PDA

View Full Version : چگونه می توان از دلفی به Sql بوسیله پسورد متصل شد

Mbr
دوشنبه 01 تیر 1383, 10:08 صبح
با سلام
من می خواهم در برنامه ام کاربر با پاسخ به دو گزینه username و Password به بانک اطلاعاتی Sql که بر روی سرور است متصل بشود . اینکار را می خواهم با Ado انجام دهم .
با تشکر

hr110
دوشنبه 01 تیر 1383, 11:27 صبح
با سلام
شما با استفاده از ado به اس کیو ال متصل شوید ، در پراپرتی connectionstring میتوانید تمامی مقادیر شناسه کاربری، کلمه عبور، نام بانک اطلاعاتی و ... را مشخص کنید . برای اشنایی بیشتر با امکانات ان میتوانید در object inspector بروی
connectionstring دابل کلیک کرده و از لیست موجود sqlserver را انتخاب نموده و پراپرتیهایی که گفتم را مشاهده و تعیین کنید
حال میتوانید این مقدار را نیز بصورت دستی و در سورس برنامه تان مثداردهی نمایید

(لطف نگو که بیشتر توضیح بده که نه وقت دارم و نه توضیحاتی مونده :roll: )

Mbr
دوشنبه 01 تیر 1383, 15:03 عصر
با سلام
تشکر میکنم از مدیر بخش و سپاسگذاری می کنم و چشم بیشتر نمی گم توضیح بدهید چون خودم می خواهم یک سری چیزی یاد بگیرم از راهنمای شما ممنونم .

Mbr
دوشنبه 01 تیر 1383, 16:59 عصر
مدیر بخش و دوستان گرامی
من برای اینکار از این دستورات استفاده کرده ام و جواب داد یعنی کاربر درون دو عدد editbox نام سرور و نام دیتابیس خود را تایپ کرده و سپس به sql با دستورات زیر اتصال برقرار می شود .
ADOConnection1.ConnectionString:='Provider=SQLOLED B.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;User ID=saeed;Initial Catalog='+edit1.Text+';Data Source='+edit2.Text+' ';
ADOConnection1.Connected:=true;
می خواهم بدون اینکار از نظر برنامه نویسی و راهکارهای آن درست است یا نه ؟
با تشکر

hr110
سه شنبه 02 تیر 1383, 10:24 صبح
همینه :تشویق:

فقط مقادیری که پیش فرض است و همیشه هم ثابت است نیازی نیست که در این رشته(string) وارد نمایید

Mbr
سه شنبه 02 تیر 1383, 10:34 صبح
با سلام
البته از راهنمایی شما مدیر بخش در این مورد تشکر می کنم