PDA

View Full Version : یک پیغام خطا موقع login به ویندوز

mostafa612003
چهارشنبه 03 تیر 1383, 10:58 صبح
سلام

من وقتی که می خواهم به ویندوز login کنم این پیغام برای من ظاهر میشود:

ُThe sysytem can not log you on this domain because the systemds computer account in its primary domain is missing or the password on that account is incorrect.

بعد باید سیم شبکه را از کامپیوتر قطع کنم سپس بعد از اینکه پسورد را وارد کردم وارد سیستم می شوم و سپس دوباره باید سیم شبکه را وصل کنم
این مشکل برای یکی از کلاینتها به وجود آمد اما بعد از چند روز یکی دیگر از کلاینتها نیز دارای این مشکل شد.
فکر می کنید پیغام برای چی هستش؟
خیلی متشکرم

برنامه نویس جوان
پنج شنبه 04 تیر 1383, 11:59 صبح
سلام

اگر شبکه شما بر پایه ویندوز باشه (البته 2000 به بالا) بهتره که سروری که نقش RID Master رو به عهده داره رو این نقش ازش بگیری به عبارت دیگه این نقش رو به یک سرور دیگه ترانسفر کنید.

موفق باشید.

mostafa612003
شنبه 06 تیر 1383, 08:58 صبح
سلام

چطور این کار را انجام بدهم؟
خیلی متشکرم

برنامه نویس جوان
شنبه 06 تیر 1383, 17:31 عصر
سلام

البته بهتره قبل از اینکار از سلامت DNS تون مطمین بشید
اما برای اینکار (transfer RID MASTER) به آدرس زیر رجوع کنید:
http://www.microsoft.com/resources/documentation/WindowsServ/2003/datacenter/proddocs/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/WindowsServ/2003/datacenter/proddocs/en-us/sag_ADtransRIDMaster.asp

موفق باشید.

برنامه نویس جوان
شنبه 06 تیر 1383, 19:39 عصر
سلام

راستش مشکل شما مرا وادار به فکر کردن می کنه این راه حلی رو که گفتم رو شما به عنوان آخرین راه حل در نظر بگیرید چون این مشکل ممکنه به خاطر چیزهای دیگه ای هم باشه شما اول از همه ببینید نام این کامپیوترهایی که همچون مشکلی رو دارند عوض نکردند بعد ببینید توی اکتیو دایرکتوری حساب کامپیوتر برای این کامپیوترها هست یا خیر (computer Account) بعد ببینید مشکلی در DNS تون هست یا نه (بهتره رکوردهای مربوط به Domain Controler رو ببینید) راستی Event Viwer کامپیوترهایی که همچین مشکلی رو دارند رو ببینید خیلی کمک می کنه که بدونیم مشکل کجاست.

موفق باشید