ورود

View Full Version : بازگرداندن اطلاعات

farideh_en
سه شنبه 04 دی 1386, 11:16 صبح
با سلام برنامه من به زبان دلفی و با پایگاه داده access هست من تو گرفتن و بازیابی نسخه پشتیبان مشکلی ندارم ولی ازم خواستن که موقع بازیابی نسخه پشتیبان فقط اطلاعات قدیمی جایگزین بشه و اطلاعات جدید از بین نره.ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنین

SYNDROME
سه شنبه 04 دی 1386, 17:36 عصر
با سلام برنامه من به زبان دلفی و با پایگاه داده access هست من تو گرفتن و بازیابی نسخه پشتیبان مشکلی ندارم ولی ازم خواستن که موقع بازیابی نسخه پشتیبان فقط اطلاعات قدیمی جایگزین بشه و اطلاعات جدید از بین نره.ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنین
خوب یکی از روشها این است یک بانک دیگر در کنار برنامه خودتان داشته باشید و اطلاعات را روی آن Restore کنید و سپس بانک فوق را با بانک در حال حاضر چک کنید و اطلاعاتی را برگردانید که قبلا در بانک وجود داشته باشد.
موفق باشید

farideh_en
چهارشنبه 05 دی 1386, 08:52 صبح
ممنون از پاسختون میشه بیشتر توضیح بدین و یا یه مثال بزنید البته اگه امکانش هست.

farideh_en
یک شنبه 23 دی 1386, 14:00 عصر
خواهشاً از دوستانی که تو این زمینه کار کردن کمک کنن.

SYNDROME
یک شنبه 23 دی 1386, 16:04 عصر
ممنون از پاسختون میشه بیشتر توضیح بدین و یا یه مثال بزنید البته اگه امکانش هست.
فرض کنید در آخرین Backup شما 50 رکود وجود داشه است.
در حال حاضر در سیستم شما 100 رکوردوجود دارد (یعنی از رکورد 51 تا 100 رکوردهای جدیدا است)
در کنار برنامه یک بانک دارید که مانند بانک فعلی شماست واطلاعات را در آن بازیابی کنید.
حالا اطلاعات قدیمی را که در بانک موقت خود بازیابی کرده اید بخوانید و سپس رکورهای آن را یکی یکی خوانده و با رکودهای بانک اصلی خود چک کنید اگر رکورد وجود داشت آن را ویرایش کنید و اطلاعات قدیمی را بریزید و اگر وجود نداشت که از آن صرف نظر کنید.
یعنی اطلاعات 1 تا 50 Update می شود.
موفق باشید