View Full Version : جست و جو در فیلدی از نوع text در sql 2005
kiani_behzad
سه شنبه 27 آذر 1386, 19:07 عصر
سلام دوستان
من یک بانک اطلاعاتی با sql 2005 طراحی کردم و در این بانک جدولی به نام مقاله دارم که یکی از فیلدهای این جدول رو از نوع text انتخاب کردم تا بتونم متن مقاله ها رو در اون ذخیره کنم. حالا می خوام دستوری بنویسم که مشخصات تمام مقالاتی که مثلا" در متن اونها یک لغت خاص مثل 'پایگاه داده ها ' اومده رو برگردونه اما نمی دونم چی کار کنم.
در ضمن من تازه شروع به یادگیری sql کردم و چیز زیادی نمیدونم لطفا" راه ساده ای پیشنهاد بدین که متوجه بشم و اگه نمونه کد هم بذارین ممنون می شم.
JAFO_IRAN
سه شنبه 27 آذر 1386, 21:17 عصر
سلام
روی فیلدهای text و ntext میشه عبارتهای شرطی is null یا is not null و like رو استفاده کرد. فکر میکنم Like همونیه که شما میخوای
select fld_Data from tbl_Articles where fld_Text like N'%Search For Something%'
در ضمن شاید بهتر باشه به جای text از ntext استفاده کنید.
ارادت
kiani_behzad
چهارشنبه 28 آذر 1386, 23:01 عصر
آقا من این کارو کردم جواب داد اما یه مشکله عجیب وقتی عبارتو تو متغیر می ریزم جواب نمیده!!!
SYNDROME
پنج شنبه 29 آذر 1386, 06:38 صبح
آقا من این کارو کردم جواب داد اما یه مشکله عجیب وقتی عبارتو تو متغیر می ریزم جواب نمیده!!!
چرا متغییر خود را از نوع Nvarchar نمی گیری؟
از حرف "N" قبل از متغییر استفاده می کنی؟(همانجوری که دوستمان در بالا استفاده کرده است)
موفق باشید
JAFO_IRAN
پنج شنبه 29 آذر 1386, 10:14 صبح
سلام
متاسفانه متغیر ntext نمیشه تعریف کرد. به همین دلیل همانطور که در پست قبلی به درستی گفته شده، از NVarChar استفاده کنید...
ارادت
kiani_behzad
پنج شنبه 29 آذر 1386, 13:07 عصر
ممنونم دوستان جواب داد درست شد حالا یه سوال دیگه:
با استفاده از این روش فرض کنین مثلا" تو متن ما کلمه ی "پایگاه" آمده در این صورت شما حتی اگر "پا" هم سرچ کنین باز هم true بر می گردونه در حالی که هیچ ربطی به کلمه ما نداشت برای رفع این مشکل باید چی کار کرد؟
من شنیدم یه چیزی به نام contains هم وجود داره از اون چطوری میشه اسفاده کرد؟
با تشکر از همه ی دوستان
JAFO_IRAN
پنج شنبه 29 آذر 1386, 13:29 عصر
سلام
امیدوارم کمک کنه
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa258227(SQL.80).aspx
ارادت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.