View Full Version : چطور میشه گزارش دینامیک داشت؟ تو رو بخدا یه نفر به دادم برسه
nojan98
سه شنبه 02 تیر 1383, 09:16 صبح
میخوام از هر راهی که شده توی VB برنامه رو طوری طراحی کنم که برای بانک اطلاعاتی که دارم کاربر بتونه بدلخواه خودش فیلدهایی رو از یکی از جداول انتخاب کنه و با توجه به فیلدهای انتخاب شده گزارش بگیره - اگه کسی راهی میدونه لطفا کمک کنه
بابک زواری
سه شنبه 02 تیر 1383, 13:12 عصر
شما هم میتونید از crystal report 9.0 و هم active report 2.0 استفاده بکنی
روح اله معینی زاده
پنج شنبه 04 تیر 1383, 10:01 صبح
با سلام خدمت دوست گرامی
هر نوع گزارشی؟!!!
یک کار که اطمینان دارم انجام می شه اینه که شما با یک Tree View اطلاعات فیلدهای بانک را به کاربر نمایش بدی
حال کاربر فیلد مورد نظر رو انتخاب می کنه. خوب حالا می تونی کلیدهایی رو در کنار قرار بدی تا هر نوع گزارشی که می خوای رو بتونی با توجه به انتخاب کاربر، «شما» از بانک اطلاعاتی بگیری و «نتیجه» رو به کاربر نمایش بدی. اون کلیدها هم می تونه شامل توابعی مثل Sum، Count و ... باشد.
با احترام - خدانگهدار
Voldemort
پنج شنبه 04 تیر 1383, 12:42 عصر
برای گزارش گیری هیچ نرم افزاری رو به قدرت و امکانات Crystal Report نمی تونی پیدا کنی. باهاش کار کنی حتما مشکلا تت برطرف میشه.
کم حوصله
پنج شنبه 11 تیر 1383, 08:24 صبح
سلام
کسی می دونه چه جوری میشه در زمان اجرا گزارش ساخت
یعنی اینکه برنامه طوری طراحی بشه که خود کاربر جای فیلدهایش را روی گزارش انتخاب کنه و شرط مورد نظرش را بگذاره و گزارش را بگیره ؟؟؟؟
jannati
شنبه 13 تیر 1383, 08:13 صبح
من دیدم که یه نفر با Active Reportاین کار رو کرده.اگر بخواهی بیشتر ازش اطلاعات می گیرم! :wink:
کم حوصله
چهارشنبه 17 تیر 1383, 09:52 صبح
من دیدم که یه نفر با Active Reportاین کار رو کرده.اگر بخواهی بیشتر ازش اطلاعات می گیرم! :wink:
خانم حنتی بابا دستت طلا :)
کار نیک و پرسش ؟؟؟ :roll: 8-) :roll: 8-)
بیصبرانه در انتظار کمکتون هستم :oops: :wink:
jannati
چهارشنبه 17 تیر 1383, 10:22 صبح
کم حوصله جان اتفاقا دیروز بابت همین موضوع سراغ دوستمو گرفتم.ظاهرا رفته سفر.هفته دیگه میاد.اگه صبر میکنی وقتی برگشت مفصلا ازش توضیح میگیرم.
فقط فکر کنم این دفعه برخلاف اسمت باید حوصله کنی :wink:
بابک زواری
چهارشنبه 17 تیر 1383, 11:18 صبح
کم حوصله جان سلام
اگر با active report pro 2 کار میکنی خودش یک مثال داره در همین زمینه اگر پیداش نکردی
بگو برات بفرستم .
دقیقا در همان فولدری که برنامه نصب میشه هست .
کم حوصله
پنج شنبه 18 تیر 1383, 10:24 صبح
active report pro 2
این برنامه را از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟
من از کریستال 9.2 استفاده میکنم
ab_ba
دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 08:33 صبح
اگر نخواهی کدنویسی کنی میتونی از برنامه report generator استفاده کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.