ورود

View Full Version : کپی کردن یک فیلد در کل یک ستون

aghaghi
چهارشنبه 05 دی 1386, 11:32 صبح
سلام
من قصد دارم یک مقدار را در یک ستون از table موجود تکرار کنم. مسلما وقتی تعداد رکوردها بالاست با Copy و Paste نمی شود این کار را انجام داد. در حالت معمول هم با انتخاب کل ستون و Paste نتوانستم این کار را انجام بدهم. لطفا راهنمایی:خجالت:

moustafa
چهارشنبه 05 دی 1386, 11:48 صبح
یک update query بساز مقدار اون فیلد رو آپدیت کن به مقدار که می خوای

مهدی قربانی
چهارشنبه 05 دی 1386, 11:53 صبح
سلام
دوست عزیز این نمونه رو ببینید ، شما از دوراه می تونید این خواسته رو عملی کنید :
1 . ساخت Update Query
2 . استفاده از شیئ Recordset
هر دو روش بالا جواب میده انتخابش بسته به نظر خودتونه
توضیح : Update Query مقدار مورد نظر شما رو در رکوردهای تعیین شده قرار میده ( در نمونه رجوع کنید به query1 ) و شما می تونید در قسمت Update To ( در حالت Design ) مقدار یا عبارت مورد نظرتون رو تعیین کنید .
اگر به فرم ساخته شده در نمونه رجوع کنید و کدهای نوشته شده رو کامند باتون موجود می بینید که با استفاده از شیئ Recordset‌ و همینطور تابع حلقه ( For ) هم میشه اینکار رو انجام داد .

ramin_xp
چهارشنبه 05 دی 1386, 12:24 عصر
با اجازه استاد مهدی ومصطفی من فکر کنم بهترین راه همون copy/pasteباشه .اگرفقط table داری

aghaghi
چهارشنبه 05 دی 1386, 12:41 عصر
حل شد. دوست خوبم ممنون

ramin_xp
چهارشنبه 05 دی 1386, 12:47 عصر
نشد:ناراحت: . بعد از اینکه رو Update کلیک می کنم و عدد مورد نظر را وارد می کنم. از حالت desing خارج می شوم هیچ تغییری نمی بینم. شما چرا اینجا 2 تا table تعریف کردین. دلیل خاصی دارد؟
یه تیبلش واسه وارد کردن مقادیر اولیست ودومی واسه نتیجه عملکرد تیبل اوله خیلی راحت وسلیس توضیح داده اقا مهدی !!!میخوای فایلتو ضمیمه کن من با اجازه دوستان راهکارشو بهت بگم

aghaghi
چهارشنبه 05 دی 1386, 12:54 عصر
آخه من با یک Table انجام دادم. ممکن است بعدا مشکلی پیش بیاد؟

مهدی قربانی
چهارشنبه 05 دی 1386, 13:23 عصر
ببینید table1 با استفاده از query1 که عملیات update‌ رو انجام میده در ارتباطه و table2 با فرم 1 و کامند باتون موجودروی اون که وظیفه اجرای دستور recordset برعهده داره در ارتباطه یعنی در اینجا ما دو table داریم که یکی با Update Query مقدار دهی میشه و table دیگه که با استفاده از کدنویسی و دستورات recordset و تابع For ( حلقه ) مقدار دهی میشه و شما می تونید که از هر کدوم که براتون راحتتره استفاده کنید .