ورود

View Full Version : فیلد Blob و گذاشتن مقدار Null در آن

shaghayegh_6113
شنبه 01 دی 1386, 22:34 عصر
سلام
من از DBImage برای نمایش تصاویر ذخیره شده در SQL استفاده می کنم
حالا می خوام وقتی کاربر روی Delete کلیک کرد تصویر از فیلد Image درون Database پاک شده و به جای آن مقدار Null بشینه ولی از هر روشی که استفاده می کنم توی این فیلد بعد ازپاک شدن تصویر کد باینری 0X می شینه و وقتی توی دلفی دوباره روی اون رکورد می رم به من پیغام خطای Cannot Read stream میده (من Query ام رو تو Edite Mode برده و فیلد Blob ام رو مقدار Null میدم و البته ز کامپوننت های BDE استفاده می کنم)
ولی وقتی توی Analayzer مستقیما دستور Update رو مینویسم و به فیلد Image ام مقدار Null میدم کاملا مقدار Null توش میشینه ولی من نمی خوام از دستور Update Sql استفاده کنم و می خوام با همون Mode Edite مربوط به Query کار کنم
لطفا اگر کسی می دونه باید چی کار کنم من رو راهنمایی کنه
در ضمن وقتی می خوام Jpeg ذخیره کنم هم باز هم همین مشکل رو دارم . البته برای ذخیره Jpeg ز همون کدهایی که توی این سایت هم گفته شده استفاده می کنم

ghabil
یک شنبه 02 دی 1386, 00:33 صبح
FieldByName('FieldName').Clear;

برای ذخیره چه مشکلی داری؟

shaghayegh_6113
یک شنبه 02 دی 1386, 23:07 عصر
باز هم مقدار 0x توی فیلدم باقی میمونه و وقتی میخواد Dbimage اون رکورد رو Load کنه پیغام Stream error read میده

SYNDROME
دوشنبه 03 دی 1386, 05:04 صبح
باز هم مقدار 0x توی فیلدم باقی میمونه و وقتی میخواد Dbimage اون رکورد رو Load کنه پیغام Stream error read میده
آیا شما به همراه فیلد Image خود فیلدها دیگر را هم ویرایش می کنید و یا فقط همین فیلد را ویرایش می کنید؟
اگر فیلدهای دیگر را هم ویرایش می کنید اول همه فیلدها را با توجه به نیازتان ویرایش کنید و بعد از Post اطلاعات دوباره فیلد image را به تنهایی ویرایش کنید.
موفق باشید