ورود

View Full Version : معماری بانکهای اطلاعاتی؟؟؟؟

j.farazani
پنج شنبه 29 آذر 1386, 22:30 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم

این سوال یه مبتدیه:خجالت::خجالت:

من در مورد معماری بانکهای اطلاعاتی هیچ چیز نمیدونم . آیا معماری بانک sql با دیگر بانکها فرق میکنه؟ اصلا چرا این قدر مهمه؟؟؟

اگه میشه یه pdf در این زمینه به من معرفی کنید

در ضمن "معماری" رو جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد!!!!!!!

یک دنیا ممنون

j.farazani
جمعه 30 آذر 1386, 22:12 عصر
دوستان شاید این سوال ساده ای باشه ولی من واقعا به کمکتون احتیاج دارم

نبود کسی به این مبتدی کمکی بکنه

AminSobati
شنبه 01 دی 1386, 14:57 عصر
دوست عزیزم،
سوال شما مبهم و گنگ هستش. منظورتون از معماری SQL Server چیه؟ آیا ساختار Storage Engine منظورتونه یا مدل Relational؟

j.farazani
شنبه 01 دی 1386, 23:51 عصر
باسلام خدمت دوست واستاد عزیزم

حقیقتا رشته اصلی من نرم افزار نیست ولی دیوانه برنامه نویسی هستم

در هر جا که بحثی از برنامه نویسی هست یا در هر کتابی برنامه نویسی که می خونم از واژه معماری بانکهای اطلاعاتی استفاذه میشه ولی من هیچ چیز در مورد این واژه نمیدونم

اگر این واژه (معماری بانکهای اطلاعاتی [به خصوص SQL]) محدود به دو اصطلاحی که در پست قبلی ذکر کردید لطف بفرمایید یه pdf یا منبع دیگه ای در مورد اونها برای من بزارید تا بتونم باهاشون بیشتر آشنا بشم

یک دنیا ممنون از محبتتون

AminSobati
یک شنبه 02 دی 1386, 01:09 صبح
بانک اطلاعاتی، صرف نظر از نرم افزار (فرضا SQL Server یا Oracle یا ...) میتونه ساختارهای متنوعی برای سازماندهی اطلاعات داشته باشه. مدلهایی مثل codasyl و Relational و ... هر کدوم ضعفها و قوتهای خودشون رو دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر، مثلا عبارت relational data model رو در گوگل جستجو کنید، هزاران مقاله وجود داره.
اما Storage Engine برمیگرده به خود نرم افزار مورد استفاده شما. SQL Server تکنیکهای خودش رو در ذخیره اطلاعات روی دیسک داره، و Access هم روشهای خودش رو...

j.farazani
یک شنبه 02 دی 1386, 18:04 عصر
با سلام
یک دنیا ممنون از محبتتون . اما شما مقاله فارسی در مورد relational data model سراغ ندارید؟؟؟

همشون انگلیسی بودن

بازم تشکر