View Full Version : پیشنهادی ضروری برای ویرایش پست های قبلی
Nima_NF
پنج شنبه 29 آذر 1386, 15:21 عصر
با عرض خسته نباشد،
اگر به فروم های معتبر انگلیسی مراجعه کنید ، می بینید که یک قابلیت وجود دارد که اجبارا هرگاه کسی (پس از چند دقیقه کوتاه) پست های قبلی خود را ویرایش کند ، زیر همان پست برای همه مثلا نوشته می شود : (با دلیل یا حتی بدون دلیل ، این نوشته به صورت اجباری برای تمامی افراد نه به دلخواه فرد خاصی ، نمایش داده می شود)
Last edited by X-name-X : 12-18-2007 at 09:36 AM. Reason: forgot something
به نظر من این یک نیاز ضروری برای یک فروم حرفه ای هست ، تا وقتی کسی پست خودش را ویرایش می کند ، دیگران نه تنها از ویرایش آن مطلع شوند ، حتی زمان ویرایش را نیز ببینند و یا حتی وقتی دست به آن نمی زنند بتوانند حرف خود را ثابت کنند تا دیگران دچار سوء تفاهم نشوند و بتواند حرف های زده شده قبلی خود را مورد سندیت قرار دهند و ثابت کنند که هیچ تغییری در ان نداده اند و در پی آن نیز اشتباها مورد توهین دیگران قرار نگیرند.
Edit: این پست پس از یک روز ویرایش شده و هنوز نوشته ای زیر آن ظاهر نشده است !
با تشکر
بمب منطقی
پنج شنبه 29 آذر 1386, 15:36 عصر
این قابلیت وجود داره.هم برای پاک کردن و هم برای ویرایش کردن .شما همین الان رو همین پستت دکمه ویرایش رو بزن،TextBox "دلیل ویرایش" رو میبینی.
بطور مثال من همین پستم رو بعد از ایجاد دوباره ویرایشش کردم.دلیلش رو هم در پائین میتونی ببینی.
Nima_NF
پنج شنبه 29 آذر 1386, 17:02 عصر
این قابلیت وجود داره.هم برای پاک کردن و هم برای ویرایش کردن .شما همین الان رو همین پستت دکمه ویرایش رو بزن،TextBox "دلیل ویرایش" رو میبینی.
بطور مثال من همین پستم رو بعد از ایجاد دوباره ویرایشش کردم.دلیلش رو هم در پائین میتونی ببینی.
منظور من ایجاد اجباری آن بود نه توسط خودتان , آن هم به صورت به صورت اختیاری و با ذکر دلیل.
مثلا من پست خودم را دو مرتبه ویرایش کردم ولی تا خودم نخواهم در زیر آن چیزی نوشته نمی شود که یک اشتباه است.
یعنی پیشنهاد من این است که پست هیچ کس نتواند بدون ذکر تاریخ و اطلاعات "ویرایش شده توسط ..." ویرایش شود و برای تمامی افراد حتی بدون ذکر دلیل به صورت اجباری نه به دلخواه شما نمایش داده شود .
vcldeveloper
پنج شنبه 29 آذر 1386, 17:56 عصر
منظور من ایجاد اجباری آن بود نه توسط خودتان , آن هم به صورت به صورت اختیاری و با ذکر دلیل.
مثلا من پست خودم را دو مرتبه ویرایش کردم ولی تا خودم نخواهم در زیر آن چیزی نوشته نمی شود که یک اشتباه است.شما چه بخواید، چه نخواید، بعد از سپری شدن چند دقیقه اگر پست خود را ویرایش کنید، تاریخ و ساعت ویرایش و نام کاربری که آن را ویرایش کرده ثبت میشه و زیر آن پست نوشته میشه. فقط علت ویرایش اختیاری هست و شما کنترلی روی زمان ویرایش و نام کاربر ویرایش کننده ندارید.
این مطلب برای حذف پست هم صادق هست.
--
Nima_NF
جمعه 30 آذر 1386, 01:06 صبح
شما چه بخواید، چه نخواید، بعد از سپری شدن چند دقیقه اگر پست خود را ویرایش کنید، تاریخ و ساعت ویرایش و نام کاربری که آن را ویرایش کرده ثبت میشه و زیر آن پست نوشته میشه.
این مطلب برای حذف پست هم صادق هست.
مشکل همین جاست ، اصلا این طور نیست .اگر به این شکل بود که این مسئله را عنوان نمی کردم !
من حتی اگر بعد از 2 روز هم پست های قبلی خودم را بدون ذکر دلیل ویرایش کنم هیچ ساعت و نام کاربری دال بر ویرایش ، در زیر پست ها نوشته نمی شود.
vcldeveloper
جمعه 30 آذر 1386, 04:26 صبح
مشکل همین جاست ، اصلا این طور نیست .اگر به این شکل بود که این مسئله را عنوان نمی کردم.
محض آزمایش من پست قبلی خودم رو ویرایش کردم، دلیلی هم براش ذکر نکردم، تا خودتون ببینید که سیستم چطور تاریخ ویرایش و نام ویرایش کننده را بطور خودکار درج میکنه.
Nima_NF
جمعه 30 آذر 1386, 12:33 عصر
محض آزمایش من پست قبلی خودم رو ویرایش کردم، دلیلی هم براش ذکر نکردم، تا خودتون ببینید که سیستم چطور تاریخ ویرایش و نام ویرایش کننده را بطور خودکار درج میکنه.
با تشکر .
جناب کشاورز ، من پست اول خودم را دوباره ویرایش کردم .
آیا پیامی زیر آن نوشته شده است ؟ یا این که فقط خودم نمی توانم آن را مشاهده کنم ؟
و یا اینکه اصلا این مشکلی است که ، برای برخی کاربران مانند من در این فروم وجود دارد ؟
دلیل آن چیست ؟
Behrouz_Rad
جمعه 30 آذر 1386, 16:06 عصر
این مشکل وجود داره و احتمالا برای برخی بدین شکل هست اما به هر حال وجود داره.
برای بنده هم قبلا وجود داشت که البته یک جور مزیت محسوب میشه ;)
MShirzadi
یک شنبه 02 دی 1386, 21:46 عصر
من فکر میکنم اگر مدیران پست خود را ویرایش کنند تاریخ و ساعت نمایش داده بشه و در مورد سایر کاربران این طور نباشه
ولی در کل من هم با این نظر کاملا موافقم و می گم که باید تاریخ و ساعت آخرین ویرایش نوشته بشه این امکانات خیلی خوبه
البته توی پرانتز داشته باشید که اگر بخواهید تمام ویرایش ها رو هم گزارش بدید خیلی بهتر میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.