کنن. با تعجب پرسیدم ظاهرا خیلی وقت زیادی داری!! گفت نه چند ساعت بیشتر طول نمی کشید. گفتم مگر چقدر پهنای باند داشتی. گفت 16 مگ!! تازه 40 پوند هم بیشتر براش پول نمی دادم. گفتم متاسفم من فقط اینجا 512 کی می تونم در اختیارت بزارم براش هم دارم کلی پول می دم. گفت: پس باید دلم خیلی برای جایی که ازش میام تنگ بشه.
راست و دروغش پای خودش !!

من تو ترکیه 20 مگابیت رو ماهیانه 29.95 یورو می گیرم. مودم هم خودشون می دن.

VisualStudio
شنبه 01 دی 1386, 23:02 عصر
تنها مسئله p..o...r....n....o....g...r..a...p...h..y نیست شما زمانی که اینترنت شما نزدیک 1 مگ باشه شبکه های ماهواری و دیگر منابع اطلاعاتی به آن دستیابی پیدا می کنید

Alireza_Salehi
یک شنبه 02 دی 1386, 08:12 صبح
راست و دروغش پای خودش !!

راست بودنش که راسته ، کافیه یه سرچ کوچولو تو اینترنت در مورد DSL داشته باشید!

مثلا 1.5M تو امریکا حدود 14 دلار میشه با مودم و کلی امکانات دیگه! کشور های دیگه هم تقریبا همین طورن!

sara_np
یک شنبه 02 دی 1386, 11:31 صبح
مثلا 1.5M تو امریکا حدود 14 دلار میشه با مودم و کلی امکانات دیگه! کشور های دیگه هم تقریبا همین طورن!

خیلی عالیه خوش بحالشون .من خودم 35 گیگ گرفتم با سرعت 128 . 6 ماهه .. 60000 تومن تازه تومن60000 هم پول مودم شو دادم.
تازه با توجه به محدودیت مجبورم دانلود هم نکنم. نت بدون دانلود...:ناراحت:

Programmer.G
دوشنبه 03 دی 1386, 00:33 صبح

یعنی تو ترکیه از آمریکا ارزونتره؟ من از شرکت گلوبال که یه شرکت آلمانی - ترکیه ایست 20Mbps رو ماهیانه 29.95 یورو می گیرم یعنی چیزی حدود 40 دلار.

Programmer.G
دوشنبه 03 دی 1386, 00:38 صبح
خیلی عالیه خوش بحالشون .من خودم 35 گیگ گرفتم با سرعت 128 . 6 ماهه .. 60000 تومن تازه تومن60000 هم پول مودم شو دادم.
تازه با توجه به محدودیت مجبورم دانلود هم نکنم. نت بدون دانلود...:ناراحت:

خوب من اگه تو هر شبانه روز 12 ساعت دانلود کنم، باید هر ماه سه تا هارد یک ترابایتی بخرم. اینم خودش مشکلیه. :متفکر: البته الان ایرانم (ارومیه) و از سرویس گازوئیلی استفاده می کنم. :عصبانی++:

Inprise
دوشنبه 03 دی 1386, 00:59 صبح
یعنی تو ترکیه از آمریکا ارزونتره؟ من از شرکت گلوبال که یه شرکت آلمانی - ترکیه ایست 20Mbps رو ماهیانه 29.95 یورو می گیرم یعنی چیزی حدود 40 دلار.

تو احتمالا اشتباه میکنی که خیال میکنی داری چنین سرویسی (http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access_in_Turkey) میگیری ؛ سرویسی که داری 2 مگ هست نه 20 مگ !

گفتم مگر چقدر پهنای باند داشتی. گفت 16 مگ!! تازه 40 پوند هم بیشتر براش پول نمی دادم. گفتم متاسفم من فقط اینجا 512 کی می تونم در اختیارت بزارم براش هم دارم کلی پول می دم. گفت: پس باید دلم خیلی برای جایی که ازش میام تنگ بشه.
راست و دروغش پای خودش !!

تازه داره خیلی هم گرون میگیره ! چون BT داره سرویس اینترنت + تلفن ( تلفن روی کابل یا ودافون ) رو بدون محدودیت دریافت روی یک لینک 20 مگ 35 پوند میده !

