ورود

View Full Version : وصل شدن به یه سیستم دیگه

Blackk_lightt
دوشنبه 03 دی 1386, 15:40 عصر
سلام.
من میخوام برنامم بانکشو از رو یه سیستم دیگه بخونه.
یه کانکشن استرینگ تو C# میشه بدید ؟

SYNDROME
دوشنبه 03 دی 1386, 17:10 عصر
سلام.
من میخوام برنامم بانکشو از رو یه سیستم دیگه بخونه.
SQL خود که بر روی سرور با نام کامپیوتر و یا IP سرور Registration کنید.
سپس در برنامه خودتان به(اگر از ADO استفاده می کنید) به جای Select Or Enter a Server Name نام کامپیوتر و یا IP سرور را وارد کنید.
موفق باشید

Blackk_lightt
دوشنبه 03 دی 1386, 17:16 عصر
متوجه نشدم.

mamadwins
سه شنبه 04 دی 1386, 09:17 صبح
سلام من هم همین مشکل رو دارم البته با asp.net 2.0 دارم sql روی یک سیستم دیگه است من می خوام بهش وصل بشم لطفا کمک کنید

shadi shiton bala
یک شنبه 09 دی 1386, 12:14 عصر
من با vb.netو vb6 این کارو کردم شما اگر شبکه مشکلی نداشته باشه می توانید با همان connection string به آن دسترسی داشته باشید
یعنی چه sql روی دستگاه خودتون باشه چه رو دستگاه دیگری connection string فرقی نداره

shadi shiton bala
یک شنبه 09 دی 1386, 12:17 عصر
البته نام یا ip اون کامپیوتر را حتما در connection string درج کن

MShirzadi
یک شنبه 09 دی 1386, 13:36 عصر
همونطوری که دوستمون گفتند Connection String ها هیچ فرقی با هم ندارند شما می تونید با دادن IP کامپیوتر یا نام کامپیوتر مورد نظر به اون وصل شوید.
البته ابن نکته قابل ذکر است که قبل از این کار حتما شبکه ی خودتون رو تست کنید تا ببینید که کامپیوتر ها همدیگر را Ping می کنند یا نه .

SYNDROME
یک شنبه 09 دی 1386, 18:31 عصر
متوجه نشدم.

دوست عزیز کانکشن شما همان کانکشن فعلی است و فقط نحوه Registration مربوط به SQL را به شکل زیر و در قسمت Select Or Enter a server هم مقداری را که با آن SQL را Registration کرده اید وارد کنید تا مشکل حل شود.
تغییرات زیر را در برنامه انجام دهید.

SQL خود که بر روی سرور با نام کامپیوتر و یا IP سرور Registration کنید.
سپس در برنامه خودتان به(اگر از ADO استفاده می کنید) به جای Select Or Enter a Server Name نام کامپیوتر و یا IP سرور را وارد کنید.
موفق باشید

موفق باشید