ورود

View Full Version : تغییر در پنجره ی نرم افزارهای در حال اجرا ؟؟؟

ali_mohamadi8928
شنبه 01 دی 1386, 04:01 صبح
سلام .

من وقتی Handle یک برنماه ی در حال اجرا رو داشته باشم چطوری میتونم روی پنجرش تغییراتی اعمال کنم ؟؟؟

مثلا چه جوری میتونم اگه کامپونت VCL Skin توی پرژه ی خودم باشه و پنجره ی پرژه ی خودم اسکینش عوض شده باشه با استفاده از Handle که از پنجره ی برنامه مورد نظر دارم اسکین پنجره ی اون برنامه هم تغییر بدم ؟؟؟
منظورم اینه که فقط استیل پنجره ی برنامه مورد نظر شکل پنجره ی من بشه ؟؟؟؟ چطوری میشه این کار رو بکنم ؟؟؟؟

در ضمن تمامی این سایت رو در مورد ارسال پیغام ها جست و جو کردم که توی هر 12 صفحه ی یافته شده هیچ جوابی برای این سوال پیدا نکردم .

با تشکر .

Hamid_PaK
شنبه 01 دی 1386, 04:32 صبح
ببینید تغییر دادن پوسته توسط کامپوننت VCL Skin بوسیله ی یک روال انجام می گیرد.
در اکثر برنامه ها روال ها به یک کلید و یا دکمه ای متصل است که آن روال را اجرا کند، تنها در بعضی موارد با ارسال پیغام ها به فرم، شما می توانید برنامه را به اجرای روال کنترلها مجبور کنید.
اگر تغییر دادن پوسته به کلید خاصی متصل باشد، امکان این وجود دارد با فرامین API موجب اجرا آن شوید.

یا حق ...

ali_mohamadi8928
شنبه 01 دی 1386, 13:03 عصر
سلام .

من فقط میخوام اسکین پنجره ی برنامه ی مورد نظر عوض بشه نه اینکه اسکین کل برنامه مثلا اسکین دکمه ها و چیزهای دیگه .

یعنی قصد من فقط همشکل کردن پنجره ی برنامه ی مورد نظر با برنامه ی خودم هست و نمیخوام اشیاء درون اون برنامه هم اسکینشون عوض بشه .

حالا لطفا در این مورد یک کد در اختیار بگذارید که بتونه این کار رو انجام بده .

با تشکر