-

ولی اینجور مقایسه ها با ایران درست نیست . ( حتی مقایسه ترکیه و انگلیس هم درست نیست . انگلیس به بک بون اینترنت متصل هست و خود اینترنت قیمتی نداره و تمام هزینه متعلق به خدمات است اما ترکیه هزینه اینترنت + اتصال + خدمات رو باید بده )

من کاری به بحثهای سیاسی و اجتماعی و ...ندارم . به لحاظ فنی قیمت اینترنت در ایران زیاد هست چون هزینه راه انداختن لینک و نگهداری از اونها و ... در کشور ما که زیرساخت مخابراتی مناسبی نداره خیلی بالاست . مثلا وقتی یک لینک از هنگ کنگ میگیرن اگر نقطه سمت ایران بیشتر 15 دقیقه Down باشه بعد از اون به ازای هر یک ربع ساعت Down بودن باید 1200 دلار جریمه بدن ( به دلیل Down کردن OSPF و نیاز به تغییر کانفیگ روترهای اون طرف ) و ...این فقط یه مثال کوچک بود . لینکها هم دائما قطع میشن چون نگهداریشون نیاز به توان و امکانات فنی داره که اینجا نیست ( نگهداری فیبر با نگهداری کابل فشار قوی برق فرق میکنه ! ) و خیلی موارد دیگه که در محدوده چنین تاپیکی نمیگنجه . برای اینکه ما بتونیم حداقل مثل برخی از کشورهای نزدیک آسیائی به اینترنت دسترسی داشته باشیم مسیر طولانی ای باید طی بشه . این مسیر طولانی کاملا فنی است و هیچ ربطی هم به اظهار نظر فلان وزیر یا فلان قانون و ...نداره اما چون اینها افراد شایسته ای نیستن معمولا اطلاع رسانی فنی و صحیح و شفاف انجام نمیشه و با نبودن بخش خصوصی کسی نمیتونه به شرکتهای دیتا و زیرساخت کمک موثری بکنه .

Programmer.G
دوشنبه 03 دی 1386, 10:24 صبح
تو احتمالا اشتباه میکنی که خیال میکنی داری چنین سرویسی (http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access_in_Turkey) میگیری ؛ سرویسی که داری 2 مگ هست نه 20 مگ !

Unser ADSL Anschluss eignet sich für Sie, wenn Sie viele Daten empfangen aber meist wenige versenden. Wir transferieren Ihre Daten asymmetrisch, d.h. mit einer höheren Geschwindigkeit für den Downstream. Diese kostengünstige Alternative zu SDSL bieten wir mit folgenden Geschwindigkeiten an: 1000/128, 2000/384, 3000/512, 6000/512, 16000/1024 kBit/s (Downstream/Upstream).

Um ADSL beziehen zu können benötigen Sie einen T-DSL Anschluss der Deutschen Telekom mit der gewünschten Geschwindigkeit. Dadurch entstehen zusätzliche Kosten. Ihre Daten werden dann über unsere Backbonestruktur geleitet.

ADSL hat eine Verfügbarkeit von 96,5%. Für Echtzeitanwendungen - Voice und Video - ist ADSL wegen relativ hoher Schwankungen im T-DSL Backbone nur bedingt einsetzbar.

http://global.de/internetzugang/adsl.php

امیدوارم آلمانیتون خوب باشه. نمی دونم چه بلایی سرشون اومده که الان 16Mbps می دن.
من که 20M گرفتم. (تو استانبول از بخش ترکیه ای این شرکت)

Inprise
دوشنبه 03 دی 1386, 10:34 صبح
لیست قیمت نداره و نگفته که در ترکیه یا هر کشور دیگه ای سرویس میده . قیمتهائی که در لینکی که دادم موجود هست متعلق به شرکت سرویس دهنده زیرساخت خود ترکیه است که ارزانترین قیمت ممکنه . از این حرفها که بگذریم اساسا روی ADSL ارائهء 20 مگابیت ممکن نیست و حداکثر 12 مگ اون هم روی ADSL2+ مقدور هست . برای سرعتهای بالاتر معمولا از VDSL استفاده میشه . سعی کنید ادعاها و اظهارات غیر دقیق و غیر واقعی رو اینجا ننویسید

shahab_ksh
دوشنبه 03 دی 1386, 11:04 صبح
کاربران اینترنت در ایران،به 'اینترنت بیش از128کیلوبایت نیازی ندارند.

با کدوم پیمانه اندازه گرفتن !

VDSL Demo
عجب سرعتی
http://www.youtube.com/watch?v=BeKvdlg_iaM

sara_np
چهارشنبه 05 دی 1386, 00:27 صبح
با سلام
تهران - 15 مهر 82 - علی مولوی - بیش از 24 ساعت است که سرعت اینترنت بسیاری ISPها به شدت پایین آمده است. اختلالات به وجود آمده مربوط به آن دسته از شرکتهای ارائه خدمات اینترنتی است کهاز شرکت مخابرات ایران سرویس می گرفتند، و طبیعی است که مشکل اصلی، مربوط به Back Boneهای شرکت مخابرات باشد، هر چند تاکنون مخابرات ایران در این باره اظهار نظری نکرده است.
بقیشو از لینک پایین ببنید

http://www.ccwmagazine.com/News/Public/CCW/internet_disconnection.asp